Şimdi Ara

TCHIBO CAFISSIMI PICCO DEĞIŞIM PROGRAMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, tchibonun başlattığı bir değişim programını duyurmak istedim. Cafissimo Picco model kahve makinelerinde sık görünen kapsül delememe ve su gönderememe gibi problemlerden dolayı Tchibo bir değişim programı başlatmış. Ürünü her hangi bir belge olmaksızın her hangi bir Tchibo mağazasına götürüp "ürünüm değiştirmek istiyorum" dediğinizde, sorgusuz sualsiz bir üst model olan Cafissimo Compact ile değişimi yapılmakta. Ben ekşisozlukte görüp web sitelerini karıştırdım ama her hangi bir ibare bulamadım, müşteri hizmetleri ile görüşüp durumu teyit ettim. sonrasında da antalya she-mall de ürün değişimini gerçekleştirdim. eğer bu ürünü kullananınız varsa cihazı ne zaman almış olursanız olun değişimi yapabilirsiniz, bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozdener82 -- 5 Eylül 2017; 16:56:35 >

• böyle birşey varsa süper.. teşekkürler bilgilendirme için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozdener82

Selamlar, tchibonun başlattığı bir değişim programını duyurmak istedim. Cafissimo Picco model kahve makinelerinde sık görünen kapsül delememe ve su gönderememe gibi problemlerden dolayı Tchibo bir değişim programı başlatmış. Ürünü her hangi bir belge olmaksızın her hangi bir Tchibo mağazasına götürüp "ürünüm değiştirmek istiyorum" dediğinizde, sorgusuz sualsiz bir üst model olan Cafissimo Compact ile değişimi yapılmakta. Ben ekşisozlukte görüp web sitelerini karıştırdım ama her hangi bir ibare bulamadım, müşteri hizmetleri ile görüşüp durumu teyit ettim. sonrasında da antalya she-mall de ürün değişimini gerçekleştirdim. eğer bu ürünü kullananlarınız varsa cihazı alalı ne kadar olursa olsun farketmeksizin bu değişimi yapabilirsiniz, bilginiz olsun.

Biraz zor oldu ama bende hallettim dün.. Çalışanların çoğunun konudan haberi yok (müşteri hizmetleri dahil). Bilen birine denk gelirseniz kolaylaşıyor. Ama böyle bir hizmet mevcut. Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederiz. Filtre kahve stoklamak lazım artık:)

• Picco alınmaz mı? Yeni de alsak aynı sorun var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    alınır ama bulabilirsin, tchibo mağazalarında tek tük kalmıştır belki. şu anda internette bile satışı çok az. hepsiburadada ve gittigidiyorda var. ama onu alsan bile bayiye götürüp compactla değiştirebilirsin. picco almanın bir esprisi kalmadı bu saatten sonra.
  • değişimi dün yaptım konuyu açan arkadaşıma çok teşekkür ederim, işin gücün rast gitsin ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: adige13

değişimi dün yaptım konuyu açan arkadaşıma çok teşekkür ederim, işin gücün rast gitsin ..

rica ederim, ürünü güzel günlerde kullanırsınız umarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CPB kapatma acıl ıcerı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herhangi bir ücret talep ediliyormu değişim için?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdi1974

Herhangi bir ücret talep ediliyormu değişim için?

hiç bir ücret talep edilmiyor, elinizdeki piccoyu fişinden çekip, market poşetine koyup tchibo mağazasının yolunu tutabilirsiniz.
  • fiş , kutu hiçbirşeye gerek yok para da yok :)
  • bozdener82 B kullanıcısına yanıt
    Bende değiştirdim bugün. Haber veren arkadaşa teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bozdener82 B kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler sayenizde bozuk picco'mu değiştirdim ,geçen hafta 7 paket kapsül kahve almıştım elde kaldı diye üzülüyordum :)
  • hala devam ediyor mu acaba bu program?
  • reflexx_ R kullanıcısına yanıt
    hiç bilgim yok, müşteri hizmetlerini aramanız lazım. ama onlar ben değiştirdiğim zamanda herşeyden habersizdi, sşz ısrarla "bu var, arkadaşlarım değişştirdi"diyerek baskı yapın ki bir bilene danışsınlar ve kesin bilgi versinler.
  • Hocam ne yaptiniz degisim yapabildiniz mi? Sanirim benim de degistirmem gerekecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.