Şimdi Ara

TCL PLEX [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
4
Favori
27.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Emekli olmadan bu tür işleri öğrencilerime yaptırıyorum, şimdi kısa bir tatilde çocuklarımdan biri geldiğinde yapmalarını isteyeceğim.
    Belki o zamana kadar güncellemeye hallederler diye de bir beklentim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.R.YILDIRIM -- 3 Eylül 2020; 5:25:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • S.R.YILDIRIM kullanıcısına yanıt
    Güncelleme gelene kadar ....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aliexpresden son zamanlar hiç bir siparişim gelmemişti.

Forumda tavsiye edilen (TCL 10L) bugün 16.12 lira karşılığında geldi.

Aynı diğer arkadaşlara geldiği gibi:
    Üstteki hoparlör ve kulaklık çıkış yerleri az farklı yerlerde,
    Akıllı tuş yeri de idare eder biraz üst kısımda kalıyor.

Tel üzerinde yapışık gelen EKRAN KORUYUCU çok çizildi. Birebir veya uyumlu çizilmez koruyucu varmı acaba?

• S.R.YILDIRIM kullanıcısına yanıt
    Huawei Y9 Prime 2019 Kırılmaz Ekran Koruyucu Temperli Cam 29,90 TL yerine 17,50 TL
    urun.n11.com
    Huawei Y9 Prime 2019 Kırılmaz Ekran Koruyucu Temperli Cam Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/huawei-y9-prime-2019-kirilmaz-ekran-koruyucu-temperli-cam-P357877800

Bunu aldım tam ortalar iseniz yanlardaki hafif kavis dışında boşluk kalmıyor.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, aldım.

• kullanıcı arkadaşlar bu telefonu almak üzereyim yalnız bir sorum olucak. Xiaomideki gibi bu telefonun yazılımındada ikinci alan özelliği varmı? Yani bilgisayarda misafir oturumu gibi
  • yldrm33 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle kaça alacaksınız?

2400 gibi bir rakam gözüküyor internette
    Değmez hocam 2200 den yukarısı için başka cihaz bakın. 1saatir bakıyorum ne guest modu ne misafir modu var.

peki ne önerebilirsin 2500 üst limit
    Limitinizi 200 TL attırıp redmi note 9s alabilirsiniz hem misafir modu da vardır.

• Selam arkadaşlar. Güncelleme gelmiş. Cesareti olan var mı? 😅

TCL PLEX [ANA KONU]

• Dr Geyik Reoman kullanıcısına yanıt
    Akşama denerim

Mesajı görür görmez girip indir dedim. Hastanın son durumunu yükleyince bildiririm 👍

Merhaba,

Güncellemeden sonra baktıklarım daha önceki mesajlardan konuştuğumuz flash ile çekim yapınca sol alttan galeriye gitmemesi ve şerit. Bunu düzeltmişler galiba çünkü flash ile çekimden sonra sol alttan galeriye ulaşabiliyorum ve şerit fark edemedim.
    Instagram IGtv videoları hala sığmıyor ekrana ama ona Google üzerinden bir bakmıştım. Instagram versiyonun etkisi olduğu ve yüklenen videoların buna göre yüklenmesinin etkisi var diyorlardı.
    Şarj konusunda tam şarj yapmadığım için sonrasında 100% de takılı kalacak mı veya hala şarj oluyor gibi gösterecek mi ancak o zaman görebilirim.

Çok bir fark göremedim bilindik sorunlara bakmak dışında ama zamanla fark edilebilir sanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettaL -- 16 Eylül 2020; 18:54:17 >
  • ettaL kullanıcısına yanıt
    Bildirim ışığı olarak ekran hafif parlıyor diyorlar.

• Sms ve whatsapp ile test ettim ilk bildirim ekranı dışında başka bir uyarı göremedim. Birkaç saniye sonra o ekran kararıyor biliyorsunuz. Sonrasında bekledim parlama vb olacak mı diye ama göremedim.

Ekranın etrafında bir tur dönüp bir daha ışık işaret vermiyor. O kadar bildirim ışığı bildirim ışığı dedik alın size bildirim ışığı demişler ama süsten öteye gitmez. Devamlı yansa bu sefer de batarya kullanımında sıkıntı olacağını düşünüp kısa yapmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 16 Eylül 2020; 19:26:24 >
    Full şarj olunca ben de yükleyeceğim. 600mb olunca dosya insan biraz sağlam değişiklik bekliyor.

Evet olmasının hiç bir anlam ifade etmediği apaçık ortada. Zaten gelen bildirim ile birlikte ekran açılıyor ve önizleme gibi bir imkan ile ne geldiğini görebiliyorduk. Bu sadece ekranın etrafını parlatıp Kaptan Marvel efekti vermek gibi olmuş. Kapalı ekranda yanıp sönen bir bildirim olmadıkça bu çok gereksiz geldi bana da.

Bu arada bu gereksiz bildirim ışığı otomatik olarak açık değil. Ben de kurcalarken gördüm.
    Ayarlar>Ekran'a girip aç/kapa yapabiliyoruz. Eklediğim resimde en alttaki ayar.

TCL PLEX [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.