Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.298
Cevap
2
Favori
468.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TCDD tren similatörü
  • Arkadaşlar rail simulatorun çıkış tarihi 3 kasım 2006
    http://www.gamespot.com/pages/company/index.php?company=619
  • evet dogru ben yanlış algılamışım birşey kalmamış teşekkürler.
  • arkadaşlar bildiğiniz gibi tvs2000 nin içinde bir eksik vardı belki gözünüze taklımştır kapı kolu yoktu kapı kolu ekledim güzel oldu bu eksiği düzeltmiş oldum istiyene düzenlenmiş o dosyayı yollaya bilirim tabi msts kullanıcalarına

TCDD tren similatörü
  • bu tvs vagonlarında bende tamponlar gözükmüyor noksanlık var sende nasıl durum.

TCDD tren similatörü
  • bende herşeyiyle gözüküyor sadece generator bozuk okadar istersen dosyayı atarım sana bi ara.

sende tamponda görünmüyor klimalarda darbeye dayanıklı kenar lastiğide ve vagon bağğlanırken arada olan çelik açılan merdiven...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 11 Ağustos 2006; 20:36:01 >

• cetin kardeş sana söyledigim rota üsten üçüncü rote 64 mb lık
  • tarık bey routeyi indirdim kurdum fakat hata verdi düzeltmeye calışacagım sizde çalışıyormuydu route
  • evet bende calışıyor roteyi actıkdan sonra herhangi bir yere dosyayı instal yap veya yükle yükleyince bu routes diye bir dosya acar dosyayının içine gir dosyanın içinde Malohitovka diye bir dosya cıkıyor o dosyayı kopyala de train similatör oyunun içine gir rotaların oldugu kısma girip yapıştır genelde oyunun tüm rotaları ordadır daha sonra Malohitovka dosyasının içine girip Install diye bir carklı dosya var ona cift tıkla dosyaları yüklemeye başlar yükledikden sonra oyuna tekrar gir sorun ordadan kalmış olur cünkü exe dosyasını yükledikden cift dosya iç içe attıgı için görmüyor bu şekilde yükleme yaparsan sorun cözülür eger yine sorun yaşarsan bana bilgi verirsen tekrar yardımcı olurum...diger arkadaşlarda bu şekilde yaparsa sorun olmaz
  • Tarık bey hatların 3 tanesini yukledim ama train simulatorde sadece 1 tanesi gözüküo o da küçük basit bi hat..Ama yüklediğim hatlar routes klasörü içinde ve msts editor&tools programı yuklediğim hatları görüo fakat açmıo "failed load track database" şeklinde hata veriyor..??
  • hımm diger roteleri henüz yüklemedim ama onlarıda bir inceleyim traclarda hata veriyorsa yinede acması lazım bazı özel eklemeleri götermeye bilir yanılmıyorsam öyle biliyorum bendede var ona benzer rote başka pc de normal calışıyor bende hata veriyor evet di secince oyunun rotesine giriyor ama cogu özelikler yok yani makaslar yeni arabalar üzerinde yapılan tüm degişiklikleri kaldırıyor bunu tam cözüp bilgi vereyim size cözümü var bunun..ama mtst bir ne diyorlar ona update yüklemekle cöze biliriz gibi..
  • arkadaşlar normalbi cd ciden bu vol 3,0 ı alamazmıyız illa 30 ytl ye sipariş vermemizmi lazım
  • arkadaşım vol 3 cd dükkanlarında bulunmaz verdigim siteden sipariş edeceksin siteye gir sipariş bölümünde mail ile şipariş verebilirsin kargo ile ulaşır.

