Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.298
Cevap
2
Favori
468.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet bende katılıyorum vagonlara carpma hızın var o hızdan yukarıda carptıgın zaman bile oyundan dışarı cıkarı seniii ama gerçekden makinist senin activitelerine hastayım yaa bende bol trenli expresli trafikli birşey istiyorum...eglenceli olur...nasıl yaparız onu almak için...
  • valla bende hastayım

• onların içinde E52500 eksik ben E52500 tadilat ediyorum az kaldı şu programlar gelsin E52500 turk renkleriyle sizlerle E52500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 4 Ağustos 2006; 23:53:54 >
  • İŞTE E52500 GERÇEK YÜZÜ

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 4 Ağustos 2006; 23:52:53 >
  • ooo süper olmuş valaha birde atolyeden boyanınca tamam olur bu arada makinis kardeş bize actividelerin hakkında birşey söylemedin
  • tarık bey şuan activity lerimde sinyal sorunu var sinyal sorununu giderdikten sonra sizlere güzel activiteler verecegim.sizde hangi route ler var.
  • ayrıca tarık bey şafak beyle görüşseniz kendi kullandıgı modelleme programını bizlerle paylaşsa olurmu.
  • bende almanya rotası var bir tane daglık bölgeye ait var sırf daglık bir alan var yüksek yüksek tepelerden gidiyorsunuz birde şafak bey bir kaç tane rota vermişdi onlar var sinyalsiz ürk hatlarına benziyor diye vermişdi...
  • tabii tabiii onu verecek kendisi ben programı verecegim dedi kendisinin kulandıgı tüm programları verecek
    program konusunda sıkıntınız olmasın...
  • evet bende bekliyorum.programları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 5 Ağustos 2006; 10:25:04 >
  • >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

TCDD tren similatörü
  • peki marias pass diye bir route varmı.ben activity leri cogunlukla burda yapıyorum.
  • almanya rotası varmı sende pro 2 mi 4 mü neydi alamanyanın büyük meşür istasyonları var içerisinde full tek cd..de istersen göndereyim sana
  • bende var........MARİASS PASS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 5 Ağustos 2006; 10:32:08 >
  • bende route cok sagolun tarık bey.
  • süpriz bir haberim var arkadaşlar DE33000 Lokomotifi Buldum GEzinirken Ancak Tamponlu Değil Programlar Elime GEçtiği Anda Hemen Boyayıp Tamponunu Değiştiricem Birazdan REsmini Veriririm
  • evet marii pas rotası oyunun içinde olan standart rote degilmi oyunun kendi içinde mevcut yanılmıyorsam
  • yolcu trenleri istasyonda yolcu alırken

TCDD tren similatörü
  • işte DE33000 gezinirken buldum elime programlar geçince tamponu düzeltip bizim türk haline getiricem

ve turk vagonları bağlanacak

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 5 Ağustos 2006; 10:58:46 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.