Şimdi Ara

Taze Ye - İstanbul içi 70/40 - İstanbul dışı 110/40 + 10 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
12
Favori
27.697
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saat 16 da verdigim sipariş 21:50 de elime ulaştı uzun boylu bir beyefendi getirdi gayet kibar şekilde yoğunluklarını dile getirip ,siparişi soğuk zinciri paketi ile teslim etti. Araç ford ranger di tazeye logolu. Açıkcası diğer adres siparişlerimde yarın gelecek öğlen baya bir faydalandık bilgi için teşekkürler..

Dip not : kapıda ödeme olması da ayrı bir güzel , korkusuzca alışveriş yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birbilinmezadamm -- 17 Ekim 2020; 1:5:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler faydalandık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ankarada var mı bu uygulama

• Pazar sabahı gelecek böyle fırsatlar olmasa yandık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler. Peynir alalım dedik bin çeşit peynir var ara ara bir hal oldum. :) Bu kadar yeni olmasına rağmen bu çeşit şaşırtıcı.

• xweser X kullanıcısına yanıt
    Kapıda ödeme kredi kartı mı?

• Birde kargomu getiriyor yoksa kendi teslimatı mı

• Siparişim geldi. Kapıda kredi kartı ile ödedim. İşlem tamam. Tekrar teşekkür ediyorum haber veren arkadaşa. Eyvallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: deepbluee61

Birde kargomu getiriyor yoksa kendi teslimatı mı
    Az önce teslim aldım. Kapıda kredi kartı. Kendi elemanları getirdi. 13 adet 1 kg un almıştım. 3 ü patlaktı ama çok ziyan olmamış. Değdi yine de. Haber veren arkadaşa teşekkürler.

• Hala gelmedi. Çağrı merkezini aradım 20 dkdır 2. sıradasınız diyor bağlanmıyor :)

• Dün verdiğim sipariş hala gelmedi ne arayan ne soran dün 45 dakika beklememe rağmen müşteri hizmetlerinede ulasamadim

• Süreyi tutturdular 15:12'de geldi. Şirket logolu polo yaka tişört vardı. Hal hatır sordu epey nazik bir ekip vardl.
    Kalinca bir şu poşetle geldi ürün.

Taze Ye - İstanbul içi 70/40 - İstanbul dışı 110/40 + 10 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deresay -- 17 Ekim 2020; 15:25:35 >
  • Taze Ye - İstanbul içi 70/40 - İstanbul dışı 110/40 + 10 TL

Durum bu üç aramada toplam 1 saat bekleme. Dün belki de sipariş veren ilk yüz kişidenim Teslim Edildi maili attılar tamam onun yanlışlıkla gönderildiğini anladık akşama kadar gelmedi. Sistemde Teslim Edildi yazısı görününce dağıtıma çıkarırlar mı hiç zannetmiyorum diye arıyorum yok bir garibi koymuşlardır telefon başına.

• Bugün 13.00-16.00 arası teslimat seçmiştim ancak hâla gelen giden yok. Uygulamadan falan da takip edilmiyor. Müşteri hizmetlerine de ulaşmak imkansıza yakın. İndirim güzel, ürünlerin fiyatları güzel. Ama teslimat ve müşteri hizmetleri yoğunluğu kaldıramadılar heralde yeni oldukları için. Benim için acelesi yok siparişimin ama en azından geleceği zamanı doğru söyleseler. Önümüzdeki haftaya verselerdi teslim zamanını bana fark etmezdi. Şimdi sipariş ha geldi ha gelecek diye evde beklemek zorunda kaldım.

• 13.00-16.00 siparişi bekliyorum bende saydırmaya gelmiştim, mağdurlar artıyor. Gecikme iyi niyetliyse beklemeye devam edelim.

• Şimdi üst şirketleri Prestij Dağıtım Pazarlama'yı aradım. Şu anda burada TazeYe'den kimse yok pazartesi arayın dedi.
    Orada TazeYe'den kimse yoksa bu operasyonları kim yönetiyor nereden yönetiyor. Müşteri hizmetleri nereden çalışıyor. Kapıda ödeme seçmiştim zaten sipariş gelmese bile bir kaybım olmaz ama karışık bir durum var şu anda. Kadıköy civarında sipariş verip siparişini teslim alabilmiş olan var mı acaba?

• Maltepe'ye sabah sipariş verdim saat 13 gibi gelsin kısmını seçtim henüz gelen giden yok.

• Hata veriyor kuponu kullanamıyorum

Birde adresi yazmama rağmen onaylamiyor

Taze Ye - İstanbul içi 70/40 - İstanbul dışı 110/40 + 10 TL

• Siparişimi pazartesi teslim seçmeme rağmen az önce teslim ettiler fakat siparişim eksik geldi getiren kişi depocunun eksik koymuş olabileceğini söyledi.siparişimi online ödemiştim. Durumu whatshap hattına bildirdim bakalım sonuç ne çıkacak. İlk siparişte geçer not almadı malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamir84 -- 17 Ekim 2020; 19:41:0 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.