Şimdi Ara

TCL QD-Mini LED vs LG OLED (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
4.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

İkeadan dünya mal aldım bir sürü çiçek aldım son zamanlarda, hiç dikkat etmedim ama muhakkak vardır.

En yakın zamanda tekrar gittiğimde bakacağım.

Dönüş için teşekkür ederim  

• Merhaba herkese, tam kendime göre forum bulmuşum sanırım :)

kısa bir şekilde ben de 75c755 ve lg 65 b4 oled arasında kaldım. Genel olarak ps5 pro aldım onun için kullanacağım. Kullanan arkadaşlardan var mıdır tecrübe aktarabilecek olan? :)

• qcihanq kullanıcısına yanıt
    Hocam TCL 75C755 mini ledli Tv yi tavsiye ederim.Olede yakın siyah görüntüsü verir, bugün vatan satış magazasinda yan yana bizzat gördüm. Tcl 57 bin TL iken lg oled 94 bin TL idi ikisi de sanırım 65 inçti.
    Oledlerin 2-3 yil sonra ekran yanığı riski de var.
    Bütün bunlar birlikte değerlendirildiğinde hem ekonomik hem uzun ömürlü hem olede yakin siyah görüntü vermesi dolayısıyla ve hem de 75 inc gibi ekran büyüklüğü nedeniyle Tcl 75c755 Mini Led li Tv yi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frekans76 -- 2 Ocak 2025; 15:51:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oturma odasında LG OLED C1, salonda TCL 65C855 var ve QD-Miniled bir TCL televizyonu başka hiçbir televizyona değişmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hooky90 -- 2 Ocak 2025; 15:59:42 >
  • hooky90 kullanıcısına yanıt
    Hocam maşallah sizde Mini ledin krali varmış.
    Iyi günlerde kullanmaniz temennisiyle...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.