< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TCL 55C745GTV - 24000 TL ~*~ 75C745GTV - 39500 TL (2. sayfa)
-
-
40bine LG C3 55" OLED var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 18 Eylül 2023; 22:46:38 > -
Bunun fiyatını 45 bin tl ye çekseler çoğu led panellerin fiyatları düşer (5 yıl panel garantisi)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 18 Eylül 2023; 22:54:54 >
-
Diğer TCL televizyonlarda G Google TV olduğunu gösteriyordu. Arkadaşın nasıl bir yazılımsal farktan bahsetti?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Detayını çok sormadım açıkçası ama yeni çıkan tcl c serilerinin hepsi google tv değil mi zaten? Belirttiğim gibi dün 55c645 indirimde değilken 55c645gtv indirimdeydi o ilginç geldi bana. Firma bir yazılım yüzünden mi 5.000 tl ucuza sattı yani?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bazı cihazlar mesela C635 Android TV ile çıktı daha sonradan GTV güncellemesi aldı. G kodu olanlar fabrika çıkışlı.
Vatana da baktım oradaki TV de G kodlu. Gereksiz karamsarlık yapıyorsun bence. Gelsin bakarız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmC43 -- 19 Eylül 2023; 10:36:36 >
Cuma akşamı satın aldım bu sabah ups kargo teslim etti. Kutunun üzerindeki ürün kodu TCL 55C745. Siparişte TCL 55C745GTV yazıyor.
kurduktan sonra yorum yapar mısınız 10 yıllık lg tv den geçilir mi ?
-
Bu özelliklere ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan geçilir bence.
Benim evdeki TV 42" 1080p bir TV. Series X takacağım mesela benim için değer.
hocam şu an indirim yok zaten kullanıcı yorumlarına göre bir dahaki indirimde deperlendirebilriim ancak marka daha önce çok popolüer olan bir marka değil o yüzden tereddüte kaldım bu indirimde
-
Bende indirimli aldım henüz gelmedi. Kıllandım şimdi iade mu etsem
12 Ağustos 2023 günü 55 '' i Mediamrktten 24.999TL 'ye kulaklık hediyeli olarak satın aldım. Tv kurumuna 1 gün içinde geldiler. Kuruluma gelen arkadaşlarla uzun süre ölü piksel aradık. Arkadaş bu modelde daha hiç ölü piksel sorunu ile karşılaşılmadığını söyledi.
Tv + yönleri:
-Siyah performansı mükemmele yakın, oled ekrandan aşağı kalır yanı yok. Full Array Led teknolojisini kullanıyormuş tv buda olede yakın performans sağlıyor
- Genel renk ve parlaklık seviyesi harika,
-Arabirim çok hızlı, takılma vs. yok
- Series S konsol ile kullanıyorum, uyumu ve oyun modunu çok beğendim, otomatik geçiyor, anlık fps değeri görebiliyorsun, özellikle fps oyunlarında oyun modu görsel olarak oyunu baya değiştiriyor.
- Google tv'ye ekstra market harici uygulama yükleyebilme imkanı olması çok güzel
- Uydu yayınları çok canlı , ilk defa bir tv'nin uydu yayınlarını bu kadar kaliteli gördüm.
- Harici Bluetooth cihazları ile uyumu çok güzel, hiç kopma yaşamıyorsun, kapsama alanı çok iyi
- Wifi kapsama alanı çok iyi,
- Sesle kontrol özelliği çok stabil çalışıyor, tekerlemeleri bile harfiyen anlıyor.
- Tv gerçek 144hz bu fiyata mükemmel,
Tv - Yönleri
- Tv Kumandası ufak çaplı olsada, samsung tv kumandaları gibi daha kibar olabilirmiş,
- Market harici yüklediğin bazı uygulamalar, uygulamalar bölümünde gözükmüyor, sideload vb. uygulama yükleyip oradan girebiliyorsun (Google Tv'nin kısıtlaması sanırım)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xboxones26 -- 20 Eylül 2023; 11:42:37 >
-
VA panellerin siyah performansı iyidir zaten. Yerel karartma ile daha da iyi olacaktır.
Hocam usb-hdd film 2160p test etme imkanınız oldumu? Takılma vs. oluyormu?
-
4k filmleri HDD'den izliyorum hiç bir takılma falan olmadı hocam, aptoid uygulamasından dobly vision uyumlu media player indirip kurarsanız daha iyi performans alırsınız, tv ile daha uyumlu çalışıyor
-
Umarım tekrar indirime girer
Yine indirimde
www.teknosa.comTCL Tcl55c745gtv 55https://www.teknosa.com/tcl-tcl55c745gtv-55-139-ekran-4k-uhd-google-qled-tv-p-110016937
1000 TL artmış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
TCL 55C735 kullanıyorum 5 aydır, sorunsuz bir tv. o zamanlar f/p ürünü diye almıştım. Bir çok arkadaş kanal düzenlemesinden şikayetçiydi fakat TKGS güncellemesini kendisi otomatik alıyor. Sıralı kanal listesi var ve kendi kendine güncelliyor. Genel olarak memnunum.
-
ne kadara almışsınız 5 ay önce
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X