Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (724. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.137
Cevap
427
Favori
867.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 722723724725726
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bunu çözen birisi yazsin,

ayarladigim tum tuslar kapat/acta ucuyor farkli bir kumanda icin konuşuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/24831/3cb66596-7aa
    TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konua-4814-a826-1c1e39afdb2e.jpeg[/simage]

Buttommapper Pro yukledim
    Yanliz son sekmeler hic bir sekilde calismiyor
    Bazi uygulama tuslari atadim ama her zaman calismiyor
    Varmi bi taktigi?

• ender E kullanıcısına yanıt
    Program mı sıkıntılı tcl mi google tv mi? Bunu anlamalıyız önce. Bide en son güncellemeyi yapanda var mı bu sorun yoksa geçelim :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • anlamamki kullanıcısına yanıt
    Açılan tüm uygulamalar kısmı yok galiba bu tvde. Bide bende ana ekranda uygulama ara kısmı çalışmıyor. Basılmıyor. Uygulamalardan playstoreda bulup girip ordan arayıp buluyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TCL C 755 icin Hangi kamera onerirsiniz?
    Uyum saglayan Skype,Watsap vs goruntulu gorusme icin
    Tavsiyeniz?
    Bi kac model.buldum.ama. uyum sorunu olurmu diye kararsiz kaldim

• İki hafta önce 65t8b kurulumu yapıldı bu sürede sağını solunu kurcaladım. Fiyatına göre iyi denebilecek bir performansı var. C745 ile yazılım ve donanım olarak sanırım aynı. Yalnız TV nin ayakları c745lerdeki gibi ortadan stand şeklinde değil.(sipariş verdiğimde görseller stand şeklinde idi. Şu an satış siteleri görselleri değiştirmiş) Bunu beğenmedim. Kutudan v tipi metal ayaklar çıktı ama bana güven vermedi. O yüzden duvara monte ettirdim. Ben hareketli askı istediğim için bundan aldım. Daha uygun fiyata sabit askılar da var. (https://www.amazon.com.tr/NB-North-Bayou-Braketi-Kapasitesi/dp/B08C9JVFJF)

Panel: Öncelikle Siyahlar çok iyi. Ancak bazen karanlık sahnelerde detay vermekte zorlanıyor. Parlaklık ise gündüz izlemek için oldukça yeterli. Evimde TV'nin tam karşısında 4x3 m boydan boya balkon camı var. Gündüz panele olduğu gibi ışık çarpıyor. Buna rağmen aydınlatma yeterli geldi bana. Arayüzdeki hazır görüntü modlarına ince ayar yapmak gerekiyor. Epey detaylı resim ayarları var. Bir şekilde beğeneceğiniz ayarı kendiniz deneyerek bulmalısınız. Mesela oyunlarda oyun modu yerine dinamik mod/hdr modda biraz da ayarları değiştirince daha canlı bir görüntü aldım. Filmlerde ise izlediğiniz filme göre dinamik/hdr iyileştirme daha göze hoş gelen bir görüntü veriyor. Düşük çözünürlüklü filmlerde performans bitrate e göre değişiyor. Sıkıştırma iyi ise görüntü de güzel ne kadar ekmek o kadar köfte yani. İlk zamanlar uzun uzun ayrı ayrı görüntü ayarı yapmak can sıkarken alıştıktan sonra problem olmuyor.

Ps5 ve Xbox ile oyun modu yerine oynadığım oyuna göre dinamik ya da hdr modda ayarları da kısmen değiştirerek daha oynanabilir hale geldi. Oyun modu aşırı soluk geldi bana. Tvyi almadan önce acaba 120 hz çok mu gerekli diye tereddütteydim. Ama şu an diyorumki oyun için 120 hz mutlaka olmalı.

Ses: hoparlörler 2.1 40 watt. Günlük kullanımda hele de benim gibi yalıtımı zayıf bir apartmanda yaşıyorsanız fazlasına gerek yok. Subwoofer TV nin arkasında tam ortada konumlandırılmış.
    Girişler: HDMI 2.1 4k 144 hz, 2.1 4k 120 hz, 2 adet 4k 60hz toplamda 4 adet HDMI girişi sadece USB ise sadece 1 tane USB 3.0 giriş var. Usb en azından hiç değilse 2-3 tane olmalıydı. 1 TB USB 3.0 Sandisk extreme takınca çalıştı. 1tb WD mybook ve 2tb Seagate expansion HDD ise önce çalışmadı. Pcde bad sector tarama yapınca ikisi de çalıştı. HDD okumama sorunu yaşayan varsa bu şekilde deneyin HDD sağlamsa TV de görecektir.

Android sistemi oldukça akıcı. Nadiren harici HDD den film izlerken mediaplayer dondu. Hddyi çıkarıp takınca düzeldi. Bunun dışında bir sorun olmadı. Tek sıkıntı Amazon prime da ne yaptıysam hiçbir film açılmadı. Prime a giriliyor ancak videoyu açmaya çalışınca loading ekranı dönüp duruyor.

