Şimdi Ara

Tchibodan altlimitsiz %30 Sizi Özledik İndirimi! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
16
Favori
21.551
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler. Bir tane mangal + feine milde kaptım. Kargoda ücretsiz olunca tadından yenmez :)
  • #berk # kullanıcısına yanıt
    Yeni üye olana verilen yüzde 10 ile yüzde 30 birleşmiyor maalesef.
  • http://www.tchibo.com.tr/sakal-ve-sac-kesme-makinesi-p400060174.html

saç ve sakal kesme makinesi ile alakalı yorum yapabilecek var mı? Sıfır alması gerekmiyor. Killi sakal ve dayanıklı olması önemli. Philips vardı artık şarj tutmamaya başladı.
  • Nuvo ile alışveriş yapamadım. Muhtemelen Banka kartları ile alışveriş yapılamıyor. Paypal üzerinden yapılır ama uğraşmak istemedim iade sürecinde.
  • Nuvo Paypala da eklenmiyor
  • pazar günü sipariş vermiştim siparişim onaylanmıştı , gece sistemleri hata vermiş siparişimi iptal edilmiş ve bugun 4 gibi aradım neden iptal oldu dedim bana nasrettin hoca hikayeleri anlatıyolar sonra tekrar oluşturalım dediler oluştururken mobil hava durumunun stoğu bitti sonrada hiç bişey yapamayız diyolar madurum diyorum bi çözüm sunun diyorum aptal aptal konuşuyorlar. Yahu bunlardan hiç bir halt olmaaaaaz Merdiven altı satıcılardan farkları yok. Müşteri temsilcisi yerine amazondan 2 papağan getirsinler "yok , olmaz , hayır" kelimelerini öğretsinlerde bu müşteri hizmetlerindeki hiperçözüm ekibine boşuna maaş vermesinler. En kral papağan 2 bin lira.
     Tchibodan altlimitsiz %30 Sizi Özledik İndirimi!

• hayırlı olsun umarım sıkıntısız gönderirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efekan_02 -- 24 Ağustos 2015; 23:35:33 >
  • Dikkat edin!
    Cumartesi sipariş geçtim para karttan çekildi.Bugün akşam baktım.Karttan ikinci defa para çekmişler.Yarın itiraz edeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 00.00 da hesap oluşturdum. Doğum tarihimi de 25.08 olarak gördüm. %15 doğum günü indirimi gelir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

dün 19.45'te üye olmuşum, sabah 10.19'da mail gelmiş. hatta aynı günün sabahında doğum günümü 23'ü olarak girdiğim bir hesap daha açmışltım, telefon numarası ve adres tamamiyle yanı ilkline gelemdi haliyle aynı gün olduğu için ama ikincisine geldi.

Tchibodan altlimitsiz %30 Sizi Özledik İndirimi! Tchibodan altlimitsiz %30 Sizi Özledik İndirimi!

bu da aldıklarım:
     Tchibodan altlimitsiz %30 Sizi Özledik İndirimi!

hocam peki indirim gelen hesapta üte olurken bültwen abonwliğine de üye olup onaylamışmıydınız. ordan %10 geli,yor. acaba o yüzden mi vermiyor doğum gününü

onayladım onu da hocam. yalnız birleşmediği için kullanamadım onu da. onujn bir önemi olduğunu zannetmiyorum, diğer bilgileri eksiksiz girmek önemli bence.

• expresso kapsüllerde 4 adet alana 5 tl de indirim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Dikkat edin!
    Cumartesi sipariş geçtim para karttan çekildi.Bugün akşam baktım.Karttan ikinci defa para çekmişler.Yarın itiraz edeceğim.

Çok ilginç bende de 23 ünde verdiğim sipariş için 1 tane bekleyen işlem (23 üne ait) ve 1 tane de 25 ine ait çekme işlemi görünüyor yani 2 kere çekim söz konusu. Bekleyen işlem iptal olacak mı olmayacak mı bakayım ona göre bağlantıya geçeyim.
  • Doğum günü indirimi kullanmayacak varsa alabilir miyim? Dün doldurdum 2 tane ama gelmedi halen :(

Teşekkürler
  • asarcik A kullanıcısına yanıt
    Çok traş makinesi kullandım ama bu üründen gerçekten memnun kaldım diyebilirim. Özellikle şarj göstergesi muazzam işe yarayan bir özellik sizi yarı yolda bırakmıyor ona göre şarja koyuyorsunuz. Gerçi şarjı da çok uzun gidiyor Sert sakallarım ve hassas cildim olmasına rağmen gayet güzel traş ediyor. Parasını hakediyor. 20 liralık premier almaya değmez.
  • tello2 T kullanıcısına yanıt
    Biraz önce baktım 22 sindeki(C.tesi) provizyon işlemden düşmüş.24 ündeki provizyon ise karta yansımış.
    Demek ki hafta sonu sistemleri falan sorunluydu.Karttan paranın çekildiğini göremediler.Pazartesi tekrar çekim yaptılar.Şimdi hatayı fark edip C.tesi günkü işlemi iptal etmişler.
    Ama ne olursa olsun siz de çift çekim olup olmadığını kontrol edin.Hatalarını fark etmeyebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AjanHaKaN

Doğum günü indirimi kullanmayacak varsa alabilir miyim? Dün doldurdum 2 tane ama gelmedi halen :(

Teşekkürler

Saat 10-11 arası geliyor.

• Hadi inşallah, beklemedeyiz reyiz.

• 150 TL Üzeri alışveriş yapana hediye ürün veriyorlar bazen ufak tefek ürünler veya kahve veriyorlar.
    Bugün yüklü miktarda alışveriş yapacak arkadaş çokk belli ki bakalım kısmetimize böyle bir promosyona denk gelecek miyiz =)
  • %15 geldi beyler
  • acaba elinde doğum günü kodu olup verebilecek var mı?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.