Şimdi Ara

Tchibodan altlimitsiz %30 Sizi Özledik İndirimi! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
16
Favori
21.571
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ibrahim_halil

quote:

Orijinalden alıntı: wolkien

Üstteki mesajlardan birinde bir yıl geçmesi gerekiyor yazmışlar, öyle dediği için uğraşmamıştım ama demek bir gün bekleseydik olacaktı. NAsip kısmet...

Yukardaki bilgiyi yazan arkadaşın mesajı değişmesi gerekir.Siz bugün yeni hesap açın yarın maile %15 indirim kodu gelir hocam.

Yani olayın doğum günüyle alakası yok öyle mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

konuyu açan arkadaşa teşekkürler 120 tl bir siparişim oldu + %7 avantajix +10 tl world puan gelse sıcak

hocam 10 tl puan hangi kampanyadan geliyor tchibo world uyesi degil bildigim kadari ile
    bu arada bilgi veren arkadasa tesekkurler iki kez siparis verdim uzun suredir fiyatinin dusmesini bekledigim urunleri ve kahveleri aldim cok iyi bir alisveris oldu denilebilir ayrica ayni hesapta iki siparisde kullanabiliyoruz biginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: elegance_84

quote:

quote:

Üstteki mesajlardan birinde bir yıl geçmesi gerekiyor yazmışlar, öyle dediği için uğraşmamıştım ama demek bir gün bekleseydik olacaktı. NAsip kısmet...

Yukardaki bilgiyi yazan arkadaşın mesajı değişmesi gerekir.Siz bugün yeni hesap açın yarın maile %15 indirim kodu gelir hocam.

Doğum günüyle alakalı hocam, doğum günü hediyesi diye mail geliyor.Doğum günü tarihini yarına göre ayarlayın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elegance_84

quote:

quote:

Doğum günüyle alakalı hocam, doğum günü hediyesi diye mail geliyor.Doğum günü tarihini yarına göre ayarlayın.

Çok teşekkürler.

• hippandra H kullanıcısına yanıt
    istinasızlar. sorun çıkarmayan ender firma
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasdereli70

Tavsiye eder misiniz hocam Adac testlerinden falan geçtiğini biliyorum ama bilgim yok bu model hakkında..

dün bu üründen aldım pallas 2 fix ile farkı omuz hizzasına eklenen bariyerler ben başka bir fark bulamadım .arada nerdeyse 750-800 tl fark oluyor

onunda açıklaması aşagıdaki gibi:

Geliştirilmiş Doğrusal Yan Darbe Koruması (L.S.P. Plus Sistemi) darbe enerjisini çok erken safhada emer.

Yan darbeli kaza sırasında ortaya çıkan enerjiyi omuz ve kafa koruyucuları sayesinde sistematik olarak emer. Darbe sonucu ortaya çıkan vücudun kinetik enerjisi çok erken bir safhada emilir ve kafa bölgesi güvenli bir konuma yönlendirilir.
  • bu kodu nasıl kullanıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: rome

quote:

Tavsiye eder misiniz hocam Adac testlerinden falan geçtiğini biliyorum ama bilgim yok bu model hakkında..

dün bu üründen aldım pallas 2 fix ile farkı omuz hizzasına eklenen bariyerler ben başka bir fark bulamadım .arada nerdeyse 750-800 tl fark oluyor

onunda açıklaması aşagıdaki gibi:

Geliştirilmiş Doğrusal Yan Darbe Koruması (L.S.P. Plus Sistemi) darbe enerjisini çok erken safhada emer.

Yan darbeli kaza sırasında ortaya çıkan enerjiyi omuz ve kafa koruyucuları sayesinde sistematik olarak emer. Darbe sonucu ortaya çıkan vücudun kinetik enerjisi çok erken bir safhada emilir ve kafa bölgesi güvenli bir konuma yönlendirilir.

Hocam sitesinde Pallas Fix diye bir model yok. Emin misiniz? Kafam karıştı. Web sayfalarında Pallas ve Pallas 2-Fix var (diğer Pallas M ve Pallas M-fix ayrı). Sonundaki Fix kelimesi anladığım kadarıyla ISOFIX anlamına geliyor ve Tchibo Pallas Fix diye satıyor ve kocaman harflerle ISOFIX var demiş. Oysa Pallas (eğer gönderecekleri oysa) ISOFIXe sahip değil. Ürününüz sipariş aşamasında mı? Ben de sipariş vereceğim birazdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Musab

bu kodu nasıl kullanıyoruz

Kodla falan uğraşmayın, siteye ilk mesajdaki link üzerinden gidin alışverişinizi o linkle gittikten sonra yapın, sepete her eklediğiniz ürüne yüzde 30 indirim uygulandığını göreceksiniz.
  • tello2 T kullanıcısına yanıt
    evet çok az bilgi var ancak aşağıdaki linkte pallas fix olarak mevcut.

http://cybex-online.com/en/carseats/pallasfix.html
  • rome R kullanıcısına yanıt
    Bu verdiğiniz linkte de lps teknolojisinden bahsetmiş hocam..

• quote:

Bu verdiğiniz linkte de lps teknolojisinden bahsetmiş hocam..

Birinde LSP Plus var birinde sadece LSP var Hocam. 2 olmasının tek sebebi oradaki Plus gibi gorunuyor. Sanirim bu urun Turkiye'de satista degil Turkce sitede yok o nedenle. Neyse ben verdim siparişimi
  • tello2 T kullanıcısına yanıt
    resimlere bakarsanız fix 2 de o bölgeye daha fazla destek koyulmuş. fiyatta oldukça makul
  • Bu kapsüller doldurulabiliyormuş nasıl oluyor hangi kahve ile dolduruyoruz bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rome

resimlere bakarsanız fix 2 de o bölgeye daha fazla destek koyulmuş. fiyatta oldukça makul

Aynen dediğiniz gibi arkadaşa da belirtmek istediğim oydu, Plus sistem icin zaten optimized diyor. Sitedeki testler ve bilgiler arasında pek fark yok gibi. Bakalım gelsin, deneyip beğenmezsek iade eedriz diye düşünüyoruz. Haber veren ve link paylaşan arkadaşa ayrıca teşekkürler.
  • hediye çekiyle birleştirdim çok iyi oldu. haber veren arkadaşa teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Vengeance_

Bu kapsüller doldurulabiliyormuş nasıl oluyor hangi kahve ile dolduruyoruz bilgisi olan var mı ?

youtube a yaz çıkıyor hocam onlarca video.
  • Nuvo'yla ödeme yapamıyoruz herhalde.

• ttank T kullanıcısına yanıt
    Hediye cekini nerden aldiniz hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the hero

haber veren arkadaşa teşekkür ederim. iyi oldu.

doğum günü indirimini nasıl yapıyoruz hocam yardımcı olursan birtanede ben alacağım.
    Şimdiden teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.