Şimdi Ara

TC No ve Kimlik bilgisi isteyen forumlar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bundan 1-2 sene önce doğum yılınızı ve anne-baba adınızı bilen herkes TC Kimlik numaranıza ulaşabiliyordu. O zaman sorun yoktuda şimdi mi sıkıntı olmaya başladı. TC Kimlik numarası tek başına hiç bir şey ifade etmez.
  • arkadaşlar ben nufüs cüzdanı fotokopimi 4 sene önce salaklığımdan birine verdim, 16 yaşındayken
    2 sene önce nufus cüzdanımı yenilettim fotoğrafım felan değişti bir sorun çıkabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bul3nt -- 14 Temmuz 2010; 10:48:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clarion

bundan 1-2 sene önce doğum yılınızı ve anne-baba adınızı bilen herkes TC Kimlik numaranıza ulaşabiliyordu. O zaman sorun yoktuda şimdi mi sıkıntı olmaya başladı. TC Kimlik numarası tek başına hiç bir şey ifade etmez.

ya bırak hocam ne anlarlar böyle düşünenler..sanki kimlik numaran çok önemli..bulucak adam her türlü bulurum..böylelelerini gördükçe gülüyorum
  • Forza'ya mı üye olacaksın
  • bir şey olmaz merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion_tr

quote:

Orijinalden alıntı: m for messi
    sakıncası var tabiiki en ufak bi veri sızması olursa hayatın kayabilir. ben bırak tc kimlik no. mu bi siteye vermeyi, dhda bile tel. no aktivasyonunu yapmadım. babamın oğlu değil ya bu siteleri yapanlar(babamın oğlunun olsa bile vermem zaten bilmesi gereken kişiler bilir benim tc kimlik no.mla tel. no. mu)

Paranoyakmısın arkadasım hiç bişey olmaz. Key ödemeleri yapılırken 3-4 milyon kişinin tc kimlik nosu yayınlandı. Bi sorun çıkacak olsa yayınlarlarmıydı onu

o listeyi yayınladıktan sonra hiç tc kimlikı no sorgulama yapmamış arkadaş galiba tc kimlik no doğrulatamıyorsun artık
  • Birşey olmaz ama yine de dh hariç hiç bir foruma vermem tc kimlik numaramı heralde.
  • Bazı alışveriş sitelerinde de isteniyor, onlara veriyorum fakat forumlara asla vermem.
  • bundan birkaç yıl önce aleviforum tc kimlik no ile üye alıyordu.sonra birileri forum bu kişileri fişlettiriyor,üyeler işe girerken vs. sorun çıkartılıyor diye bir haberde çıkmış,hatta hukuki sorunlar bile çıkmıştı.

konu aleviforum olunca fişleme söz konusu olabilir,tc kimlik no tek başına birşey ifade etmiyor ancak duruma göre düşünüp hareket etmek lazım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.