Şimdi Ara

TCL PLEX [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
4
Favori
27.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende oradan açtım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarjın 100de takılı kalması ve otomatik parlaklığın düşük olması sorunları çözülmüş gibi. Bildirim efekti de güzel olmuş. Başka bir şey farkeden var mı? Kameradan galeriye girme söylenmişti.

• Güncellemeden sonra bende şöyle bir problem ortaya çıktı.
    Ekran açıkken ses yükseltme yada kısma tuşuna bir defa bastığımda ekranda ses çubuğu beliriyor,hiç işlem yapmazsak daha sonra kendiliğinden kayboluyordu.Şimdi tam tersine güncellemeden sonra ses çubuğu gitmiyor ekrandan.Ekranda herhangi bir yere dokunursam ondan sonra kayboluyor.
    Not:Güncelleme sonrası Cihaza reset yapmadım..
  • Yeni güncelleme den sonra şarj 100 den 99 çok hızlı düşüyor. Prizden çıkarttım 55 dk sonra 99 oldu. Önceden kullanmaz iken çok uzun süre 100 kalırdı kullanınca da 45 dk dayanirdi. Bu durum hoşuma gitmiyor.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Genel olarak pil performansında azalma oldu mu?

• Dr Geyik Reoman kullanıcısına yanıt
    Tam olarak bugün akşam anlaşılır aynı süreleri verecek mi bakacağım.

• bios25 kullanıcısına yanıt
    Bende öyle bir sorun yok şu anda. Ses tuşları kullanımı sonrası 3 saniye kadar sonra otomatik kapanıyor. Reset de yapmadım. Kurduğum andan beri normal şekilde kullanıyorum.

Sadece batarya tüketiminin eskiye göre çok az daha hızlı olduğunu söyleyebilirim. Belki otomatik parlaklığın eskiye oranla bir tık daha fazla olmasının bunda etkisi vardır.

• Keşke şu pil tasarrufunda full parlaklık kullanma işini ekleselerdi. İşlemci hızını düşürüp, arkaplan veri kısıtlayıp ışığın normal çalıştığı plan lazım. Pil tasarrufundayken son parlaklık dışarıda yetmiyor.
  • Tam kullanımda 1saat düşüş gözlemledim.

Sabahta fişten çıkartıp 30 dk kullanımda direk yüzde 2 düşüş oldu.

Önceden yüzde yüzde takılı kaldığı için mi saatlerce düşmüyor du.?

Evet 😅 sonra esitleniyordu.

30 dk kullanımda yüzde 2 düşmesi de insanı ruhsal olarak sıkıntıya düşürüyor. Yada bende şarj yüzdesi takıntısı var.
    Ben de %2 15dk gidiyor. Parlaklık %85-100 arası instagram vs.

İşin garip yanı bende parlaklık 25-35 arası.

• Arkadaşlar Android 11 gelir mi acaba bu model için?
    Herhangi bir duyum var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Technokopat T kullanıcısına yanıt
    Duyum yok ama daha düşün donanımlı modeline geleceği için insanlar beklenti içinde. Bir de custom rom hazırlayan olabilir diyecğeim ama model çok yaygın olmadığı için beklenti içine girmemek lazım. Keşke android 11 pas geçip sonra 12 vs verilse. 11'in 10!a kıyasla önemli bir özelliği yok gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr Geyik Reoman

Duyum yok ama daha düşün donanımlı modeline geleceği için insanlar beklenti içinde. Bir de custom rom hazırlayan olabilir diyecğeim ama model çok yaygın olmadığı için beklenti içine girmemek lazım. Keşke android 11 pas geçip sonra 12 vs verilse. 11'in 10!a kıyasla önemli bir özelliği yok gibi.
    Custom rom işi yaş ya😢. Bootloader kilitli geliyordur ve açmak için de Tcl tarafından herhangi bir yöntem gözüme çarpmadı. Root işi belki farklı yöntemlerle olur ama onlara da pek güvenmiyorum.
    Bence android 11 de vermesin 12 de. Güvenlik güncellemelerini düzenli göndersin,küçük hataları düzeltsin yeterli. Mis gibi sorunsuz telefonu güncelleme ayağına hiç etmesinler kâfi.

TCL PLEX [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 20 Eylül 2020; 14:0:51 >

• Güncelleme ile Netflix için gereken lisans duzelmemis. Yani hala full HD izlenmiyor.

• hacı1992 kullanıcısına yanıt
    Güvenlik güncellemesi ne için önemli? Yani klasik tanım dışında pratikte neye yarıyor? Ben bundan önceki telefonumda android 5,1 kullanıyordum. Bankacılık vs işlerinde hiçbir sorun olmadı. Çok yüksek paralarla uğraşan biri de herhalde tcl plex almaz

Bu arada şöyle bir not ekleyeyim; Google chrome ve Google Fotoğrafları devredışı bırakınca otomatik olarak aktif yapıyor google play store. Mail attım onlarda kendi kendini açma özelliği var dedi. Google play store devredışı bırakıp apkpure kurdum. Şimdilik sorun yok gibi.
    Hocam size bir şey olmadıysa kimseye olmaz. Salalım gitsin o zaman😀. Veri güvenliği önemli bir husus. En azından çok bilinen açıkların giderilmesi önemli. “Bana bir şey olmadı kimseye olmaz” anlayışı yanlış. Yarın bir bakmışsınız telefonunuz açılmıyor ve açılması için şuraya “bağış” yapınız yazıyor. Hiç olmazsa insanların kendini güvende hissetmesi için devamlılığı şart. Ana sürüm güncellemesi diye arayüz güncellemesi veriyorlar.

• hacı1992 kullanıcısına yanıt
    7sene android 4.4 sürüm cihaz kullandım bankacılık uygulamaları kuruldu çalıştı tek NFC yi çalıştırmadi sürüm eski diye.

Güvenlik güncellemelerini bankalar bile takmıyor.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.