Şimdi Ara

Turkcell TC Kimlik No İstiyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son zamanlarda yaklaşık 5-6 günarayla Turkcell'den mesaj geliyo

"Değerli müşterimiz sistemimizde TC Kimlik No'nuz bulunmamktadır.Lütfen 11haneli kimlik numaranızı işte turkcell 5955'e gönderiniz.TC kimlik no nuzu göndermemniz durumunda Elektronik Haberleşme Kanunu gereğince hattınız görüşmelere kapatılcaktır."

Sizce bu gerçekten TurkCell den mi geldi Yani öyle abuk sabuk yerelerede TC Kimlik No vermek pek hoş bişey değil

Eğer bu gerçekten Turkcell'dense hat kapanmadan atsak iyi olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

Arkadaşlar son zamanlarda yaklaşık 5-6 günarayla Turkcell'den mesaj geliyo

"Değerli müşterimiz sistemimizde TC Kimlik No'nuz bulunmamktadır.Lütfen 11haneli kimlik numaranızı işte turkcell 5955'e gönderiniz.TC kimlik no nuzu göndermemniz durumunda Elektronik Haberleşme Kanunu gereğince hattınız görüşmelere kapatılcaktır."

Sizce bu gerçekten TurkCell den mi geldi Yani öyle abuk sabuk yerelerede TC Kimlik No vermek pek hoş bişey değil

Eğer bu gerçekten Turkcell'dense hat kapanmadan atsak iyi olucak

Evet doğrudur.Turkcell'den geliyor.Eğer hat sizin üzerinize değilse 10 Kasım 2009 tarihine kadar en yakın Turkcell Extraya gidip hattı üzerinize alın.

• turkcellden geliyo, banada geldi, hattın yasal sahibinin tc nosunu doğru yollamama rağmen kabul etmiyo, bi ara gidip yetkili bayisine halledicem. anca başımıza iş çıkartıyolar
  • vodafoneda da böyle bi tc no isteme durumu varmı acaba?

ve babamın üstüne olan turkcell hattımı vodafone da da üstüme alabilirmiyim acaba? babam yanımda olmadığı halde
  • quote:

Orijinalden alıntı: syruse

vodafoneda da böyle bi tc no isteme durumu varmı acaba?

ve babamın üstüne olan turkcell hattımı vodafone da da üstüme alabilirmiyim acaba? babam yanımda olmadığı halde

Alırsın.Bu konuyu oku
    http://forum.donanimhaber.com/m_29155036/mpage_1/key_/tm.htm
  • benden isteyeli 1 yıl oldu, göndermiştim vaktiyle.

diğer operatörler istemiyor, sadece turkcell den geldi bana bu talep.
    çünkü diğerlerinden hat alırken kimlik fotokopimi aldılar ve kimlikte yazan TC kimlik noyu sistemlerine aktarmışlar.
    çünkü diğerlerinin müşteri sayısı az hemencecik hallediyorlar, tekrardan müşteriyi uğraştırmıyorlar sms göndermeyle falan...

turkcellde de kimlik fotokopim var ama hak vermek lazım ~40 milyon kişinin kimlik bilgilerini sisteme aktarmak çok zor iş olsa gerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TC Kimlik nosu Tek Biten vatandaş
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

benden isteyeli 1 yıl oldu, göndermiştim vaktiyle.

diğer operatörler istemiyor, sadece turkcell den geldi bana bu talep.
    çünkü diğerlerinden hat alırken kimlik fotokopimi aldılar ve kimlikte yazan TC kimlik noyu sistemlerine aktarmışlar.
    çünkü diğerlerinin müşteri sayısı az hemencecik hallediyorlar, tekrardan müşteriyi uğraştırmıyorlar sms göndermeyle falan...

turkcellde de kimlik fotokopim var ama hak vermek lazım ~40 milyon kişinin kimlik bilgilerini sisteme aktarmak çok zor iş olsa gerek

zamanında alınan hatlar için verilen kimlik bilgilerinde malumunuz tc kimlik numarası yazmıyor. abonelik sırasında bu kimliklerle alındıysa güncellemeleri isteniyor abonelerden..

tc kimlik numaranız sisteme kayıt edildiyse ( yani tc kimlik numarası yazan kimlikle aldıysanız ) tekrar istemiyorlar. bana hiç böyle bir mesaj gelmedi mesela

• 2004 yılından itibaren kimliğimde tc kimlik numaram yazıyor.

2005 yılında turkcell faturalı hat aldım.

2008 yılında sms yoluyla tc kimlik numaramı 5955 e gönderdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.