Şimdi Ara

Tchibo Professional Special Filtre Kahve 250 gr 12,99 tl +kargo ücretsiz (Avansas) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
3
Favori
6.597
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kahvenin tadına varmak istiyorsanız maalesef öğütülmüş almamanız gerek. evde kendiniz öğüteceksiniz. kavrulması bile en fazla 1 hafta önce olmalı. damağına güvenmeyen arkadaşlar güvenilir bir yerden yeni kavrulmuş ve öğütülmemiş alın evde kendiniz yönteminize göre öğütün. işim gereği tchibodan yeterince kahve deneyimim oldu. amaç tad almaksa mümkünse bu fırsattan yararlanmayın :)
  • recplayer kullanıcısına yanıt
    Hocam gold 200 indirim sadece 1 günlük mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • french press için uygun mu acaba? ince mi çekilmiş yoksa kalın mı?
  • intercorem kullanıcısına yanıt
    Tarihine bakmadım malesef ama bu haftasonu da geçerlidir muhtemelen

• Forumun kahve gurmeleri icin uygun bir kahve degil. Az biraz fazla kavrulmus. Frenchpress icin ideal.

• Alacaklar için üretim tarihi ocak 2018, skt ise ocak 2020.Çok ağır değil ama yine de biraz acı bir tadı var.Artık kişinin damak zevkine kalmış.Tabi her zaman en güzeli taze almak

• kullanıyorum
    tadını seviyorum
    mehmet efendinin kolombiyasına benziyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler faydalandık
  • almayın kahve bayatlamış maalesef, 1 tane denemelik aldım bir daha almam.
  • Ben de pek sevmedim aroması zayıf...

sabah 07:30’da getirmeleri de enteresan oldu

• Tchibo' nun filtre paketlerinden hepsini denedim. Sadece Barista iyi, o da hiç indirime girmiyor.

• Filtre kahve makinası tıkandı. Kağıt filtre kullanıyorum ilk defa bunda oldu bu durum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • benim siparişim bu sabah geldi ve hemen demledim. stt için daha 1 senesi var.
    gayet leziz ve içilesi. bir iki paket daha sipariş verebilirim.
    sert kahve severlere ayrıca tavsiyemdir.
  • Üretim 2018 ama kahvenin tadı güzel, sert ama acı gelmedi bana sek ve sekersiz ictigim halde. Sütlü daha keyifli olabilir yumusak sevenlere.

• Filtre için uygun değil arkadaşlar, sert espressolar yapabilirsiniz. Kavrulma oranın ortanın bir tık üzerinde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 28 Ocak 2019; 21:42:41 >
  • Arkadaslar merhaba, madem burdakilerin cogu french press ile demliyor kahveleri. En iyisini yine siz bilirsiniz. Hangi french press iyidir. Kaliteli uzun omurluk bir marka model oneriniz var mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • slickman S kullanıcısına yanıt
    İyi bir french press e vereceğiniz paraya moka pot almanız daha iyi olur.
    www.gittigidiyor.com
    Moka Pot - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/arama/?k=moka+pot
  • stok kalmamış

• Paşabahçe mağazasından almıştım,2 yıldır kullanıyorum frenchpressi, memnunum.Tcshibo,starbukcs,mehmet efendi kahveleri çok fazla kavrulmuş kahveler.Özellikle french press filtre kah makinasında acı kalıyor tadı.Butik kahvecileri tavsiye ederim.Sipariş verdiğinizde kahveyi kavurup size yolluyorlar.Kahve fabrikası,petracoffee gibi siteler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istceko

Fazla dayanamadım çöpe yolladım yarısını bir ara fiyatı 10 tlydi avansasta Tchibo ne kadar kotu olabilir diye düşündüm. Yanılmışım.

Sanalbaharat in nikaraguasini aldım kilosu 50 TL aynı paraya geliyor. Paketinde makinede buram buram kahve kokuyor. Efsane güzel bana göre. Elim ayağım titriyor bir gün icmesem:)
    Hocam Jacobs Monarch'ı daha önce denediniz mi karşılaştırma yaparsanız nasıldır?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.