Şimdi Ara

tchibo'da part çalışıyorum soruları alayım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
166
Cevap
9
Favori
18.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lala23 kardesimle gece uzun uzun yazistik kendisi yardim sever birisi belli yanina gittiginizde de yardimci olacagindan suphem yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lala23

alabilirim

Ben de başvurmak istiyorum nerelere başvuru yapabiliriz açıktan son sınıf lise okuyorum yüz yüze mecburiyeti yok. Yaş 23 sizce alırlar mi nereye başvuru yapmam gerekir full time? Seğir İzmir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Lala23 kardesimle gece uzun uzun yazistik kendisi yardim sever birisi belli yanina gittiginizde de yardimci olacagindan suphem yok.

teşekkür ederim kardeşim elimden geldiği kadar herkese yardım ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: udnz

quote:

alabilirim

Ben de başvurmak istiyorum nerelere başvuru yapabiliriz açıktan son sınıf lise okuyorum yüz yüze mecburiyeti yok. Yaş 23 sizce alırlar mi nereye başvuru yapmam gerekir full time? Seğir İzmir?

daha büyük yaşta çalışanlar var eğer ihtiyaçları varsa tabi ki alırlar. ama görüşmeye gittiğinde okulun bir sorun çıkarmayacağını çalışabileceğini bastırarak söyle sen yine hocam. izmir de olmadığım için şuraya git buraya git diyemiyorum bilmiyorum orayı çünkü ama cv ni kendin hazırlayıp götürüp vermeni tavsiye ederim
  • Filtre kahvesi çok göğüsel sütlü

• quote:

Orijinalden alıntı: Ashera

Bir kahvenizi içmeye gelirim hocam, bardak termoslardan elinizde var mı? Varsa fiyatı nedir?

buyur gel tabi hocam. elimizde aynı bu üründen var eğer aynı şehirde isek alırım falan dediğin ürün olursa sen buradan söyle ben ayırırım iş yerinde senin için.
    ürün bu , fiyat 40 tl
     tchibo'da part çalışıyorum soruları alayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lala23 -- 3 Kasım 2014; 15:10:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

hocam benim caffisimo classic makinam var ama ılık yapıyor kahveyi, sordum normal bir durummuş, bardağı ısıtın falan dediler.

başlarından mı savdılar acaba? bilgin var mı?

daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadık ama bana göre makinede bir sorun yok yoksa ılıkta yapmaz veya sıcaklık ayarı var mı bilmiyorum kullanma klavuzunu oku istersen bi en fazla ısısı o olabilir. ama yine aklına takılırsa götür yardımcı oluyorlar ürün konusunda ne de olsa garantisi var senin dediğini yapmak zorundalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: wéndigo

eskişehir tchibo da içtiğim kahveler tazeydi hep son bir senedir hiç uğramadım hala kahveler aynı tazelikte mi

sıfır açılmamış paketleri orada o an açtığımız için her yerde kahveler hep yeni öğütülmüş taze oluyor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Bu 279 tl lik makine ne zaman indirime girebilir?Almayi dusunuyorum ona gore.

ne zaman indirime gire bir fikrim yok ama şu an kampanya da olan başka bir makine var fiyatı yüz tl ama o sadece ekspiresso ve amerikano yapıyor senin dediğin ekspiresso amerikano ve kapicino yapıyor ayrıca süt köpürtme özelliği var eğer indirim olursa yazarım sana :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MADjohny

tchibo neden starbucks kadar tutmuyor

starbaks biraz daha gençlere yönelik ama tchibo tekstil olarak orta yaşa hitap ettiği için çok gençleri görnüyorum
  • 1Ceko kullanıcısına yanıt
    @1Ceko hiç bi fikrim yok hocam
  • quote:

alabilirim

şu kahve makinelerinin hangileri dışardan kahve ile çalışıyor.? o lanet katkılı kahve kutucuklarına para vermek istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

quote:

alabilirim

şu kahve makinelerinin hangileri dışardan kahve ile çalışıyor.? o lanet katkılı kahve kutucuklarına para vermek istemiyorum

İcini dolduranlar var o kapsullerin Arada 1 alana 1 bedava oluyor oyle tanesi 50 kurusa geliyor cok degil bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Green Pears

Filtre kahvesi çok göğüsel sütlü

kankam ne dediğini anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

quote:

alabilirim

benim elimde 4 makine var hepsi kapsül ile çalışıyor hocam , belki başka mağazalarda vardır ama ben satılmıyor öyle makineler diye biliyorum tchibo da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lala23 -- 3 Kasım 2014; 15:25:14 >
  • cem sen misin

• Is icin basvuru yapiyorum ne olumlu ne de olumsuz cevapla donuyor. Cok profesyonel bir firmaymis. Suc firmada degil firmanin dustugunu ucuz yonetimde.

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy0611

cem sen misin

hüseyin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

Is icin basvuru yapiyorum ne olumlu ne de olumsuz cevapla donuyor. Cok profesyonel bir firmaymis. Suc firmada degil firmanin dustugunu ucuz yonetimde.

hocam şöyle söyleyeyim benim başka çalıştığım mağazada beni işe aldı diye müdür gözümün önünde yırttı diğer bütün cv leri ama buraya cv bıraktım 1 ay sonra dönüş yaptılar yani ihtiyaç olunca bence ararlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

hocam benim caffisimo classic makinam var ama ılık yapıyor kahveyi, sordum normal bir durummuş, bardağı ısıtın falan dediler.

başlarından mı savdılar acaba? bilgin var mı?

Bardağı isitmaniz lazim bir de süt ekleyince sütü zaten isittiginiz için sıcak oluyor.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.