Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.298
Cevap
2
Favori
468.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • harikasın valaha de33000 de süper olur valaha inan herşey cok güzel olacak arkadaşlartek iş ekipi kurmak kaldıı kurunca planlı şekilde herkese iş düşer sonra birleştiriz ortaya süper bir cd cıkar diye düşünüyorum..türkiye rotası
  • evet DE 22000lik DE 33000lik makinalar harika gercekten.
  • evet çok haklısın şimdi lokoyu inceliyorumda 22000nede 33000binede benziyor ben camları falan filanı programlar gelince rengini falan bir Revize edeyim bakalım ne çıkacak

TCDD tren similatörü
  • tarık bey benim görüşüm railroad simulator 2006 da route yapmak daha kolay raylar felan daha kolay döşeniyor train simulatore göre.
  • 330000bine benziyor %50 33000 %50 22000 ne çok benziyor çook yenilkler olcak çooooookkkkk

TCDD tren similatörü
  • yapılacak cok şey var şafak bey programları bir verse neler yaparız sadece türk routeleri ve türk trenleri cok sabırsızlandım.
  • şafak bey aslında msnye falan gelse planları ben gösteririrmde hiç msnde görmedim!
  • gercekden cok penzerlik var gerçekden ama tepe ışıklarının de22000 benziyor onun ışık acısını degiştirmek mümkünmüü pekiiioda degişirse herşeyiyle aynı
  • muakkak değişir...........
    ve dahası...............?????????????????

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 5 Ağustos 2006; 11:31:59 >
  • birde bu makina var

TCDD tren similatörü
  • yok ya bu benzemiyor.baksana camları ön tamponu yani benimki daha yakın duruyor tamam buda benziyor ama biraz üstünde değşklik var benim gösterdiğimle

senin bu de 22000 benziyor zaten bu galiba railroad simulator 2006

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 5 Ağustos 2006; 11:34:33 >
  • tamamda bunları benzer hala getirecegiz.
  • evet çok yenilik olucağından eminim!! şu aralar araştırmam çok derinlerde gecemi gündüz ediyorum boyna bize benziyen loko araştırıyorum EN SONUNDA işte buldum oda DE33000 olucak

bunları elden geçirip de33000e çeviricez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 5 Ağustos 2006; 11:39:22 >
  • çook şeyler yapacagız arkadaşlar buna eminim şafak bey görseydi calışmalarımızı resimlerimizi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: makinist71

çook şeyler yapacagız arkadaşlar buna eminim şafak bey görseydi calışmalarımızı resimlerimizi.

KATILIYORUM BİRDE KONCAR TAMAMLANDIMI DÜŞÜNSENE ADDONS 4.0 ÇIKAR KONCAR VE 33000 BİTİNCE
    en azından şu koncarı e52500ü tamamlayayım bir günlük işi var , programlar gelse elimde olsa programalr 2 haftada bitiririm de33000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 5 Ağustos 2006; 11:43:27 >
  • süper olur ama DE 33000 nin iki modeli var kırmızı ve beyaz hangisi güzel
  • valla ben tvs2000lere uyum sağlasın diye beyazı üretmeyi düşünüyorum sizin fikriniz nedir?
  • bence ikisinide üretelim.
  • çünkü bunlar yeni nesil ve güçlü makinalar.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.