Şimdi Ara

TC Kimlik nosu Tek Biten vatandaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
8.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar bu aralar etrafta bi söylentiler var tc kimlik nosunun son hanesi tek rakan yani ( 1,3,5,7,9 ) ile biten vatandaşların nüfus dairesine gidip kimlik numaralarını değiştirmeleri gerektiğini söylediler. kafa karıştırıcı bi durum acaba neden tek rakam olanların nüfus dairesine gidip kimlik numaralarını değiştirmeleri gerektiğini söylüyolarki yada sonu tek bitenlerin ne farkı var ? baya kafa karıştırıcı bi durum diye düşünüyorum.

• star haberde vardı bugun. nufus dairesi başkanı açıkladı. vatandaşlık numarası tek ile bitmiyomuş. eğer öyle bişey varsa. hatalı yazılmıştır die açıklama yapmış. yani herkes çift, tek olan yok. bilg. programı öle yazılmışmış.
  • bence bu o kadarda basit değildir bazı bilir kişiler, bölücülük yapan devlet işlerinde tehlikeli olduğunu düşündükleri ve gözetim altına aldıkları vatandaşları aileleri ile birlikte devlet tarafından sürekli bi gözetim altında tuttukları ve bunların sonuna tek hane koydukları ki daha rahat bulunabilsinler ayırd edilebilsinler diye olduğunu düşünüyolar. ne kadar doğru bilinmez tabi.
  • benim t.c kimlik no aklımda ama içinde garip garip rakkamlar var 48......314
  • benim kardeşimin tek bitiyor:)) 3 ile
  • quote:

Orjinalden alıntı: moviemaker

bence bu o kadarda basit değildir bazı bilir kişiler, bölücülük yapan devlet işlerinde tehlikeli olduğunu düşündükleri ve gözetim altına aldıkları vatandaşları aileleri ile birlikte devlet tarafından sürekli bi gözetim altında tuttukları ve bunların sonuna tek hane koydukları ki daha rahat bulunabilsinler ayırd edilebilsinler diye olduğunu düşünüyolar. ne kadar doğru bilinmez tabi.

• quote:

Orjinalden alıntı: Plenus

star haberde vardı bugun. nufus dairesi başkanı açıkladı. vatandaşlık numarası tek ile bitmiyomuş. eğer öyle bişey varsa. hatalı yazılmıştır die açıklama yapmış. yani herkes çift, tek olan yok. bilg. programı öle yazılmışmış.

evet onu bende gördüm sonu tek hane ile bitenler gelip değiştirsin felan diyolardı anlam veremedim yani tek olsa nolcakki değiştirilmek zorunda olan ne ? ne garip şeyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çince İsim ve Kimlik Numarası
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: djdigy5

benim kardeşimin tek bitiyor:)) 3 ile

evet ya onla mı uğraşcam

ayrıca ne bölücülüğü yaptığımı falan düşünüolar be

terör mitingine gitmiş adamız

söylenti onlar yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .ceylan. -- 20 Mart 2008; 23:38:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: moviemaker

bence bu o kadarda basit değildir bazı bilir kişiler, bölücülük yapan devlet işlerinde tehlikeli olduğunu düşündükleri ve gözetim altına aldıkları vatandaşları aileleri ile birlikte devlet tarafından sürekli bi gözetim altında tuttukları ve bunların sonuna tek hane koydukları ki daha rahat bulunabilsinler ayırd edilebilsinler diye olduğunu düşünüyolar. ne kadar doğru bilinmez tabi.

tek ile bitenler potansiyel tehlike kaynağı diyosun yani
  • her şeyden nem kapıyosun, adamlar açıkladı işte son rakamı tek olan varsa yanlış verilmiştir gelin düzeltelim dediler....akşam akşam delirtmeyin adamı
  • 8
  • Atmayın yazım hatası değilse kimseninki tek bitmez..hala tek iddia eden varsa tckimlikten bilgilerini versin görelim..
  • 0
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

Atmayın yazım hatası değilse kimseninki tek bitmez..hala tek iddia eden varsa tckimlikten bilgilerini versin görelim..

yemin ederim tekle bitiyo
    işte olay ordaymış zaten sanırım,hata olmuş da verilmiş falan

şimdi kimlik bilgilerimi paylaşcak değilim
  • 2
  • Bu kullanılan algoritma yüzünden böyle oluyormuş.

T.C. kimlik numaralarımız doğduğumuzda verilir adam senin büyünce bölücü mü dolandırıcı mı olacağını nereden bilsin??? Sınradan da değişmez bu numaralar.

Böyle bişey yapmak isteseler çok daha kolay yoları var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ceylan.

quote:

Orjinalden alıntı: RccP

Atmayın yazım hatası değilse kimseninki tek bitmez..hala tek iddia eden varsa tckimlikten bilgilerini versin görelim..

yemin ederim tekle bitiyo
    işte olay ordaymış zaten sanırım,hata olmuş da verilmiş falan

şimdi kimlik bilgilerimi paylaşcak değilim

ceylan nette deil şuan mesaj attı bana

okul numarasıyla tc kimlik nosunu karıştırmış,ikisinide çok kullandığı için

özür dilio

• 0
  • benim çift ama eksik

4815162342

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 16 Nisan 2008; 0:11:13 >
  • Doğuda oturan kişilerin çoğunun TC kimlik numarası tek bitiyor.Hatta devlet ayrım yapıyor doğu-batı diye felan diyor bazıları.Herhalde o görüşü kaldırmak için yapılıyor bu değişiklik
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.