34.999’du sabah. Güzel düşmüş ama illa alacaksanız alt modeli 8808’e bakın derim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (713. sayfa)

-
-
Arkadaşlar gecede yazdım ama şu sağ köşede sesli aramada çıkan yeşil ibare nasıl kapanır. 1.5 gün önce yoktu ve sesli arama çalışıyordu???
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2,5 metreden 75c855 cokmu buyuk kalir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Size de hayırlı olsun, güle güle kullanın. Uzunca takip ve bekleme sonunda aldınız. Memnun edeceğini düşünüyorum. Özellikle siz ve diğer bir kaç OLED kullanan kişinin bu TV ye geçmesi birşeylerin iyi olduğunu gösteriyor. 👌🏼
Hocam hiç zannetmiyorum. Benimde mesafem hemen heen aynı ve 75c855 aldım. Hatta 85c755 ile arada kaldım ama görüntü kalitesini tercih ettim.
-
Aldığınız ilk günü de yorumlarınızı da okudum. :) tam olarak çözmeden yorumlarınızı vardı.
Grundig konusunda neden bu kadar iyimsersiniz merak ettim. Ben TV alacaksam hiç bir yerli malına bakmam, bakmıyorum. İlk etapta güzel görünebilir ama artık tv ler bir çok özelliği barındırıyor. Sadece görsele yada görüntüye bakıp aldanmamak lazım. Fiyatının çok uygun oluşu da kesinlikle yerli olması değil. Muhakkak bir yerlerden sizi üzecek yada eksikliğini hissedeceğiniz bir falsosu vardır.
Siz uzun süre kullanacağınız ve sizi memnun edecek bir tv aldınız. Tadını ve keyfini çıkarın derim.
Goruntu Kalitesi olarak 75c855 tatmin ediyormu 2,5 metreden hocam.
Hoca ben az önce siparişi verdim pazaramadan. Ama 2.5m den izleme konusunda hiç sıkıntı yaşamazsınız. 75 inç ideal oluyormuş. Kullananlar bu şekilde yorum yapıyor
-
Teşekkür ederim hocam. Bakalım gelsin ıbjektif yorumlarımı yaparım. Muhtemelen benim ihtiyar 2016 c6 oled den iyi gelecektir bana.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun HDMI epey de 2.1 diye gözüküyor bilgiler yanlismi yazıldı acaba
Bende 55c845 modelini bakıyorum odamı 2.1 değil
Benim inadım inat evde TV siz kalmış değilim 75C855 70 altına düşmezse almıycam. Hatta şunu düşünüyorum LG 65C46 ya da TLC 75C855 hangisi 70 altına düşerse onu alıcam. Yoksa TV işi 1 sene daha sarkar benim.
-
Hocam Ocak ayindan sonra bu fiyatları mumla arayacagimizi düşünüyorum..
Yine de sen bilirsin...
Fiyat süper nerden aldınız? 20.400 çoğu yerde?
TCL C755 ilk 4 Nisanda Türkiye'de satışa çıkmış Dolar kuru 31 TL Fiyat 72 Bin tl 1 ay bu fiyattan satmışlar sonra neredeyse kasım ayına kadar 60-70 bin TL arası gidip gelmiş Kasımda 44 Bin TL fiyat etiketini görmüş Dolar kuru 34.60 TL yani 2.300 Dolardan başlamışlar satmaya 1.200 Dolarlara kadar düşmüşler fiyatını sonradan. O yüzden çokta emin olmamak lazım.
-
Her sene aynı terane bu işin sonu yok. Ben panel TV ler çıktığından beri teknolojisi belli bir seviyeye gelsin diye bekledim. 20 yıldır aha işte bu olmuş diyemedim hiç birine, çünkü kapitalist düzen sorunsuz son noktayı koydum diyebileceğiniz cihazı size üretmiyor, yoksa kendisi bu döngüde kazanamayacak. Bu nedenle mal onlarda para bende. Bende istediğim rakamı görürsem alıcam. Evde TV siz kalmış değiliz neticede. Alan herkes güle güle keyifle mutlu günlerde kullansın.
Ocaktan sonrasına gelirsek Allah Kerim.
Media markta hocam şuan hala o fiyatyalar, 3 haftadır takip ediyordum, bugün uyarı geldi,fiyatı düştü diye, burada da paylaşmıştım.
Evet baktım ben şok.🤣
Bende 3.2.1. Alayım yada 3.1 çok kararsız kaldım. 🤔
Onun fiyati ne kadar, indirim onda da olmus mu ?
S643w var 240w 4800 tl bir ara 3990 düştü. Yarın belki düşer.
Asıl istediğim ts8132 var 3.2.1. ama ürün teşhir ve 5000 tl sence ne dersin alınır mı.
Aslında merakım şu 3.2.1 lerde normal yayınlarda üste bakan hoparlörler ses veriyormu? Yoksa deaktif mi.
Senin aldığın modelde uydu hoparlörler normal tv yayınları ses verecek mi?
Yok vermiyecekse 3.1 almak mantıklı. Nede olsa sabah akşam film izlemiyoruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X