Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.298
Cevap
2
Favori
468.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Erkan_35 [ERKAN]

Ben [CANER]

Hercai01[TARIK]

GRUPTAYIZ TARIK ABİ ERKANIDA HABER VEREBİLİRSİN ŞAFAK BEYE BU 3 KİŞİ GRUPTAN
  • tcdd delisi dosyayı inceledim benim dosyadan farklı dolayısla bu dosyayı calıştıramayız içerikleri farklı.
  • tmmm incelediğin için saol
  • Arkadaslar merhabalar üzerinde calısmaya basladığım E8000 yeni başladığım için üzerinde hatalar ve eksikler var ama gidericem..Render görüntüsü...

TCDD tren similatörü
  • slm arkadaşlar ooo cok güzel ekipi kurduk sayılır arkadaşlar valaha cok sevindimm bugun şafak beyle görüşemedim görüşür görüşmez haber verecegimm hep beraber görüşür cok şeyler yapacagız resimleri takip ediyorum harika şeyler bunlar inanın cok sevindim ve mutlu oldum ben gerçekden cok güzel şeyler yapacagımıza inanıyorum şafak beyinde aradıgı böyle bir ekipdii arkadaşlar activiteler harika resimler süper
    TCDDELİSİ kusura bakma internet kesildi birdaha giremedim şu an internet cafeden giriyorum...
    arkadaşlar telefonlarınız ve mail adreslerinizi benim adresime atarmısınız mümkünse haberleşelimmm
  • arkadaşlar calışmalarınız gercekten güzel iyi calışmalar tüm tren severler hep burda olalım.
  • evet hep burda olalım ve türk trenleri seven arkadaşlarımızı bir araya topluyalım...bizim diger ülkerlerden eksigimiz yok bizimde bir rotamız modellerimiz olsun....
  • selam arkadaşlar şafak beyle mesaj gectim inanın benden daha cok sevindi cünkü daha önce konuştugumuzda yüz yüze ankarada ziyaretine gitmişdim hep tranz 2006 hem mtst ile ve yeni cıkacak railsimilatör ile ilgili görüşmeler yapmışdık gerçekden bana aklından gecenleri anlatıyordu ama yanlız oldugu için tek herşeyi yapmak zor diyordu bende sizlerden bahs ettim ve cok sevindii sizine tanışmak istiyor arkadaşlar tanıyalarlarda var biliyorsunuz ben mail adresini veriyorum mail atarsanız sevinirim kendisi o zamanda bana söyledi programıda verecek size kendi çalışdıgı programı verecek ..
    safak_aktas@yahoo.com msn adresi safak_aktas@hotmail.com sürekli giremiyor evinde internet yok bir askerlik nedeniyle pek müsait olamıyor lütfen anlayış gösterin inşallah güzel bir ekip oluşturup çalışmalarımıza hızlıca devam edecegiz...

• Diger bu gruba mesaj yazan arkadaşlarım belkii dosya paylaşmıyoruz diye bize kısmasınlar ama elimizden geldigince yeni modeller cıktıkca verdigimiz sitede demoları yayınlamaya devam edilecek sadece bizi takip edin en ufak destek bile cok şey ifade eder herkesin katılmasını isterim bilgilerimizi paylaşırız bizim bildigimizi siz ögrenirsiniz sizin bildiginizi biz ögreniriz o yüzden herkesin katılmasını beklerim
    saygılarımla
  • cok güzel yazılar yazmışsınız teşekkür ederiz tarık bey şafak bey kendi kulandıgı modelleme programını verirse cok iyi olur diye düşünüyorum bendeki program biraz karışık tam çözemedim modelleme programını kulanırsak cok model yapabiliriz railroad simulator 2006 da route yapmak daha kolay gibi train simulatöre nazaran tüm arkadaşlar birlik olursak cok şeyler yapacagımıza inanıyorum ben şuan DE 22044 gercek motor sesleriyle ugraşıyorum şafak bey dinamik fren gercek seslerini eklemiş gidip istasyonda DE 22000 lik lokodan gercek motor seslerini kayıt edecegim.

BUDA BENİM KARIŞIK MODELLEME PROGRAMIM

TCDD tren similatörü

• Tamam Tarık Abi Sorun Yok Birde Bana CD Yollansın Adresi Vereyim Sen Şafak Beye Haber Ver ! Msnde Konuşuruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 4 Ağustos 2006; 11:21:36 >
  • tamam arkadaşlar programı merak etmeyin ben onu size şafak beyden temin edecegim gerekli acıklamayıda bilgiyide saglıyacagından eminim şafak beyin takıldıgınız yerde yardımcı olacakdır kendisi..ben en kısa zamanda müsait zamanda temin ettirecegim size arkadaşlaryarın cumartesi pazar izinli olur muhtemelen bu sıralarda hazırlaya bilir diye düşünüyorum..
  • arkadaşlar başarılar sizlere ben pek anlamam.
  • evet güzel ses kayıtları resimler herşey işe yarar cünkü gectigimiz gün de e4300 ses kayıtlarını yapmışdı şafak bey gerçekden bire bir aynısı olmuş kornasından hava basıncına kadar hepsiii olmuş...
  • arkadaşlar railroad simulator 2006 tren eklemek için bir program buldum eger işin içinden cıkarsam bu simulatörede tcdd trenlerini ekleyebiliriz.
  • Ya arkadaşlar ben bi tren oyunu oynamıştım strateji gibi yolar falan yapıyon istasyonlar kuruyon.Bilen warmı ismini?
  • gerçekden harikasın kardeş....
  • evet o tarz oyunlar var train town diye bir oyun vardı ve bir kaç degişik tren oyunu var bende bir tane daga var cok güzel degişik ama ilk aldıgım tren oyunuydu..1996 1997 cıkan...
  • Bende Acayip Bişey Oldu Oyunda İki Tane De Serisi Lokomotifi Karşılaştırdım Ama Ters Yönde O Doğu Yönüne Gidiyordu Bende , Makas Başı Vardı Diğer De Lokomotife Manevra Yaptıracakken Arkamdaki Yolcu Vagonlarını Tabii Bıraktım Makas Sonunda Bıraktığım Yolcu Vagonlarını Almıyacaktım Ama Arkadan Gelen Başka Bir Expressi Gördüm Ve Yolcu Vagonlarına Vurarak Raydan Çıkarttı Oyun <<Car Deariled>> Oldu Ben Raydan Çıkmadığım Halde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 4 Ağustos 2006; 15:13:30 >
  • Olsun kardeşim fark etmez yinede seni oyundan çıkartır. Çünkü kaza nedeniyle yol kapandı. Onundan dolayı..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.