Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.298
Cevap
2
Favori
468.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TCDD tren similatörü
  • ceto bendeki jenerator çalışmıyor hasarlı dosya diyor???* yan tarafı bozuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 6 Ağustos 2006; 18:07:13 >
  • >>>>>>>>>>

TCDD tren similatörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 6 Ağustos 2006; 18:08:14 >
  • dosyayı nerden aldınki
  • arkadş attı.
  • yardım edebilrmsn?
  • bendeki jenerator ve birkaç vagonda da arıza var bunu şafak beye bildirecegim
  • demekki jeneratorlerde sorun var tvs2000dede ortak sesler hatası veriyor ama giriyor
  • evet jenerator ve tvs vagonlarında sorun var
  • BURDADA YÜK TRENİ YÜK ALIRKEN

TCDD tren similatörü
  • tarık bey günaydın şafak beyden mail hala mail gelmedi ona göre bende hzrlanayım ne zaman gelcek kargo veya gelcekmi gelmiyecekmi?
  • yaa bende trainz 2006 çok yakılıyor bir çözümü yokmu acaba p4 2.2 işlemeci--1.50 gb ram--msi 9550 ekran kartı
  • slm öncelikle dosyayı gönderen arkadaşdan bende dosyayı almışdım ama bulamadım ismi yanılmıyorsam selim olması lazım mail atarım tekrar olmazsa bize yeniden dosya hazırladırız...
  • şafak bey pazartesi bugun cvp veririr emin olun verecekde bende bugun kendisiyle konuşamadım ama bugun girecegini biliyorum internetde...
  • eğer ben forumda veya msnde olmassam abi sor ne zaman yola çıkarmış kargo sana zahmet..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 7 Ağustos 2006; 12:00:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HERCAİ01

slm öncelikle dosyayı gönderen arkadaşdan bende dosyayı almışdım ama bulamadım ismi yanılmıyorsam selim olması lazım mail atarım tekrar olmazsa bize yeniden dosya hazırladırız...

sana zahmet tarık bey tanıyorsan selim kardeşi bizlerle temasa geçsin belki biliyordur simulator 2006 ya tren eklemeyi.
  • tamam kendisiyle tekrar görüşecegim gerekirse kendisinide buraya davet ederim..
  • teşekkürler tarık bey.
  • tamama TCDDelisi onuda ögrenecegim onlada ilgili mail atacagım sana
  • tarık bey bende bekliyorum şafak beyin modelleme programını banada haber verirsen iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.