< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TCL 12000 BTU Duvar Tipi Inverter Klima 7999 TL (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yani garantilik bi durum olursa sorumlu bulmak zor olurmu acaba..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biride yorumlarda diş unite varmi yazmis..
Olmama gibi ihtimal varmi sadece ic unite olma ihtimali varmi
-
Bende almayı planlıyorum ama kara cumayı beklemek daha mantıklı geliyor.
-
Bir tane servis var anadolu yakasinda bekliyoz randevu versin diye. Umraniyede servis
Dis unite var. Sehir efsanesi gibi kim yazmis:)
Ümraniye ve Pendik olarak 2 seçenek vardı , yakın diye Ümraniye servisini seçtim , Dominant Klima adında bir servis.
Sabah kayıt oluşturdum bakalım ne zaman arayacaklar.
Mevsimden dolayı acele etmiyorum zaten.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben pendikte oturuyorum. Pendikdeki yapmiyor montaj. Adami aradim ben yapmiyorum arayin baska servis yonlendirsinler dedi.
Sn Müşterimiz, 3485276 teslimat numaralı siparişinizin gerekçesiyle satıcı firma tarafından alımı yapılamamış ve siparişinizin transfer süreci iptal edilmiştir. Siparişim Nerede için tıklayınız.https://online.borusanlojistik.com/tr/siparisimnerede/@@fFI7gydqjYa9b8q7ZnYUfR/c3RQEN+p3GHQUpleeeN8=@@ KVKK metni için tıklayınız.https://online.borusanlojistik.com/tr/KvkkAydinlatmaMetni ? 11:05:49 11/15/2022 B016 borusan loj. Siparisi alip iptal etmis.. surec nasil isyecek acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aynı mesaj bana da geldi hocam. Cuma akşam sipariş vermiştim.
-
Nasil bir aksiyon almayi dosunuyorsun.. iotal edilemiyor surec ne kadar surer.. urun hala satista iptal olmasi uzun surer.. bu arada fiyati artabilir..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bilmiyorum ki n11de iptal gözükmüyor . Destekle konuştum çözüm ekibine yönlendirdim size dönüş sağlanacak dedi.
-
Klimanın montajı önemli, adamla iyi geçinin. :)
-
Pazar günü sipariş verdim. Pazartesi borusan lojistik ürünü teslim aldık diye sms gönderdi. Bugün de aynı iptal mesajını yolladı.
N11 canlı destek sorun için kayıt oluşturdu. Sipariş iptal görünmüyor, ürün aynı fiyattan satılıyor. Yıllardır internetten sipariş veriyorum böyle saçma bir olayla ilk defa karşılaşıyorum.
-
-
Hayır sizinki iptal olmamış. Bende kargo takip sayfası hata veriyor.
-
Ben istanbuldayim.. eger iptal olanlar istanbuldaysa kaza olabilir .
Onu bilemem de artık 8000 TL ye n11 mağazası tarafından satılmıyor. Hadi hayırlısı.
-
Şaka gibi bir döngüye girdik. Borusan Lojistik kargoyu teslim aldık diye sms gönderdi. Takip sayfasında ürün adedi falan herşey yazıyordu ve transfer aşamasındaydı. İptal edildi sms geldikten sonra takip sayfası hata vermeye başladı. Şimdi de bize hiç teslim edilmedi diyorlar.
N11 de dünden beri konuyu takip ediyoruz diyor neyi takip ediyorsa artık. 1 gün daha bekler, gönderim yapılmazsa THH'ye giderim. Ortada ne ürün var ne iade. Ürün de zaten artık başka satıcı tarafından satılıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X