|
TCG Pirireis denizaltısı envantere giriyor: Yeni denizaltılar da yolda
-
-
Hayırlı uğurlu olsun.
Sonraki aşamada nükleer denizaltı ve uçak gemiside yapmamız dileğiyle...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maalesef ki onlara daha 30 yıl falan var. Daha bu deniz kuvvetleri stm500 adlı 500 tonluk tamamen Ege denizi ve Karadeniz gibi denizler için hazırlanmış bir denizaltıyı sipariş veremiyor. Ayrıca reis sınıfı denizaltı tamamen yerli ve milli değil ortak üretim bu da bize şunu söylüyor tek başımıza yapalım desek maalesef ki şu an yapamayız. Her şey adım adım gitmek gerek şu stm500 envantere alınması lazım ardından ts1700 adlı bir denizaltı projemiz daha var yaklaşık 2000 ton civarında şu an ki envanterdeki denizaltılarımızın muadili daha bunu üretemedik ardından bir projemiz daha var o da milden 3000 ton civarı bir denizaltı o da reis sınıflarının muadili Türkiye denizaltılarda maalesef ki daha yetkin bir ülke değil eğer ki bu 3 projeyi yapabilirsek yerli ve milli olarak o zaman hedefimiz nükleer tahrikli denizaltılar olabilir gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba.Oncelikle onu kyllanacak irade gerekli.Hatirlayin Aptal olma diye baslaya binbir hakaretle devam eden bir mektup vardi.Abd sizdirip kamioyu ogrenmisti.Erkte ise tik yoktu.Sonra jendi agzindan gelen hakaret dolu mektubu taktim ettik dedi ve sorulan gundeme geldimi sorusuna Hamdolsun gelmedi olarak bir cevap verdi.
S400 ler depoda.Kayseri kurnazligi yapip 7 kocali hurmuz gibi onun kucagindan digerine giderek f35 tende atildik.Ucaklarin odenmis paralarida hic edildi.23.5 milyar dolarak 40 f16 40 ta modernizasyon kiti icin kapida yalvar yakar bekliyorlar,bakin hu 1970 model ucak.Arkadaslar modernise iasa radari o bu diyecekler ancak onlarda biliyorlar yalvararak harac verilmemiz istendigini.
Ay sinifi denizaltilarin surecinide biliyorum,bir cogu hakkinda makul yorum yapacak bilgi birikimimde var ancak iradeniz yok ise putinin erki min kapida asagilamak icin yarim saat bekletip naklen dunyaya yayinlayip dustugunuz durumdan kurtulamazssiniz.
Ankara uni.ve hacettepenin calismasina gore su anki dogurganliklari ile suruyeli nufusu 2040 ta 20 Milyon olacak tr de.
Tarih okudu iseniz bilir kisiler roma imparatorlugu neden yikildi.Kavimler göçü.%10dan daha az bir nifulusun Koskoca Roma imparatorluguna girmesi bitirdi kudreti guc merkezini birde az birazda etki yenicerilerde oldugu gibi ordunun ipleri 6avas yavas gothlara gecti.
İrade istiyorsaniz kimsenin begenmedigi demirele sonrada ecevite bakin.Kktc operasyonunda sonra ABD'nin ambargolarina demirel tek gecede yurttaki tum uslerini kapatip tek geceden binlerce kisinin ulkeyi terk etmesini saglamistir,ecevite eski hale donelim teklifinede ecevit Devlette devamlilik esastır diyerek en güzel cevabı ve devlet adamligini gostermistir,simdiki gibi kupon arazi,para sifirlama,kutu kutu pense elmami yersevb.oesinde kosmamis ahlak ve ficdan fukaraliginda yikanmamistir kimse.
O neden ile hepsi lafi guzaf.Arkasinda arayin kim bunlardan nemalandi.
Saglicakla ve vicdanli kalin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Balık fiytları düşer mi şimdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hayırlı uğurlu olsun.
Sonraki aşamada nükleer denizaltı ve uçak gemiside yapmamız dileğiyle... |
Maalesef ki onlara daha 30 yıl falan var. Daha bu deniz kuvvetleri stm500 adlı 500 tonluk tamamen Ege denizi ve Karadeniz gibi denizler için hazırlanmış bir denizaltıyı sipariş veremiyor. Ayrıca reis sınıfı denizaltı tamamen yerli ve milli değil ortak üretim bu da bize şunu söylüyor tek başımıza yapalım desek maalesef ki şu an yapamayız. Her şey adım adım gitmek gerek şu stm500 envantere alınması lazım ardından ts1700 adlı bir denizaltı projemiz daha var yaklaşık 2000 ton civarında şu an ki envanterdeki denizaltılarımızın muadili daha bunu üretemedik ardından bir projemiz daha var o da milden 3000 ton civarı bir denizaltı o da reis sınıflarının muadili Türkiye denizaltılarda maalesef ki daha yetkin bir ülke değil eğer ki bu 3 projeyi yapabilirsek yerli ve milli olarak o zaman hedefimiz nükleer tahrikli denizaltılar olabilir gibi
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X