< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Anayasa'nın 3’üncü maddesi değiştirilmelidir diyor (3. sayfa)
-
-
bu herseye gündem degistiriyürler demekten bir bikmadiniz sizler cok akilli oldugunuz icin bunu hemen anliyorsunuz fakat millet anlamiyür falan tamam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 13 Ekim 2024; 10:18:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu devletin ulkesi yoksa milleti yoksa kendisi neye gerek? Kime gerek? Devlet bir Anonim Sirketmidir ki ulkesi ve milleti olmayacak, onuda gectim Anonim Sirketin bile ulkesi var en azindan. Gelecek adimlari ulkesi milleti olmayan devletin Bayragida olmazmi olacak?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 13 Ekim 2024; 11:7:48 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bu maklubeci partizan a cevap vermeyin.
İşine geldiği gibi anlıyor.
-
Rüyasında mı görmüş ?
Secime daha yıllar var nereye gönderiyorsun? Hehe
Kaldı ki, sürekli ve devamlı olarak gönderecegiz diyorsunuz ancak adamlar hicbir yere gitmiyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 13 Ekim 2024; 18:45:10 > -
Gitmeyecekler de o yüzden söylüyorum.. Bir de bak sen kendi ağzınla diyorsun ben AKP'ye daha önce oy verdim diyorsun.. 1 kez bile oy verdiysen sorumlusundur ve daha önemlisi yani neden gitmeyecekler dedim cünkü öyle ben artık tövbe ettim diye bir sey olmaz.. Sen 1 kez oy verdiysen bir daha verirsin senin gibi daha önceden oy vermis olanlar da birer kez daha verseler al iste gitmezler..
Zaten hep o sekil olmuyor mu? Oy veriyorsunuz ve gitmiyorlar yine verirsiniz gitmezler..
Dinsiz, Ateist, Death metalci AKP'liyim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 13 Ekim 2024; 20:4:28 >
-
Istediklerini yapacaklar, gikimiz da cikmayacak. Bu halkın cehaletini halen daha kucumsuyorsunuz. Kurucusuna %40ı öyle ya da böyle gizli ya da acik sövuyor, sevmiyor.
-Halk hem cevaplbini verir demissin hocam, hem de allah yardimcisi olsun demisin. Yani isi allaha kaldiysa ,zaten halkin karar ve kudretinden sual olunuyor demektir bir tezatlik var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Iyi tamam da simdi AKP'ye direkt oy vermekle vermemek farklı seyler.. Benim, AKP gibi bir partiye oy vermem imkansız ötesi bir sey.. Yani devleti iyi yönetseler de, kötü yönetseler de bak net söylüyorum oy vermem dolar 1 lirayken de vermedim 30 lira olmusken de vermiyorum cünkü benim icinde bulundugum soysokültürel durum buna izin vermez..
Bak bunu milleti hakir görmek icin yazmadım samimiyetime inan ancak ben eğer ki karsi tarafa 1 kez bile oy verirsem o zaman bütün hayat görüsümle celismis olurum..
Mevcut CHP'yi ve secmenini de bazı mevzular yüzünden hic sevmiyorum ancak CHP'ye oy vermiyorum diye AKP'ye oy verecek degilim DEM MEM gibi seyler de aynı sekil, ben Kürt degilim ve DEM'e de oy vermem yani onlara da oy vermem.. onlara oy versem yine kendimle celismis olurum..
Ancak sen, ben daha öncesinden AKP'ye oy verdim diyorsun tamam oy verebilirsin de.. Benim gibi biri degilsindir ve bu suc degil benim gibi olmaya mecbur da degilsin hatta inancli falansan fakat iyi adamsan karsilikli saygi duyarsak istersen dost bile olabiliriz ancak bana AKP'li dedin güzel kardesim üstelik daha önce AKP'ye oy vermis biri olarak bunu söyledin..
Benden AKP'ye 1 oy bile cıkmadı ve bu saatten sonra cıkmaz da.. Sırf AKP degil o zihniyetten baska partilere de oy cıkmaz.. Yani islamcı partileri diyorum.. Bu imkansız bir sey..
Bak senin sayende bir kez daha baskaları okusun diye de yazıyorum.. Ben muhalefete karsı ileri geri konusursam, bu benim AKP'li oldugum anlamına gelmez sadece CHP'yi desteklemedigim anlamına gelir.. Zaten de AKP'ye karsı kazanamazsınız kazanabilecek olsaydınız 20 küsür senede kazanırdınız..
