Şimdi Ara

Taze Ye - İstanbul içi 70/40 - İstanbul dışı 110/40 + 10 TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
12
Favori
27.697
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

benim merak ettiğim bu kadar vakti nereden buluyor hiç mi işiniz gücünüz yok

• Siparişim dün akşam 4 saat geç te olsa geldi bildiren arkadaşa teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır madem kampanya devam etmiyor niye reklam yapmaya devam ediyorlar?! Ben şimdi THH'ye gitsem yanıltıcı reklam yapmaktan başları ağrıyacak neyse...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün 10-12 arası teslimatı gelen varmı İst Avrupa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Getir seçili ürünlerde .%50 yapmış deterjan Lara bakılabilir

• İlk siparişimi akşam 11 gibi teslim ettiler, ben memnun kaldım hizmetlerinden. Umarım yaygınlaşır da Getir'e yeni bir rakip gelip rekabet kızışır. Bu da bizlerin işine gelir.

• Benim uygulama hata veriyor, sepete ürün eklenmiyor, sepete girince hata veriyor direkt. Bu sorunu yaşayan oldu mu? Web tarayıcıdan alamıyorum zaten indirimli

• az önce siparişim geldi 1 saat geç geldi ama sorun olmadı kapıda kartla ödedim

• Ya benim de geldi ama bezi 5 numara yerine 4 numara göndermişler. Almadım geri gönderdim bakalım ne zaman gelecek doğrusu.

• Kupon kullandığım hesaptan tekrar sipariş verecektim, aynı kuponu tekrar vermişler. Kullandım. Bugün bildirim yapmadan iptal etmişler.
    Oldukça amatör başlamışlar bu işe. Arayıp bilgi vermelerini beklerdim.

Tsoft hazır eticaret paketi ile sorunlu bir şekilde başlamışlar. Başlarına düzgün bir yönetici gerekiyor.

• 10 13 arasi sipariş teslim vardi gelen giden yok :(

• üye girişi yapıyorum, başarıyla giriş yaptınız diyor, bi bakıyorum giriş yapılmamış.. uygulamada da aynı sıkıntı... bir işi de düzgün yapın anasını satayım..

ekleme: sıkıntı varmış, düzeltmeye çalışıyorlarmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 18 Ekim 2020; 15:35:3 >
  • Tek hesap tek sipariş şimdi mesaj geldi iptal edildi diye. Bunlardan bir cacık olmaz, boş iş..

• İndirim düşmüyor, otomatik düşüyordu, şimdi kod gönderiyorlar ama o da geçersiz diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seikojuo -- 18 Ekim 2020; 16:21:23 >
  • Simdi geldi 3 saatten fazla gecikti peynir vardi az disarda kalmış gibi, elemanları çok nazik gelmeden arıyorlar.

• burda çok yazılınca deneyeyim dedim. siparişim saatinden önce geldi çok kibar çalışanları mevcut. takdir ettim. her şey tam ve istenilen gibi geldi. Bu firma eğer fiyat konusunda kolaylık sağlarsa istegelsin gibi olabilir.

ekleme: şimdi okuldum yorumları forum genelde memnun kalmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chesstern -- 18 Ekim 2020; 17:35:31 >
  • Sayın üyemiz siparişiniz sistemde yaşanan problem nedeni ile iptal edilmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

B050

Dağ fare doğurdu, 2 gündür teslimat saatine kadar bir sıkıntı yok, teslimat saati gelince sistemde yaşanan problem nedeniyle sipariş iptal edildi, nasıl bir problem acaba. YERSEN!

• Banada aynı şekilde oldu

• Sayın üyemiz siparişiniz sistemde yaşanan problem nedeni ile iptal edilmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
    B050

Dün sabah vermiştim siparişi, tek adres, tek sipariş. Yakışmadı!

• üzücü bir de sabah gelmedi yazdık gün içinde gelicek dediler sonra iptal stok yokmuş sabah stok vardı

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.