http://www.turkishtrains3d.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makinist71 -- 12 Ağustos 2006; 13:14:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HERCAİ01

evet bende calışıyor roteyi actıkdan sonra herhangi bir yere dosyayı instal yap veya yükle yükleyince bu routes diye bir dosya acar dosyayının içine gir dosyanın içinde Malohitovka diye bir dosya cıkıyor o dosyayı kopyala de train similatör oyunun içine gir rotaların oldugu kısma girip yapıştır genelde oyunun tüm rotaları ordadır daha sonra Malohitovka dosyasının içine girip Install diye bir carklı dosya var ona cift tıkla dosyaları yüklemeye başlar yükledikden sonra oyuna tekrar gir sorun ordadan kalmış olur cünkü exe dosyasını yükledikden cift dosya iç içe attıgı için görmüyor bu şekilde yükleme yaparsan sorun cözülür eger yine sorun yaşarsan bana bilgi verirsen tekrar yardımcı olurum...diger arkadaşlarda bu şekilde yaparsa sorun olmaz

tarık bey roteyi aynen yükledim editör tools bölümünde açıyorum fakat oyunda açmıyor olmassa oyunu silip tekrar yüklerim

• okey saolun ama bakalım artık alabilirsek bizde diğerlerinle biraz vakit geçiririz
  • ilginç tols da acılıyor sa oyunda acılması lazım nasıl bir hata veriyor peki tam anlata bilirmisin bende ilk önce üstünü tıklayınca kitliyordu sonra yukarıdaki tarif ettigim gibi yapınca calışdı yan tarafda rote kısmında siyah haritası yok ama oyun acıldı güzelde roteydi ...
  • hayır ne yaptımsa acılmıyor başlama hatası veriyor neyse saglık olsun
  • merhabalar arkadaşlar şafak beyle görüştüm şimdi siteyi takip ettigini gerçekden çalışmalarınızı cok begendigini söyledi kendisi üye oldu bu siteye ama henüz şifresi maille gelmedigi için yazamadıgını söyledi gerçekden makinist 71 kardeşimizin activitelerini cok begendi tcddelisi 71 calışmaını murat kardeşimizin cizimlerini olsun gerçekden cok begendigini söyledi bana sık sık mail ata bilirler cvp verecegini öyledi şu an 43binlik modelin bittigini ve bu çalışmayı yaparkenden başkent makinistimiz murat abimizden bilgi aldıgını olumlu not almışdır yakında toshiba için calışmaya başlıyacak birde bu diger calışmların üzerindeki renkleri degiştirmenin yada boyama ile yapılan görütüntüler cizgi gibi olur diyor genelde kaplamaya yönelik yada resimsel boyama teknikleri kulanırsak daha iyi olur diyor ama kaplama bence daha güzel olur diyor bir cok modeli yaptıgını söylüyor şafak bey ama de33000 gerçekde yapıla bilirse iyi olur diyor ama baştan yapılması sıfırdan yapılması bence daha iyi olur diyor sesleri kapinlerin resmi gibi birde şafak bey sizlere şunu söyledi ben özel bir program kulanmıyorum diyor kulandıgı programları cok basit bir program ve cok uygun ve güzel diyor daha sonra size cdler gönderecegini söyledi kapalı dosyaları yani kendi yaptıgı modellerin kaplamaları görmeniz için kapalı dosyaları acmanızı saglayacak prgramları gönderecek tam bir ekip olunca ise calışmalar görevlendirilerek yapılacak arkadaşlar hep birlikde birşeyler yapmayı saglıyacagız 3dtrmax ve photosopla calışdıgını biraz karışıkda olsa cözülecek bir program oldugunu birde oyuna aktarmak için bir kaç program kulanıyor onlarıda internet yoluyla gönderirim diyor gelelim rota olayına arkadaşlar rota konusunda ne yapabiliriz örnek şimdiden calışmalara başlasak bence iyi olur.nedir bu çalışma oyuna ekliyecegimiz istasyonların resimlerini cekerek nerde ne sinyal var makas ve hatların ayrıntılı resimlerini cekmemiz gerekiyor tabii hemen yapalım demiyorumda bence ufakda olsa yapmaya başlıyalım diyoruz tabii öncelikle fikirleniriz cok öenmli şafak bey bana bugunlerde mail atacak o mail dogrultusunda size bilgi verecegim
    kulandıgı programların ismini ve diger her konuda şafak beyin yardımcı olacagını bilin yeter arkadaşlar...

• çok teşekkür ederiz hem şafak beye hemde sana çok tşkler...
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.