Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.298
Cevap
2
Favori
468.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet haklısın ama uzun sürer birde tarık bey ön lambaları değiştirmeye gerek yok kroki normal 33000 ilk serisisin lambası ve camı normal yani ilk seri üretimimizde onu boyucaz ve tampon eklicez 2.üretim yani beyaz üretim aşamasında değişiklik yapacağız

RESİMDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ İLK SERİ O BENİM GÖSTERİDİĞİM RENDER GİBİYMİŞ YANİ İLK SERİ TAMPON+BOYA 33000
    KIRMIZI BOYA

İKİNCİ SERİ 33007 DEĞİŞİKLİK YAPICAZ BEYAZ BOYA

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 5 Ağustos 2006; 11:50:30 >

• DOĞRU DEĞİLMİ????????????????? SAYIN MAKİNİST
    RESİMLERİ İNCELEYİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 5 Ağustos 2006; 11:53:58 >
  • slm arkadaşlar şimdi şafak beyle görüştüm telefon numalarnı isteyen olursa verebilirim birde mail attıysanız inanın ısrarla sizden bahs ettim bugun yarın bakıp cevap verecegim dedi kusura bakmaınlar diyor askerlik görevinden dolayı pek bakamıyorum diyor ama söz verdi pazar pazar tesi bakım mailleriniz cevaplıyacak calışmalarnızada bakacak ve ben yeterki istesinler programı saglıyacagım diyor kendilerine isteyen olursa telefonla da görüşe bilirsiniz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HERCAİ01 -- 5 Ağustos 2006; 12:03:09 >
  • bened kontor olsa ulaşırdım saol ama TARIK ABİ NUMARAYI DA İSTİYENLERE VER BİŞEY OLUR MOLUR NUUMARAYI SİL ORDAN İSTİYENE VER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 5 Ağustos 2006; 11:59:25 >
  • evet resimleri inceliyorum.
  • evet bence her iki modelde üretilmeli evet cok güclü bir makina de33000 sırf gücünü hisetmek için bir metre yakınımdan gecmesini sagladımmm neydii o güç harikaydıııı helekii kornasıııı tam harika bir ses....
  • şafak beyin projesinde en büyük projesi istanbul ankara hattını yapmak bunun içinde hep bilikde destek olmalıyız cogu modelleri yaptı bir kaç vagon vurgon vagon bir kaç yük vagonu herşey tamam olacak biz öncelikli kendi hatımızıda yaptıkmı tamam demekdir...
  • buda örnek makina

TCDD tren similatörü
  • TARIK BEY BEN 3DE TEKRAR DÖNÜCEM SİZİNLE KONUŞALIM BEN ÇIKTIM ÖĞLEDEN SONRA GÖRÜŞMEK ÜZERE;
  • tamam görüşürüz birde activitelerdeki sinyallerde yaşadıgınız sorunları şafak beyede anlattımda actividede bende sorun yaşadım diyor ışık kırmızı yanıyor kaşıda kırmızı yanıyor öyle bekliyoruz diyor...ama activitelerle oyun dahada güzel olacagına inanıyorum..
  • bu arada gerçekden modeller güzel gerçekden ama ben diyorumkii modellerin üzerinden degişiklik yapana kadar programı aldıkdan sonra geçrek fotograflar kulansak nasıl olur şafak bey kısım kızım resimlerini cekiyor modelin her noktasını sonra bunları bicerek yan duvaru kapılar sag sol hepsini ayıklıyor parca parca bölüyor sonra cizimin üzerine tasarlayım birleştiriyor de24000 bir bakın yan kısımlar fotografdan yapıştırılmış
    tabii yine program gelince tek programdan cok şeyler olacakdır...hatta de 24000 örnek resimleri vardı onu gönderirim konu hakkında daha net bir bilgi olur
  • ben oyunun içinde yani sinyallerde degişiklikler yaptım benim kullandıgım marias pass routede sinyal eklemesi yaptım birde activity de fazla tren eklediginde karşılaşma yaptıgında sinyallarde karışıklık olabiliyor mesela karşılaşma bekliyorsun kımızı ışık yanıyor tren geçiyor hala kırmızı yanıyor böyle bir sorun ama railroad simulator 2006 da böyle degil kırmızı sinyalde bile kırmızı geçiş alabiliyorsun zaten tren kendi ayarlıyor treni kendin kullandıgında makasları yapıp kırmızıdan geçebiliyorsun ama train simulatorde kırmızıdan gecemiyorsun bekliyorsun.
  • tarık bey dediginiz gibi program geldigi zaman her şekilde yapma imkanımız olacak tabiki resimlerden faydalanacagız ama benim hedefimdede DE 33000 lik makina var evet bende sıfırdan yapmak istiyorum.
  • evet haklısın railroad simulator 2006 cogu imkana acıklık vermiş ASLINDA MTST 2 CIKARMIŞ OLSAYDI cok daha iyi ve degişiklikler olacakdı http://www.trainartisan.com/default.htm ise daha önce online tren similatörü test yapıyordu ama şimdi ne durumda bilemiyorum şimdi ea nın ürettigi similatör daha iyi olacak gibime benziyor cünkü yeni imkanarla yapılıyor 3d şeklinde şimdide ceviriciyle türkceye cevirdim okudum calışmaları ama cogunu anlayamadım 4 rote varmış cogu yerlerin resimlerini ceker aktarım yapmışlar tam tamına 70000 bin fotograf kulanmışlar ama oyun cıkış tarihini bulamadım
  • aslında train simulator 2 var sitelerde görmüştüm rail simulator 2007 de cıkabilir.
  • train simulator 2

TCDD tren similatörü
  • evet train simulator 2 cıkmak üzereyken microsoft iptal etti daha sonra yaptıgı oyunların hepsini tranistana devretti yaptıgı modelleri hepsini onlara devretti tranistan firmasıda baya calışdı ama henüz ortada birşey yokken railsimilatör cıktı bu oyun bir cıksa herşey daha güzel olur herşey yapabilirsin
  • tarık bey railroad simulator 2006 yı inceledinizmi acaba bu oyundada bircok yenilik var ben tcdd trenlerini ekleyemedim oyuna ama eminim şafak bey ekleyecektir yani simulator 2006 ya tcdd trenleri eklebilsek süper olacak.
  • evet oyunu inceledim şafak beyle birlikde inceledik biraz bana anlattı vagon eklemeyi ray yapmayı göstermişdi hatta biraz yolculuk yaptık eklene bilecegini söyledi hatta cevrimeyide düşünüyor ama tam tedaylı bir incelemeden sonra demişdii cünkü bircok özelligi begenmişdik trenin kapılarının acılıp kapnmasıı buna göre özellik evet aslında cok güzel olurdu aktarılsaydıı ama aktaracak büyük ihtimal..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.