Şimdi Ara

TC Kimlik nosu Tek Biten vatandaş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
8.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • en garibi benimki sanırım. benim kimligimde son 3 rakamı 322 yazıyor. ancak dogrusu 332.
  • benim kimlikte 2 tane 31 var hatta böyle 31x31xx açık üni parası yatırırken tc kimlik nosunu söylediğimde kadın bi güldü hafiften şansa bak ya
  • beniim sonu ''0'' 'la bitiyor... ben napayım...
  • Kimlik Numarası ile ilgili Basın Açıklaması

Basın Açıklaması

Bazı basın ve yayın organlarında yer alan haberlerde ; vatandaşlarımızdan bazılarının Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaralarının son hanelerinin tek rakamla bittiği şeklinde doğru olmayan bir iddia yer almıştır.

Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası 11 rakamdan oluşmuştur. Bu rakamların son ikisi sağlama sayısı olup, son rakamı bütün Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaralarında çifttir.

Kamuoyuna ve ilgililere saygıyla duyurulur.

21.03.2008

http://www.nvi.gov.tr/Haberler,HaberGoster.html?NewsID=6

• sağlama gitmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbtbilgisayar -- 15 Nisan 2008; 20:49:21 >
  • Siz hiç böyle bir vatandaş numarası görüdünüz mü:

35919733751

• benimde 0
    o cıft sayılıyor galıba
  • TC kimlik nosu tek sayı biten kimse yok arkadaşlar emin olun. Geçen sene nüfus sayımında çalıştım ve yaklaşık 5.000 kişinin nüfus bilgilerini forma geçirdim. Edirne'li vatandaşın da çift bitiyordu, Hakkari'li vatandaşın da. Bunun dışındaki tüm bilgiler sallamadır, yalandır, dolandır.
  • Benimkide 0 ile bitiyor ne olacak şimdi...
  • bizim sınıfta bir bebenin 221x 221 21

x ve boşlukları hatırlamıyorum
  • 31 le bitiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: drift34

31 le bitiyo
    />

• Aynen kardeşim benim 3 le bitiriyor Gaziantep'liyim ve orada doğdum ama şuan Istanbulda yaşıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pussyci

Aynen kardeşim benim 3 le bitiriyor Gaziantep'liyim ve orada doğdum ama şuan Istanbulda yaşıyorum

Konuyu acanin cocugu oldu ona nufus aldilar sen daha yeni aynen yaziyon kardes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pussyci P kullanıcısına yanıt
    Zamanında yardım için teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.