Şimdi Ara

TCHİBO 1 TLYE KULAKLIK +4,95 KARGO (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
5.164
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 liralık ürün alınca 1000 liralık yorum mu yazıyoruz ya da 200 liralık ürün aldığımızda 200 lira edecek kadar mı fikir paylaşıyoruz.

1 liralıkmış, 100 liralıkmış benim için fark etmiyor. Yorum yorumdur, bilgi bilgidir, tecrübe tecrübedir. Objektif olan bütün yorumlara önem veririm.
  • Anladım, beklentim de bu doğrultuda idi, farklı değil. Bakalım hangi çocuğa hediye gidecek :)

Düşünce paylaşımınız için teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

Anladım, beklentim de bu doğrultuda idi, farklı değil. Bakalım hangi çocuğa hediye gidecek :)

Düşünce paylaşımınız için teşekkürler..

Rica ederim, bir çocuğu sevindirmek için fazlasıyla yeterli
  •  TCHİBO 1 TLYE KULAKLIK +4,95 KARGO

gayet iyi ses veriyor.

5dk denedim, sokakta top oynayan cocuklara verdim...

TCHİBO 1 TLYE KULAKLIK +4,95 KARGO

• Baya kaliteli sesi bu kadar beklemiyordum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklıklar bugün teslim edildi.

Aslında açıp denemeden kenara koyacaktım, ama açtım kontrol ettim en azından ses veriyor mu diye :).

Bütün samimiyetimle şunu söyleyebilirim ki, beklentilerimin epey üstünde bir ürünmüş. Geçen aldığımız Koss KPH7 'lerden kat kat daha iyi ses çıkış performansına sahip. Özellikle de ses şiddeti ve bass yoğunluğu açısından, ses netliği ise çok da iyi değil, biraz boğuk diyebilirim. Lakin emin olabilirsiniz ki, 20-25 liralık (belki de 30-35 lira çerçevesine kadar, bilemiyorum) bilindik üreticilerin (philips,creative,koss,logitech vb.) kulaklık modellerinin genel kalite seviyesinden daha başarılı bir üründür. Hoşuma gitmeyen tek tarafı, dış görünüşü oldu. Çok basit duruyor, kafa bandı, kulak kısmı ve genel plastik malzemesi fena değil, yalnız kablosu aşırı kalitesizlik hissi veriyor.

Kulaklık üzerinde bir de 6.3mm - 3.5mm jack dönüştürücü aparatı ile birlikte geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaskoo_87 -- 2 Nisan 2014; 16:07:05 >

• daha yokmu 1, 2 liraya bişi :DDD
  • 2 gündür sadece faturası kesildi diyor kargo konusunda bi hareket yok henüz.
  • benim kulaklık da az önce geldi. malzeme kalitesi olarak güzel ama ses ucuzlukcularda satılan 1 liralık kulaklıktan farkı yok. zx600 e karşı savunmacı olarak kullancam
  • Benimki geldi çok güzel.Malzeme kalitesi olarak çok rahat ses kaliteside çok güzel bence...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.