Millet oy veriyor ve gitmiyorlar mevzu bu kadar belliyken, sürekli olarak aha da bir sonraki secimde gidecekler diyorsunuz ancak gitmiyorlar.. Millet oy verecek ve gitmeyecekler..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 13 Ekim 2024; 21:11:9 >
-
Inancina saygim sonsuz bunda suphen olmasin. Soylediklerine yuzde 1 milyon katiliyorum. Ancak bu isin allahla inancla tanriyla alakasi yok. Zaten bu cografyayi dine bilerek boguyorlar ki, her gelenin hayir ya da musibet allahtan geldigine inandirarak, susturmak gak guk dedirtmemek. Allah var ya da yok, bu onemli degil daha 100 sene önce cok degil, bir savas kazanildi. O savasta taktiksel bir deha olmasaydi bi o savasi "nah kazanirdik hocam" dua ile falan olsa o is, afrikada her gun dua ediyolar acilari bir gun biter gelisirlerdi.
Avrupa dinlerle kandirildiklarini ayikip, onlari güden ve somuren yoneticilerinin agzina ettikleri icin bugun hicbir devlet baskanlarinin halka posta koymaya, oyle kafalarina gore vergi ve yasalari degistirmeye hele hele ulkelerine soysuz insanlari doldurmaya maçalari hic yetmiyor bu işler böyle maalesef.
Halk olarak birlik olmayip, hicbir halta tepki gostermezsek, soyumuz kurur, Gazze gibi tepemize bomba yağar biz halen allahtan medet umariz dsha cok umariz anlayacagin. Bizim insanimizin sunu anlamasi lazim. Tanri var ya da yok, ama onun işi dunyevi meselelerle alakali degil, dua ile füze ve silah ureyemiyoru, dua ile ekonomi güçlenmiyor iste. Akil zeka ve halk iradesi ile oluyor hepsi, bir tanri varsa onun işi obür tarafta ..
Bu arada sorun hukumette degil, oy verende ve ondan daha buyuk suç muhalefeti boşlayan muhalefet secmeninde sen hiç muhalefet partisini topa tutan muhalif halk gordun mu? ne diye siz akp ile kolkola giriyorsunuz ne diye adam gibi siyasrt muhalefet yapmiyordunuz kaypaklik yapiyorsunuz diye bir tepki vs.
Bu ulkeden umidini kes, halka vahiy falan inmez ise bir halt olmaz bizden.
Bizi tek kurtaracak sey, halk bir aydinlanma yasayacak ve filmlerin mutlu sahnesi gibi birleşip, bize mecliste oyun oynayan tum bu vekillerj partileri alaşagi edecek parti gozetmeksizin, bak bu dedigim yani mevzu hukumet degil. Inan bana, su anki çakma muhalefet bizu yonetse 3 5 sene düzeliriz onlar da hortumu kendilerine bağlar gene bizi sağarlar inek gibi.
Sozün ozü bu dedigime itibar edersin etmezsin bilemem ama sorun, bizi yonetenlerde degil, sorun bizzat halk olarak bizim otoritenin kendisi oldugunu bilmememiz ve korkak iradesiz sünepe bir toplum olmamiz. Bizim sesimiz çiksaydi, çiksa. Bize bunlarin %0.1 birini bile yapamazlardi. Hiç kimse de vekil olmak için bu kadar yirtinmazdi cunku onlarin rant kapisi olmazdi vekillik. Yani çok takma her halk hak ettigi gibi yaşar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 13 Ekim 2024; 21:9:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
www.sozcu.com.trNuman Kurtulmuş geri adım attı: Bir algı operasyonudur - Sözcü Gazetesihttps://www.sozcu.com.tr/numan-kurtulmus-geri-adim-atti-bir-algi-operasyonudur-p92186
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Anayasa’nın ilk 4 maddesiyle ilgili tartışma söz konusu değil. 3. maddeyle ilgili tartışma varmış gibi göstermek en hafif tabiriyle haksızlıktır, bir algı operasyonudur” dedi.
-
Alisiklar bunlar U yapmaya. Artik sanslarini fazla zorlamasinlar. 20 kusir senelik iktidarlarinda Ataturku silemediler ya, buda onlara dert olsun, millet daha cok sahip cikti. Bundan sonra atacaklari her yanlis adim partilerini tarihin tozlu sayfalarina gommek icin atilmis bir adim olacaktir. Secimleri Milliyetci kanadin oylariyla kazandilar, simdi yanlis yerden girdiler. Cok surmez erken secim gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 13 Ekim 2024; 22:55:49 >
Numan aşırı şanslı. Şu söylediklerini eski Türkiye’de, 90’larda falan söyleseydi meclis çıkışı kafasına silah dayayıp beyaz torosa bindirirlerdi..sonrası meçhul.
Yeni Türkiye’de ise gayet normal. Bugün milliyetçi, yarın bölücü, ertesi gün şeriatçı adamlar sırf saraylar elden gitmesin diye kılıktan kılığa girdiler. CHP’ye de güzel pas attılar bu arada. Numan’ın da siyasi hayatı bitmiştir bence geri vites yapabilecek noktada değil. Malumların ölü taklidi yapmasıyla meşhur reisleri de bu kez ölü taklidi yapamaz bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X