Şimdi Ara

TCL PLEX [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
4
Favori
27.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tcl nin otomatik modu super gece moduna nazaran daha mı iyi sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran parlaklığını %40 civarıni geçmeyecek şekilde kullanır iseniz batarya ömrünüz daha uzun olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 1 Temmuz 2020; 7:41:49 >
  • Bu da benim süper gece moduyla çektiğim bir resim. Gcam olarak ne önerirsiniz?
    TCL PLEX [ANA KONU]

• mat9934 M kullanıcısına yanıt
    Kullandığım version bu. Benim hoşuma gitti bir deneyin isterseniz.

TCL PLEX [ANA KONU]

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Yurtdışından da ayni yanit geldi, uzgun olduklarini videoyu degistirmek icin mevcut ayarların mumkun olan tek secenekler oldugunu soyluyor ve onlar yetmez mi dercesine soruyla geri dönüyorlar ama hızlı giden bi nesneyi sectigimizde yeterli olacak mi bakalım

• www.amazon.com.tr
    Eiroo TCL Plex Tempered Glass Cam Ekran Koruyucu: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08BHYY2DY

Şu ekran koruyucuyu aldım. Henüz yapıştırmadım ama kamera için delik yok. Haberiniz olsun(Bence hani çok da önemli değil). Boydan boya tam kaplıyor. Yanlardan biraz boşluk kalıyor gibi. Takınca bir foto atarım. Üstündeki ekran koruyucu kesin çıkıyor değil mi?:) Daha önce cam ekran koruyucu alıp takan var mı?

urun.n11.com
    %100 Hakiki Deri Su Geçirmez Kemer Askılı 10x17cm Telefon Çantası - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/100-hakiki-deri-su-gecirmez-kemer-askili-10x17cm-telefon-cantasi-P385065439

Telefonu babama aldım. Önceki telefonunda(Nokia 6020:)) da kemer kılıfı kullandığı için ve Tcl Plex’in pek de cebe sığmadığı için üstteki kılıfı aldım ama kılıf söylendiği gibi 17cm değil. 16 küsür cm ve telefon kutudan çıkan kılıfla zor sığıyor. Hani babasına almış olan ve böyle bir şey almayı düşünen varsa uzak dursun diye söylüyorum.

• Gif resimlerini nereye kaydediyor, ben bulamadımda dosya yöneticisinde resimler klasöründe yok
  • hacı1992 kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın
  • Ona bak, buna bak derken telefonu almaya karar verdim, teknosa 2399'a satarken, stokta yok dedi, şu an fiyatını 2799'a çekti. Yüz yılda bir kere teknosadan ucuz bir şey alacağız diye sevinirken yine yaptı yapacağını.
    Ne oldu da bir anda 400 lira zam yedi şimdi bu telefon?

Benzer şekilde geçen hafta her yerde 2399 iken, şu an en ucuz 2490 civarında...
    Düşer mi biraz beklesem mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpediem03

Ona bak, buna bak derken telefonu almaya karar verdim, teknosa 2399'a satarken, stokta yok dedi, şu an fiyatını 2799'a çekti. Yüz yılda bir kere teknosadan ucuz bir şey alacağız diye sevinirken yine yaptı yapacağını.
    Ne oldu da bir anda 400 lira zam yedi şimdi bu telefon?

Benzer şekilde geçen hafta her yerde 2399 iken, şu an en ucuz 2490 civarında...
    Düşer mi biraz beklesem mi?
    Size şöyle söyleyeyim haziranın 14 ünde n11 den 2160 TL ye aldım.

Bu gün kaç TL olduğunu yazmışsınız hesap edin düşer mi düşmez mi.

• Bende 1850tl'ye aldım çek ve bonusla 4 ay oldu sanirim

• Selam. Bu ayarlar ne işe yarıyor acaba deneyen var mı?

TCL PLEX [ANA KONU]
    TCL PLEX [ANA KONU]

• Dr Geyik Reoman kullanıcısına yanıt
    Geliştirici iseniz yaptığınız uygulamalar için test alanları.

Bluetooth ile ilgili olanları denedim işe yaramıyor çünkü qualcomm HD ses desteği yok.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Belki ses kalitesini arttırıyordur Spotify vs için diye düşündüm... Mono setreo seçeneğini denediniz mi?

ekleme: Hatta ekolayzer seçeneği var mı? Spotify içinde var ama mesela youtube'da vs de kullanabileceğimiz sistem içi bir şeyler var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr Geyik Reoman -- 6 Temmuz 2020; 1:21:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr Geyik Reoman

Belki ses kalitesini arttırıyordur Spotify vs için diye düşündüm... Mono setreo seçeneğini denediniz mi?

ekleme: Hatta ekolayzer seçeneği var mı? Spotify içinde var ama mesela youtube'da vs de kullanabileceğimiz sistem içi bir şeyler var mı?
    Seçtiğiniz tercihler direk sistem tercihine dönüyor.

Tcl destek merkezine yazdım qualcomm un Bluetooth codecleri destekliyor mu diye olumsuz cevap geldi her seçenek varsayılana dönüyor

• Arkadaşlar merhaba,

Acaba kulaklık ses dengesi ayarı yapmanın bir yolu var mı? Sağ taraftan ses daha az geliyor o yüzden sol tarafı kısıp eşitlemek istiyorum.
  • Arkadaşlar telefon benim için harika bir telefon 2 aydır kullanıyorum fakat en büyük sıkıntısı komik olabilir ama bildirim ışığının olmaması:)
    Ön kameraya geçerken kameranın etrafında bir ışık yanıyor.Acaba bu ışık bir güncellemeyle bildirim ışığı olarak kullanılabilir mi? Benim gibi bu sorunun çözülmesini isteyen arkadaşları söylediğim muhabbeti tcl nin destek sistemine yazmasını öneriririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swornz -- 8 Temmuz 2020; 23:27:12 >
  • Dr Geyik Reoman kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

*#2886# ile test menüsüne geçip accessory ile kulaklık takarak önce sol sonra sağ ses dengesini volume down ile yapabilirsiniz sanıyorum. Bu test modu kodunu tcl mail olarak göndermişti.

• swornz S kullanıcısına yanıt
    Hiç dikkat etmemiştim yazınız ile fark ettim. Mail attım tcl ye Facebook grubuna da yazdım isteyenler mail atsın diye

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Hiç dikkat etmemiştim yazınız ile fark ettim. Mail attım tcl ye Facebook grubuna da yazdım isteyenler mail atsın diye
    Eyw hocam ne kadar mail atılırsa o kadar çalışma olur ;)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.