soyadı bile önemlidir, onu da kapatmış. ben olsam doğum tarihini bile fake kullanırdım.
Hiç bir şey olmaz bırakın tc nosunu nufüs cüzdanı fotokopisi bile olsa bişeye yaramaz adınıza hat alırlar en fazla bunuda zaten sen ödemezsin yine o adam öder. Zaten tc kimlik nosunu hangi banka soruyor ki ?
okul numaranı da öğrenirse e okuldan notlarına bakabilir
tc yi bilmiyorum da nüfus cüzdanını kaybedersen sıkıntı büyük olur
bende merak ediyorum neler yapabilirler
mr.respect
kullanıcısına yanıt
buraya en iyi gidecek cevap: yok artık ali sami
Konu yanlış yere açılmış durumda Admin Ban atmaya atıyorsun ama bir zahmet konuyu neden silmedin ??
Tc kimlik no çalınırsa en basit açıklana Nuri ALÇO' nun Gazozuna maruz kalmış masum bakireyi oynamak zorunda kalabilirsiniz.
şaka bir yana tc kimlik no sakat iş adınıza şirket açabilirler adınıza sahte SGK düzenleyebilirler adınıza tapu ve ve senet işleyebilmekteler şu lanet digital imza nedeni ile. benim başıma geldiği için belli bir kısmı söylüyorum. kazara ıslak imzanızın taklidi söz konusu değil ise bir sıkıntı olmaz ama sürekli adliye polis takılır durursunuz sonunda saç baş kalmaz sıyırabilirsiniz. halen şu digital imzayı anlamış değilim madem bu kadar sıkıntılı menet ıslak imza yerine geçiyor niye ıslak imza Sirküsü şartı yok çok merak etmekteyim.
Bu saydıklarımın dışında bütün diğer kişisel bilgilerinizi de bu numara ile ellerine geçirdikleri için ne gelen giden evrağınız nede gelen giden celbiniz eksik olmayabilir. bir ara her 4 güne bir celp gelir olduydu en son veryansın ettim o gün bu gündür soran gelen giden yok. sgk kısmı da sakat boyna ceza geliyor ödemezsen basıyor faizi beni bağlamaz diyor memur karşı dava açsan yıllarca sürecek mecbur ödemek zorundasın faiz işlemesin diye davayı kazandın diyelim 1 sene sonra 1 senelik faizi ödeme şartı var yani öylede böylede alıyorlar o parayı en mantıklısı gelen cezayı ödemek yoksa açtığınız mahkeme ve ödediğiniz faiz avukat masrafı ile kalıyorsunuz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme