siteleri corltamış durumda ve hala düzeltememişler.. iptaller de bundan dolayı olsa gerek |
Taze Ye - İstanbul içi 70/40 - İstanbul dışı 110/40 + 10 TL (10. sayfa)
-
-
Dün 1'de gelmesi gereken sipariş hala gelmedi. Call center ve whatsup cevap vermiyor.
Not: Az önce iptal olmuş sipariş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeisgood -- 18 Ekim 2020; 19:5:41 > -
siparişim istediğim zamandan 2 gün önce geldi tesadüfen evdeydim siparişimi aldım. aldığım ürünlerden biri önceki gün stok bulunmadığı için iptal edilmişti gelen ürünlerden de 2 tanesi eksik geldi kuryeye söylediğimde depocunun eksik koymuş olabileceğini müşteri hizmetlerini aramam gerektiğini söyledi.online ödeme yapmıştım.yalnız 2 gündür gerek telefon gerek whatshapp gerekse e posta ya mesaj yazıyorum hiçbir geri dönüş alamadım.bir daha sipariş vereceğimi sanmıyorum.
-
Valla altyapı kaldırmıyorsa kampayanın bittiğini duyurmalari gerekiyordu kesinlikle 1/5
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
3 saat geç getirdikleri yetmezmiş gibi arayıp ürünlerin aşağıdan teslim alınmasını istemişler, bana kalsa ben erinmem inerim ama duşta olduğum için peder aşağı inip eşyaları çıkartmak zorunda kalmış, ne anladık o zaman online alışverişten. Ne Migros'un, ne İstegelsin'in ne Getir'in ne de Banabi'nin bunca zamandır yapamadığı şeyi yaptıkları için kendilerini takdir ediyorum.
Dipnot: Bunlar madem böyle yapıyor, farklı telefondan adresini aynı apartmanda farklı daireler olarak gösterecek arkadaşlara iyi sömürmeler diliyorum.
-
wp, mail ve telefondan iletişim kuramadım. Instagramdan attığım mesaja dönüş yapıp ilgilendirler. Sonrasında telefonda yoğunluktan dolayı sorun yaşadıklarını belirterek teslimatı 2-3 saat içerisinde sağlayacağız dediler. 1 günden fazla sürdü gecikme ama iletişim kuramasaydım geleceği de yoktu.
-
Ben yarım saatte teslimat diye beklerken adamlar Cuma günü verdiğim siparişi hala getirmediler. Yarın biraz saydıracam kendilerine.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kellemrtYapılacak herşeyi yapmışsınız hocam, yeni hesaplara kampanyayı durdurdular o zaman. Biraz önce eski hesaptan indirimli sipariş geçtim.
Alıntıları Göster@kellemrtYapılabilecek ne varsa yaptım evet. Hiçbirisi işe yaramadı.
@tornado34 doğrudur, fazla vaktim olmadığından herkes için bu kadar uğraşmam mümkün olmuyor. Vakit bulup doğru düzgün foruma giremiyorum.
Teşekkür ederim. Kampanya bittiyse duyurmaları lazım ama duyurmuyorlar. Şahsi olarak bilinmedik sitelerden alışveriş yapmayı tercih etmiyorum, Hepsiexpress, Migros, Carrefour, Yemek Sepeti birde Getir dışında kolay kolay alışveriş yapmam, onlarda kampanya dönemlerinde yeterince indirim sağlıyorlar, bu alternatif sitelere gerek kalmıyor.
-
Aynı hesaba tekrar kupon vermişlerdi, kullanmıştım. İptal ettiler bilgi bile vermeden.
İade etmişler mi diye karta bakayım dedim hala iade yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cumartesi verdiğim 16 30 21 00 teslim sipariş ses yok daha. Banabi cumartesi gece 1 de verdiğim sipariş 10 dakikada geldi. Gece 1:00
Edit
21 20 de geldi. Online ödemiştim. Kontrol de etmeden aldım dondurulmuş vişne çıkmadı. Uğraş dur. Böyle bir kampanya olmayacağına göre tek alışveriş olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalif13 -- 19 Ekim 2020; 22:53:8 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
7 günde gelir hesabınıza dediler banada bakalım bekliyoruz
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jan DarK7 günde gelir hesabınıza dediler banada bakalım bekliyoruz
Provizyon ile çalışıyorlar. İptaller gün içinde olur. Aynı gün iptal olduğu için görünmemesi gerekiyordu kart hareketlerimde.
Ya çok amatörler, ya da bir hesapları var gibi geldi.
Ben güvenip bir daha alışveriş etmem.
Piyasaya yeni giren firmasin, ilk siparisten insanlari magdur ediyorsun.
Reklam yerine butceyi kupona ayirmissin iyi hos ama bari arkasini getir.
20 30 liralar toptancilar icin komik rakamlar, sirf su app'i yaptirmak bile kac yuz bin liralara mal olmustur. Buyuk bi operasyona giristiniz ama insanlarin sizin hakkinizda edindigi ilk intiba "bir daha da siparis vermem burdan, guven vermedi" oldu.
Bi cuval inciri bok ettiniz kisaca.
Yoneticisi kimse bu departmanin, tebrik ederim
Benim de bugün öğle civarı teslim edilmesi gereken sipariş sözde sevk edildi ama gelen veya arayan olmadı. Bir daha alışveriş yapmam demeyeyim, büyük bir fırsat çıkarsa yaparım ancak onun dışında girip bakmam bile.
-
Burda sorun yaşayanları görünce üzüldüm. Benimki gayet zamanında herşey yerli yerinde ve Soğutucu da gelmişti. Gelen dağıtıcı gayet saygılı düzgün kıyafetliydi. Hatta nakit getirmiştim kartımda kuruş para yoktu. Yandaki ziraat gidip para yatırıp öyle çektirdim karttan gıkını cıkartmadı. Üzgün olduğumu farketmediğimi söylediğimde sıkıntı yok beyfendi diyerek gayet samimi sıcak ve saygılı bir biçimde cevap verdi.
Umarım sorunlarını en kısa sürede çözerler çünkü ilgi alaka en azından benim açımdan 10 numara 5 yıldızdı
bugün 10-13 arasi olan siparisim eksiksiz ve sorunsuz bir sekilde saat 12 civari teslim edildi. istanbul Bayrampaşa. gorevli arkadas gayet nazikti.
Kim bunlar? Şirket hakkında bilgi göremedim ana sayfada
Sorunlar çözülmediğinden denemeyeceğim. Bir anda gaza gelip biz bu işi yaparız ya demişler herhalde.
-
Haklısınız benim de bildim o yönde , hatta kendilerine de ilettim. İadem az önce geldi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X