Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim. Teslimatlar dolu olduğu için pazartesi günü teslim alacağım. |
Bildirim
Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim. Teslimatlar dolu olduğu için pazartesi günü teslim alacağım. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Faydalandım, haber verdiğiniz için teşekkürler. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim siparişim geldi. |
Uygulamadan bir türlü sepet aşamasını geçemedim. Ne zaman sepete tıklasam, bir sorunla karşılaştık uyarısı veriyor. |
gelen ürünlerin son kullanma tarihinde sıkıntı varmi kardeş kargoylami geldi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gömleğinde "Taze Ye" yazan bir kurye getirdi, kendi teslimatları yani. Yeşil zeytin almıştım, 2022'ydi SKT'si, maden suyu da almıştım ama onun tarihine bakmadım. Kargo paketiyle değil, İste Gelsin gibi kendi markalarının adının yazdığı market poşetinde geldi. |
Ikinci siparişimi iptal etmişler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forensicmedicine -- 16 Ekim 2020; 22:43:56 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bilgisayardan girin cepten devam edin. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deresay -- 17 Ekim 2020; 15:19:34 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Kampanyadan faydalandık, haber veren arkadaşa çok teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |