turkcellden geliyo, banada geldi, hattın yasal sahibinin tc nosunu doğru yollamama rağmen kabul etmiyo, bi ara gidip yetkili bayisine halledicem. anca başımıza iş çıkartıyolar
vodafoneda da böyle bi tc no isteme durumu varmı acaba?
ve babamın üstüne olan turkcell hattımı vodafone da da üstüme alabilirmiyim acaba? babam yanımda olmadığı halde
quote:
Orijinalden alıntı: syruse
vodafoneda da böyle bi tc no isteme durumu varmı acaba?
ve babamın üstüne olan turkcell hattımı vodafone da da üstüme alabilirmiyim acaba? babam yanımda olmadığı halde
benden isteyeli 1 yıl oldu, göndermiştim vaktiyle.
diğer operatörler istemiyor, sadece turkcell den geldi bana bu talep. çünkü diğerlerinden hat alırken kimlik fotokopimi aldılar ve kimlikte yazan TC kimlik noyu sistemlerine aktarmışlar. çünkü diğerlerinin müşteri sayısı az hemencecik hallediyorlar, tekrardan müşteriyi uğraştırmıyorlar sms göndermeyle falan...
turkcellde de kimlik fotokopim var ama hak vermek lazım ~40 milyon kişinin kimlik bilgilerini sisteme aktarmak çok zor iş olsa gerek
benden isteyeli 1 yıl oldu, göndermiştim vaktiyle.
diğer operatörler istemiyor, sadece turkcell den geldi bana bu talep. çünkü diğerlerinden hat alırken kimlik fotokopimi aldılar ve kimlikte yazan TC kimlik noyu sistemlerine aktarmışlar. çünkü diğerlerinin müşteri sayısı az hemencecik hallediyorlar, tekrardan müşteriyi uğraştırmıyorlar sms göndermeyle falan...
turkcellde de kimlik fotokopim var ama hak vermek lazım ~40 milyon kişinin kimlik bilgilerini sisteme aktarmak çok zor iş olsa gerek
zamanında alınan hatlar için verilen kimlik bilgilerinde malumunuz tc kimlik numarası yazmıyor. abonelik sırasında bu kimliklerle alındıysa güncellemeleri isteniyor abonelerden..
tc kimlik numaranız sisteme kayıt edildiyse ( yani tc kimlik numarası yazan kimlikle aldıysanız ) tekrar istemiyorlar. bana hiç böyle bir mesaj gelmedi mesela
2004 yılından itibaren kimliğimde tc kimlik numaram yazıyor.
2005 yılında turkcell faturalı hat aldım.
2008 yılında sms yoluyla tc kimlik numaramı 5955 e gönderdim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme