< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TCL 12000 BTU Duvar Tipi Inverter Klima 7999 TL (4. sayfa)
-
-
Hocam satıcı zaten n11'in kendisi. n11 mağazası varmış, daha önce hiç karşılaşmadım.
Buna rağmen bekliyoruz sanki pazaryeri satıcısından ürün aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanist -- 16 Kasım 2022; 13:12:6 > -
n11 'in ürün satışı yaptığını ilk defa gördüm. getir 'in etkileri olsa gerek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Artik başka klima bakmaya basladim.. midea mi yoksa lg mi karar veremedim.. ama iptalde olmuyor n11 de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu siparişe kadar benim de haberim yoktu. Rezilliğin daniskasını n11 satıcılı üründe yaşamak ayrı bir tecrübe oldu.
-
İptal olmuyordan kasıt nedir tam olarak?
-
İptal et secenegi yok iade et var.. cunku n11 e gore urun kargoda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen durum böyle. Yeni takip no vermediler, siparişte görünen hata veriyor.
Bir de utanmadan 48 saat sonra sipariş onayı isteyecekler.
-
uygun fiyatlı olan vessen bakılabilir. (Daikin güvencesinde, onların yan markası muhtemelen)
9079 tl, 12 bin btu.www.teknosa.comVessen VTXM35N A++ 12000 BTU R32 Duvar Tipi Inverter Klima Fiyatı ve Özelliklerihttps://www.teknosa.com/vessen-vtxm35n-a-12000-btu-r32-duvar-tipi-inverter-klima-p-787300324?shopId=2146
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu fiyatlara yakın ecea var tcl gelmezse bunu düşünüyorum soğutma verimi daha iyi A+++ full bakır boru
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 16 Kasım 2022; 13:34:56 >
Bakir kablo olmali ve n11 işi tamamen sonlandirmali ki yeni urun alalim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaki83 -- 16 Kasım 2022; 13:33:15 >
TCL'in özelliklerinde ve fiyatında bir ürün bulamadım. Diğerlerinde en başta wifi yok. Şu sorun bi neticelensin de o zaman alternatif bakacağım.
-
Borusan lojistik iletisim bilgileri yokmu arayabilecegimiz
0850 214 44 44
Ben aradım. Kargoyu teslim aldıklarına dair sms gönderdiler. Takip sayfasında kargo hareketleri ve kargo parça adedi gibi bütün detaylar vardı. Transfer iptal edildi sms'i geldikten sonra kargo takibi hata vermeye başladı. Bana ısrarla ürün bize teslim edilmedi dediler.
Bir deneyin bakalım ne cevap verecekler.
-
Bu işten paramizi kurtarsak şükredicegiz gibi
Az once n11 aradi..150 tl alt limitsiz kopun tanimladi.. urunu iade edin dedi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaki83 -- 16 Kasım 2022; 14:19:38 >
Gelmeyen ürünü mü iade edicez?
150 TL çok olmuş ya, 11.500 TL ye satıyor başka firma.
THH'ye giderim ben aynı teklifi ederlerse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanist -- 16 Kasım 2022; 14:32:17 > -
N11 çok ilginç olmaya başladı daha iyi kupon geldiği için tekrar sipariş vermiştim diğerinin iptalini istedim iade talebi mağaza tarafından red edildi diyor, sizinkini de tam tersi iptal ediyor
-
Benim iptal degil iade.. ve iadeyi degerlendiriyorlar.. kargo yolda gorunuyor iadeyi iptal edebilir siparisi devam ettirebilirim olarak gorunuyor..
N11 in elindeki klimalar bitmis. Satici farkli fiyatta farkli tabiki. İptal ettirmeyin markadan sogumadiysaniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X