Şimdi Ara

Tchibo Professional Special Filtre Kahve 250 gr 12,99 tl +kargo ücretsiz (Avansas) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
3
Favori
6.599
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yok hocam hiç denemedim. Taze çekilmiş olması önemli benim için ihtiyacın kadar cektireceksin. Taze taze içeceksin. Vakumlu ambalaj tavsiye etmiyorum.

Yada çekirdek alıp evde çekeceksin o işlere de hiç girmedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ürünü bugün french presste denedim beğendim. ince taneli makinaya da uyum sağlar diye düşünüyorum. özellikle kokusu çok iyiydi. aşırı yoğun gelmedi aroması, oranını damak zevkine göre ayarlamak lazım. tekrar almayı düşünüyorum.

vakumlu pakette 2020ye kadar kullnaım tarih var ancak çok taze de diyemem. öyle seven almasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istceko

Yok hocam hiç denemedim. Taze çekilmiş olması önemli benim için ihtiyacın kadar cektireceksin. Taze taze içeceksin. Vakumlu ambalaj tavsiye etmiyorum.

Yada çekirdek alıp evde çekeceksin o işlere de hiç girmedim.
    Anladım hocam bende çekirdek kahve var bir tanıdık getirdi çekemedim henüz onu denedikten sonra sizin attığınızı denemek istiyorum.
    Teşekkürler iyi günler.
  • Red Smurf R kullanıcısına yanıt
    Yalnız kargolamalari çok özensiz. En son aldığım patlamıştı. Paketleme konusunda uyarin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tchibo 200 gram gold kahve 20 TL

Tchibo Professional Special Filtre Kahve 250 gr 12,99 tl +kargo ücretsiz (Avansas) Tchibo Professional Special Filtre Kahve 250 gr 12,99 tl +kargo ücretsiz (Avansas) Tchibo Professional Special Filtre Kahve 250 gr 12,99 tl +kargo ücretsiz (Avansas)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• recplayer kullanıcısına yanıt
    2x250 Gr feine milde yı kaçırmışız 20 lira iyiymiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: picobello

2x250 Gr feine milde yı kaçırmışız 20 lira iyiymiş
    Mağazalarda dönem dönem indirime giriyor bu ürünler, kontrol etmek lazım

Ayrıca Rossmannda da indirimdeydi kahveler geçen haftasonu, o da fena sayılmaz

• Kaçırılmış görünmüyor yalnız fiş bugün tarihli ve fiziksel Tchibo mağazasına ait. Birazdan kontrol edeceğim başka bir mağazada. Kahveyi sert tercih etmeme rağmen fiyatından dolayı denemeye değer.

Ek: İzmir Alsancak mağazasında iki üründen de stok kalmamış. Kampanyanın son günü 30 Ocak. Civarda şube sayısı hayli az olsa da yarın şansımı başka şubede deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roby -- 29 Ocak 2019; 20:40:54 >
  • bardrock B kullanıcısına yanıt
    Eminonundeki kiloyla kahve satan Minas dan espesso icin tavsiye edeceginiz cekirdek ismi var mi?

• blackshine kullanıcısına yanıt
    Ben french press ile demliyorum kahvelerimi benim sıralamama göre 1.Juan Valdez 2.Livas 3.Honduras çok teknik bilgim yok ama benim damak zevkine göre böyle espressoda durum nasıl olur bilemiyorum.Bu cumartesi gittiğimde Juan Valdez kalmamıştı Livas aldım.Oradaki arkadaşlar gayet bilgili bu konuda nasıl bir kahve istediğinize göre yardımcı olurlar muhtemelen.100 er gram alarak da farklı kahveler de deneyebilirsiniz.Aklıma gelmişken youtube da Kahvesakal diye biri var onun videolarını da izleyebilirsiniz bununla ilgili ciddi bir bilgiye sahip kendisi forumda da biri vardı tam hatırlamıyorum ismini ama kahvedelisiydi sanırım ismi onun da yazılarını okuyabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.