Şimdi Ara

Tb prismatic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tb arcana almak istiyorum ama alınca bu hangi renk olucak rastgele bi prismatic mi vericek vermiyorsa ben mavi tonlarında bişey düşünüyorum ama onlarda neredeyse bi arcana parası fiyatları düşermi bilgili birisi aydınlatırsa sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kırmızı olarak geliyor.
    marketten alırsan ama bazılarında başka renk takılı oluyor, onları alabilirsin
  • Nintendo. kullanıcısına yanıt
    Bu kırmızıyı değiştirmek için yeni prismatic alıp takmam yeterlimi yoksa kırmızıyı sökmem mi gerekiyor

• Alip takman lazim kirmizi gem yaniyor takinca onu ayrica cikarip satmak diye bir olay yok malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mavi olanı en düşük 107 lira. Yeşil olanı 85, kırmızı olanı da 80 lira falan community store'da. Gemi ayrı almak mantıksız, üstünde gemli olanlardan al gemler 35, 40 liradan başlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Mavi olanı en düşük 107 lira. Yeşil olanı 85, kırmızı olanı da 80 lira falan community store'da. Gemi ayrı almak mantıksız, üstünde gemli olanlardan al gemler 35, 40 liradan başlıyor.

Dün crystaline blue 38 tl idi 79 da arcana kendisi 117 yapar dün mavi tonlarında gelme birlikte arcana fiyatları genelde 110-120 civarındaydı kendim alsam daha mantıklı olmaz mı

• SirCourage kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler zaten kırmızı gemi çok önemsemiyorum kafamda cursed black ya da mavi tonlarında bişey var birde çıktığında pa nın manifold paradoxu almıştım o şu an community marketde 40 tl ye bile bulunabilirken tb en az 71 tl neden böyle bi fark var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sscarecroww -- 23 Aralık 2014; 13:29:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sscarecroww

quote:

Mavi olanı en düşük 107 lira. Yeşil olanı 85, kırmızı olanı da 80 lira falan community store'da. Gemi ayrı almak mantıksız, üstünde gemli olanlardan al gemler 35, 40 liradan başlıyor.

Dün crystaline blue 38 tl idi 79 da arcana kendisi 117 yapar dün mavi tonlarında gelme birlikte arcana fiyatları genelde 110-120 civarındaydı kendim alsam daha mantıklı olmaz mı

107 liraya direk gem'lisini alsan on lira kar edicen, üstelik üstünde başka gemlerde olacak. Sen bilirsin tabi.
  • quote:

Teşekkürler zaten kırmızı gemi çok önemsemiyorum kafamda cursed black ya da mavi tonlarında bişey var birde çıktığında pa nın manifold paradoxu almıştım o şu an community marketde 40 tl ye bile bulunabilirken tb en az 71 tl neden böyle bi fark var

pa önsiparişte indirime girmişti çünkü tbde öyle birşey gerçekleşmemişti yanlış hatırlamıyorsam
  • İyide pa yı bende indirimden aldım 62 tl idi fiyatı cidden çok düştü mantıksız geliyor

• PA arcanalar bir bugdan dolayı foreseers contract eventinde millete zibil gibi düştü, piyasada çok fazla olduğundan değeri düşük. Benim de elimde patladı satıcam satmaya değmiyor.

• F355 Challenge F kullanıcısına yanıt
    Vay be fena patladı elimizde umarım tb arcanada öyle olmaz

• quote:

Terrorblade aldım o da elimde patlarsa bırakırım zaten bu işleri.

• quote:

quote:

açıkcası belli olmaz yılbaşı indirimi geliyor legendarylere araya kaynarsa kötü olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirCourage

quote:

quote:

açıkcası belli olmaz yılbaşı indirimi geliyor legendarylere araya kaynarsa kötü olur

Oturur ağlarım sanırım, deme öyle deme PA'yı indirimden almıştım 10 lira falan zarardayım, TB arcana baya pahalı bi de bu çok zarar ettirir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.