Şimdi Ara

Tchibo Ahşap Pikap Lenco L 90 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
135
Cevap
4
Favori
10.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Etikmi! etik kelimesi ve Türkiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hilhan kullanıcısına yanıt
    Bu ürünün normal satışı sanırım 2016 içerisinde bitti. Ocak ayında forumdan bir arkadaş son stoğu aldıktan sonra "Tükendi" ibaresi geldi. Ama ona giden de işte sorunlu olanmış. Firmaların etik olup olmadığını boş verin kargo gelir gelmez kontrol edin bence. Umarım sağlam gelir.
  • aydinsakaryali A kullanıcısına yanıt
    Kahvecinin pikap satışından beklentimiz yüksek oldu sanırım @aydinsakaryali :)
  • Mekanizması zarar görmemişse pek problem etmiyorum, estetiği bir şekilde adam edilir. 3 gündür kargonun teslim alması bekleniyor yazıyor siparişte. Gelse de bir kontrol edebilsek, merak ettim iyice.
    Endişeye mahal yok...
    6502 sayılı Tüketicinin Korunması hakkında kanundan ayıplı mala ilişkin pasajlar:

Ayıplı mal
    MADDE 8 – (1) Ayıplı mal, tüketiciye teslimi anında, taraflarca kararlaştırılmış olan örnek ya da modele uygun olmaması ya da objektif olarak sahip olması gereken özellikleri taşımaması nedeniyle sözleşmeye aykırı olan maldır.
    ....
    İspat yükü
    MADDE 10 – (1) Teslim tarihinden itibaren altı ay içinde ortaya çıkan ayıpların, teslim tarihinde var olduğu kabul edilir.
    ....
    (3) Satışa sunulacak ayıplı mal üzerine ya da ambalajına, üretici, ithalatçı veya satıcı tarafından tüketicinin kolaylıkla okuyabileceği şekilde malın ayıbına ilişkin açıklayıcı bilgiyi içeren bir etiket konulur. Bu etiketin tüketiciye verilmesi veya ayıba ilişkin açıklayıcı bilginin tüketiciye verilen fatura, fiş veya satış belgesi üzerinde açıkça gösterilmesi zorunludur. Teknik düzenlemesine uygun olmayan ürünler ise hiçbir şekilde piyasaya arz edilemez. Bu ürünlere, Ürünlere İlişkin Teknik Mevzuatın Hazırlanması ve Uygulanmasına Dair Kanun ve ilgili diğer mevzuat hükümleri uygulanır.
    ....
    Tüketicinin seçimlik hakları
    MADDE 11 – (1) Malın ayıplı olduğunun anlaşılması durumunda tüketici;
    a) Satılanı geri vermeye hazır olduğunu bildirerek sözleşmeden dönme,
    b) Satılanı alıkoyup ayıp oranında satış bedelinden indirim isteme
    c) Aşırı bir masraf gerektirmediği takdirde, bütün masrafları satıcıya ait olmak üzere satılanın ücretsiz onarılmasını isteme
    ç) İmkân varsa, satılanın ayıpsız bir misli ile değiştirilmesini isteme, seçimlik haklarından birini kullanabilir.
    ....
    Zamanaşımı
    MADDE 12 – (1) Kanunlarda veya taraflar arasındaki sözleşmede daha uzun bir süre belirlenmediği takdirde, ayıplı maldan sorumluluk, ayıp daha sonra ortaya çıkmış olsa bile, malın tüketiciye teslim tarihinden itibaren iki yıllık zamanaşımına tabidir.

• Kötü durumdaysa geri iade ederim, bilgilendirme için eyvallah üstat teşekkür ederim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilhan

Kahvecinin pikap satışından beklentimiz yüksek oldu sanırım @aydinsakaryali :)

aydın üstad taki sistemi bilseniz bu lenko onun ancak iğne fiyatı bile etmez
  • Yine de fena değiliz desene, iğne parası da olsa :) Dur sen ben neler yapacağım bu pikaba
  • Pikap sorunsuz tarafıma ulaştı, hiç açılmamış, sıfır cillop gibi :)
  • allah allah?enteresan şans demek ki usta.hayırlı uğurlu olsun 600 liradan mı aldın?
  • Eyvallah İlker, 600 liraya aldım 40 liralık hediyesiyle beraber. D&R dan sipariş ettiğim plaklar da aynı anda geldi. Bu hafta kısmetliyim galiba.
    Dostum gözün aydın . Cidden şans olmuş seninki. Depolarda kalan bir stok muydu bilemeyiz ama devamının olmadığı kesin gibi. Güle güle kullan
  • metulen kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Yalnız kafamı kurcalayan line out yanına sticker yapıştırmışlar "This connection only input phono stage" gibisinden, ben iptal edecektim pre kısmını hazır iptal edilmiş mi geldi anlamadım. deneyip göreceğiz.
    Bende öyle bir etiket yoktu ama dediğiniz gibi öğrenmesi çok kolay olacak. Direk aux in'den amfiye bağlayın normal seviyede ses alamazsanız pre katı iptal denebilir. Peki pre katı neden iptal olmuştur bir de ona bakmak lazım. Acaba o şekilde üretilen bir seri midir yoksa açılıp ta işlem mi görmüştür? Sanırım seri farkı var. Eğer öyleyse daha iyi bile olmuş.
    Hayırlı olsun keyifli dinletiler,Plaklar ne geldi acaba..Son dönemde çok iyi Plaklar çıktı kaçırmamak lazım..

• aydinsakaryali A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim Aydın, hali hazırda Dual 1239 pikabım var ama bu pikap bana 2.bir alternatif olarak hoş gibi geldi açıkçası. Şimdiye kadar yeni baskı plak hiç almamıştım , deneme amaçlı Ferdi Tayfur 77 albümü ve çok sevdiğim bir albüm olması nedeniyle Emre Aydın Afilli Yalnızlık albümünü aldım. Emre Aydın baskısı kofti çıkabilir belki bilemiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilhan

Teşekkür ederim. Yalnız kafamı kurcalayan line out yanına sticker yapıştırmışlar "This connection only input phono stage" gibisinden, ben iptal edecektim pre kısmını hazır iptal edilmiş mi geldi anlamadım. deneyip göreceğiz.

O kadar çok dahili RIAA iptali yaptım ki Lenco da sonunda hatadan döndüler
    Hayırlı olsun ,güle güle kullanın .
  • elektürükçü kullanıcısına yanıt
    Haklısın üstat, belki de bu herif bunu nasıl olsa iptal edecek içine bir de pre masrafı çıkarmayalım dediler galiba, ya da içinde bin liralık RIAA vardı iptal edince 600'e düştü fiyatı :)
    Bence L90 için 600 lira makul fiyat , 50 liralık pre için 1000 lira eklemek saçma . ben acıyordum 1600 -2000 verenlere .
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.