< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_chancho -- 30 Kasım 2024; 22:4:38 > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (722. sayfa)
-
-
Selam TV yi kurcaladikca :)
Uygulamalar hakkında tavsiyenize ihtiyacım var. Verimlilik Araçlar Video oynatıcılar ve düzenleyiciler kategorisinde neleri indirmek faydalı olur ? -
Hocam hayırli olsun, ben de TCL x937u ses sisteminden aldim, siz nasil memnun musunuz? bugün kargo teslim etti. Dikkat etmem gereken bir sey var mi ? Ya da şunu şöyle yapabilirsiniz diyeceğiniz bir sey var mi ?Deneyimlerinizi paylasirsaniz cok memnun olurum.
-
Send files to tv uygulamasını kullaniyormusunuz? Telegram sayfasından direk tlf dan tv ye atan var mi? Bende öğrendikçe burada paylaşım yapacağım.
-
Herkese merhaba,
Aşağıdaki ürünü almayi dusunuyorum, sizce iyimi veya bu fiyata onerebileceginiz bir urun var mi ?
55T8B
https://www.trendyol.com/TCL/55T8B-55--139-Ekran-Uydu-Alicili-4K-Ultra-HD-Smart-QLED-Gaming-TV-p-852426577?boutiqueId=652005&merchantId=968&adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjust_tracker_limit=999999999&adjust_creative=852426577&utm_term=7478831&link_contentid=852426577&utm_source=share&link_userID=7478831&utm_campaign=852426577&adjust_campaign=product_free_2024113021_TR&utm_medium=product_free&adjust_adgroup=7478831
-
Görüntü ayarınız nasıl bir türlü istediğim ayarı tutturamıyorum hareketli görüntülerde bulanıklaşma oluyor c755 TV -
TV'ye bayağı su geldi bu konuda bilgisi olan arkadaş dm atabilir mi .
Bir kaç teknik soru sormam gerekiyor :// -
Geçmiş olsun
Yardımcı olacağım bir konu ise sorabilirsin.
-
Sinema modu , hareket netliği kapalı, resim alani ana dil, dinamik kontrast ve dinamik parlaklık kapalı, renk ısısı 0
-
hocam il neresi? servis varmı bulunduğunuz bölgede? tcl servis noktaları baktığım 5-6 büyük il görünüyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deta53 -- 1 Aralık 2024; 2:18:59 > -
C755 te vrr açmak için gamemasterda yüksek kare hızı modu açık olmalı değil mi? Böyle olunca vrr açık gözüküyor anca.
Daha henüz vrr destekleyen oyun ile deneyemedim ancak her oyuna vrr ekle modunu açtım ps5 ten.
Fc25 te vrr açıkken maç içi akıcılık biraz kayboluyor mesela. Tv ayarı anlamında vrr için yanlış yaptığım bir şey yoktur değil mi? -
Hayır hocam. Bu uygulama genelde 1080p veriyor ama türkçe dublaj seçeneği çok. Stremio da olamayan bir şey. Filmmodu nda biraz 4k film var ama kısıtlı tabi. Her zaman indirmekle uğraşmayan, ara sıra dublaj isteyenler için güzel bir uygulama.
-
Üstte attığım video daki uygulamayı kurun hocam tv ye. Onda reklam yok
-
55P755 ve 55C755 modeli arasında kararsız kaldım. Aradaki fiyat farkına değecek bişey var mı?
-
55C755 al hiç kafanı kurcalama
-
Hocam ankaradayım. Sony yetkili servis geliyor. Hatta yıllar önce playstationu götürmüşüm numaralarını kaydetmişim. Servis randevusu için ararlarken yıllar önce kaydettiğim sony servisin ismi çıktı 😁quote:
Orijinalden alıntı: deta53hocam il neresi? servis varmı bulunduğunuz bölgede? tcl servis noktaları baktığım 5-6 büyük il görünüyordu.
Çok hızlı geri döndüler. Hemen pazartesiye yapacaklardı da benim uygunluk ancak çarşamba olacak o güne randevulaştık.
O baktığınız büyük illerdeki kvk lar muhtemelen arıza tespit merkezleri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.o.spawn.o.O -- 1 Aralık 2024; 12:20:27 > -
hocam ne zaman medimarktta baksam P modellerini sevemedim.
yanlardan bakışı da kötüydü, ekran parlaklıkarı da,
ha
gidip kurcalamadım bile.
panel apayrı bence.
zaten native 120hz farkı da var panelde.
aslında herkes ne için kullanacağını nasıl ortamda kullanacagını yazsa daha net olur.
benim
çok ışık alan bir salonda;
- %35 film - AVR ile.
- %30 youtube, iptv, futbol izlemek.
- %20 PS5 ve PC hdmi oyun.
- %10 ulusal yayınlar
4 numarayı %80 yapacak kişiler var burda mesela...
3 numara ve 4 numara için harici uydu alıcım var, yoksa WEBos isterdim 3 numara için..
vsvvs
-
Hocam yükledim. Cidden çok hoşuma gitti. Tv internet browser kullanmak zulümdü. Burda netflx gibi yazdığın an döküyor önüne. Yüksek kalite bluray 4k istediğimizde kodi stremio kullancaz artık ama rd alıp denemek lazım… free olunca sıkıntı. 100 mb hızı olup rd ile deneyen var mı? 50 80 gb filmler akıyor mu bilgilendirirseniz sevinirim -
65C855 den aşırı memnunum, zagten en uygun fiyata ben aldım sanırım. erkan kontrollerinde bir tane piksel veya bozukluk da yaşamadım.
ama yine de 65 LG B4 panelin fiyatı benimkine yaklaşınca OLED damarım kabarıyor. ama yanmayı geçtim, B4 beyazlar ve parlaklık konusunda rahatsız edebilir gibi.
neyse yeni plan; 2 yıl sonra , bu TVyi hala iyi iken para ediyoken satıp , biraz daha ucuzlayacak olan LG G4 serisinden 65 de değil 75 inch almak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X