Şimdi Ara

Tchibodan altlimitsiz %30 Sizi Özledik İndirimi! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
16
Favori
21.550
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu indirim sadece kişiye özel bir indirim kodu ve ya kişiye özel doğum günü kodu varsa birleşiyor.

başka bir GENEL %10 indirim kodu şöyle : X18W94E

fakat yazar yazmaz diğer kodu sepetinden çıkardım diyor :-))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 24 Ağustos 2015; 11:10:04 >
  • dün kayıt yaptım doğum günümü de bugün yaptım ama kod gelmedi bunun bir yolu yordamı var mı acaba? veya kullanmayacak varsa gönderirse çok memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gestapooo -- 24 Ağustos 2015; 11:17:07 >
  • yani arkadaşlar yok mu doğum günü kodu olupta vermek isteyen. ücretli yada ücretsiz artık neyse almaya razıyım.
  • doğum günü koduna ihtiyaç vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfssfr

doğum günü koduna ihtiyaç vardır.

Eee ? Yani kan ilanı verir gibi koda ihtiyaç vardır falan ne oluyor yahu ? Kullanmayan varsa verebilir mi veya ben nasıl alabilirim yazmak yok. Belediyeden de anons ettirelim mi hocam ?
  • xclbr X kullanıcısına yanıt
    Doğum günü maili 10:13 de geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmdd

quote:

Orijinalden alıntı: rfssfr

doğum günü koduna ihtiyaç vardır.

Eee ? Yani kan ilanı verir gibi koda ihtiyaç vardır falan ne oluyor yahu ? Kullanmayan varsa verebilir mi veya ben nasıl alabilirim yazmak yok. Belediyeden de anons ettirelim mi hocam ?

Neyi görev edinirsen edin.İstersen böğür bana ne?
    İşine bak.Anlayan anladı.Özel mesaj geldi.Kodda bulundu.
    Gidiniz işinize bakınız.
  • ne zaman kayıt olmuştunuz?
  • Bende siparişimi verdim ama doğum günü ve avantajixi ekleyerekten yapsam daha iyi olacaktı doğum günü kodu konusunda yardımcı olabilecek kimse var mı?
  • herşeyi sömürmüşsünüz
  • rfssfr kullanıcısına yanıt
    İnsanımız fazla iyi niyetli ne yapalım. Kendisine bir ricayı fazla görüp lütfen yerine tebliğde bulunana dahi yardım peşinde. Onlar sağolsunlar sen de böyle devam et.
  • Yaw ne alıyorsunuz bu kadar anlamadım gitti. Bana gore hiçbir şey yok nerdeyse. Kahve felan bana gelmez. Kıyafetler isime yaramaz. Oto bölümü tirt. Var mi başka tavsiye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğum günü kodu olan ve kullanmayacak olan varsa bana gönderebilir mi? şimdiden teşekkürler
  • üye olunca zaten %10 veriyor. bu %10 %30 la birleşiyor mu onu bilemedim açıkçası
  • gestapooo G kullanıcısına yanıt
    22 sinde kayıt oldum 23'ünde doğum günü kodu geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

üye olunca zaten %10 veriyor. bu %10 %30 la birleşiyor mu onu bilemedim açıkçası

%10 ile %30 birleşmiyor hocam.
  • rfssfr kullanıcısına yanıt
    yaklaşık 490 tl oluyor varsa avantajix ise ek 37 tl veriyor. bu fiyata bir daha zor gelir gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_halil

22 sinde kayıt oldum 23'ünde doğum günü kodu geldi.

hocam e bülten aboneliğini onaylamışmıydınız acaba onunla bi ilgisi var mı. bende dün üye oldum ama sadece %10 bülten indirimi geldi
  • Su 600 TL ilk kahve makinesinden aldim.

Önerebileceginiz aroma var mi acaba tatlari nasil hic bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bülten üyeliğini onayladım, eğer bugün kimseye gelmedi ise kaldırmış olabilirler.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.