Hayırlı satışlar hocam. O kadar parayı ikinci el bir ürüne hayatta vermem. O parayı çıkacaksam kendi adıma faturalı garantili ürün almayı yeğlerim. Kaldı ki Sony'den bahsediyoruz. Olası bir arıza durumunda servis ve yedek parça tedariği sorunu var. |
Bitti | TCL C755 QD-Mini LED 4K TV 50 İNÇ 26K | 55 İNÇ 33.5K | 65 İNÇ 43K (2. sayfa)

-
-
FRC ibaresi yok. Sanırım donanımsal 10 bit panel var. Muazzam bir ürün. Kaçırdığım için pişmanım.
-
gene indirime girer akakçeden takipe al mail geliyor biliyorsundur zaten
olmadı mediamarkta uğra mağaza kampanyalar devam edebiliyor
50 inç küçük geldi bana 2 mtden ps5 oynuyorum 55-65 daha mantıklı olabilir
-
Yok bilmiyorum. Hiç öyle takip işlerinden anlamam. Mail gelmesi için ne yapmam gerekiyor? 55 inç düşünüyorum gerçi. 50 cidden küçük kalıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
akakçeye üye olup ürüne takip et diyorsun fiyat düşünce mail geliyor
-
Sağolun hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
65 düşünüyorum ben takipteyim,
PC den hdmi ile bağlanarak Fifa filan oynarım, gecikme değerleri ve lag durumu nasıldır?
Hoparlörlerinin hiçbir önemi yok ses sistemim var.
Açı-yandan akışlardaki performansı nasıldır? LGnin IPS ler bu konuda çok iyiydi.
-
gecikme değerini ölçebileceğim alet yok ama warzone açtım ips 165 hz monitörden pek fark göremedim ps5de panelin kendi gecikmesi 6.5 ms input lag ile bir üst modelinin testi 8 ms çıkmış
4 hdmi var 2 adet 2.1 2 adet 2.0 var
va panel normalde ama yan bakış acıları normal va gibi kötü değil ips kadarda iyi değil
va panel üstüne Quantum Dot var biraz derinlik katıyor panele arkada aydınlatması mini led
30 hz oyunlar için hdmi 1.4 modu var oda aktif olmadı hdmi 2.0 kalıyor yoksa 4k 30 hz'e düşecekti panel oyunlar daha akıcı gelecekti
filmlerde de iyi baya siyah sahnelerde ev karanlık oluyor en ufak bir ışık yok ama kendine has farklı bir grafik tonu var herkes sevmeyebilir mediamarkta yakından incelemeni tavsiye ederim
güneş yada ışık çarpınca yansıyor kaplaması az sanırım
arayüz 1-2 gün hantal çalıştı sonra sistem güncelledim 1-2 gün sonra kendini toparladı baya hızlı çalışıyor
4 çekirdek 3 gb ram 32 gb hafıza var 22 gb boşta oluyor wifi kullanmadım direk ethernet ile bağlı herşeyi şak diye açıyor yükleme bekleme felan yok umarım böyle kalır zamanla yavaşlamaz
-
oyun kısmını anlamadım hocam.
nden hdmi 2.1 ile bağlayıp 4K@120hz yapmıyoruz?
-
ps5de bazı oyunlar 30 fps o yüzden dalgalı oynamamak için bilerek 30hz'e düşürmek istiyordum
mafia 1 remake 30 fps
1886 the order - bloodborne 1080p 30 fps
bf4 900p 30 fps
batmansiz batman oyunu 30 fps
-
öyle bir sorun oluyor mu hocam,
30fps oynarken ozellikle 6hz ve 60fps oynarken 120hz isteniyor diye biliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 8 Ağustos 2024; 9:6:23 > -
ben pcyi hdmi 1.4 kabloyla bağlıyorum 4k24 hz ile bağlanıyor ve oyunlarda vsync açıyorum akıyor 24 fps demezsin 60 fps kadar akıcı geliyor bana tabi biraz fazla input lag oluyor
4k 120 fps alabilecek bir kartım yok 2k 60'da yaptığım oluyor grafik olarak çok farketmiyor bazı oyunlar
ps5 hdmi 1.4 kablo ile sinyal vermedi 4kda 1080pde veriyor ondada 60-120 hzde çalışıyor
aslında ps5de bu seçenek olmalı TVler 24-30-60-120 hz destekliyor sinyali 30 hz yollasa 30 fps oyunlarda daha iyi
-
ekran kartın neydi hocam, pc donanımın?
4K@120hz yi geçtim 60HZ neden bağlanmıyor?
-
Merhaba,
Onkyo ses sistemi var mı teyidi eder misin?
Şu an evde kutusunda bekliyor. Kutuda onkyo hakkında bilgi yok.
Eğer Tr'de eksik donanım satiyorlarsa yazıklar olsun.
Kutuyu açmadan iade edebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
onkyo tvnin sağ altında logosu var ama ses pek tatmin etmeyebilir 2 tane 15 watt hoparlör var sub yok sub sadece 98 inç modelinde var
bundan yok yani sublu sounbar
-
Tamam teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X