Kumanda ince ve hafif. TV'ye Bluetooth ile bağlanıyor. O nedenle algılama sorunu diye birşey yok. Sesli asistan var ve düzgün çalışıyor. Ama zaman zaman Air mouse olsaydı keşke diyorum. Son olarak eğer imkan varsa mutlaka mağazada canlı görüp alternatif marka modelle karşılaştırma yapıp alınmalı.

• ss01 kullanıcısına yanıt

Size goruntu ayari vereyim. Birde öyle deneyin tv yi

Sinema modu

Hareke netliği kapalı

Dinamik hızlanma kapalı

Dinamik kontrast kapali

Dinamik parlaklık kapalı

Renk ısısı 0 normal

Diğerleri yuksek

Renk alani ana dil

• escudo76 E kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim deneyeceğim.

• TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

Etkinleştirmenin açık olmasına rağmen button mapper dikkat ettiyseniz kapalı görünüyor. Sorunun kaynağı bence kesinlikle bu durum.
    Nasil çözülür, çözümü varmıdır yardımlarınızı bekleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 2 Aralık 2024; 9:24:6 >
  • escudo76 E kullanıcısına yanıt

bu ayar çok iyi c755 65 inc

• instagram
    E l o d i e on Instagram: "🎁 Le salon de mes rêves 🎁 Big changement Après 4 ans à voir la poussière s’accumuler sous mes caissons TV et les fils traîner partout, j’ai tout suspendu et intégré les câbles dans le mur.Résultat : un ménage simplifié, un espace épuré et un style minimaliste que j’adore !On en parle de cette télé 98 pouces QLED MiniLED 4K Dolby Vision HDR10+ Dolby Atmos ⁉️😱.Saviez-vous que : ✅ Un intérieur minimaliste apaise et réduit le stress.✅ Avoir Moins d’objets, c’est avoir aussi moins de poussière, c’est donc plus facile à nettoyer.✅ Le minimalisme optimise les volumes, améliore la circulation et met en valeur les éléments essentiels de la décoration..Alors, tu valides ?...#HomeInspo #Décoration #Design #decorationinterieure #homeinspirations #diydecoration #TendanceMaison #DesignIntérieur #beforeandafter #transformationmaison #homemakeover [ hack - décoration d’intérieur - maison - rénovation - objet décoratif - home vibe - neutral home - organic home - décoration chaleureuse - visite ma maison - farmhouse - hometips - ] #decorationinterieure #diydecoration #TendanceMaison #homedecorideas #minimalistdesign #interiorinspirations #modernliving #tvsetup"
    https://www.instagram.com/reel/DClkXiWIXKu/?igsh=MXdxYnpiNDUwanRnZA==

75 de paklamaz...
    İbreyi 98 e çevirelim yaşarsak

• AXIM X51V kullanıcısına yanıt
    98 TV apartman dairesine vinçle giriyor. Gözardı etmeyin,75 üstüne çıkarsanız en temizi iyi bir 4K projeksiyon ile 150 inch görüntü alırsınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tonmaister T kullanıcısına yanıt

Yahu ironi yaptım...

Insta avradına imrendim bir an (kurulum yaparken)

Projeksiyon denilmiş iken Samsung Freestyle Gen 2 yi araştırıyorum kaç aydır. Amazon da 20 21k bandında geziniyor. Kullanan vs var mı acep.

Samsung Freestyle Gen 2 kullanmadım ama 550 led lümen olduğunu biliyorum. Işık artttıkça tüketim artıyor haliyle, bu nedenle cihazların taşınabilirliğinden feragat etmek zorunda kalıyorsunuz. Bende taşınabilir sınıfta Viewsonic M2 var 1200 led lümen. 5 yıllık model ama hala o sınıfta o görüntüyü verebilen cihaz hala sayılı. Taşınabilir sınıfta cihazlar girişte 4K görüntüleri açsada çözünürlükler 1080 oluyor. 2000 led lümen altı cihazları ışıklı ortamda kullanamazsınız. Samsung Freestyle taşınabilirlikte iyi ama alırken içinden pil tabanı çıkmasına dikkat edin. Bir çok satıcı powerbank ile gönderiyor. 75C855 alayım derken 46.000 TL ye 2900 led lümen Viewsonic X1-4K aldım. Bir duvarda gündüz kuşağı için 55 inch TV dururken diğer duvarda akşam için 120 inch projeksiyon izleme gibi bir planım var.

• 73 bine sattıkları 75c855 i Media markt 125.000 tl ye vatan 102.000 Tl ye çıkarmış. Adamlarda nasıl bir kar marjı var. Böyle saçma fiyat politikası olmaz

Hocam videodakinin aynısını yaşadım diyebilirm. TV ye özel Tv sehpası yaptırdım, bir tek TV yi kendim degil servs kurdu duvara.

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

Ablamin kurdugu Tv de 98C855 ,guzel tv ama burada şuan satılmıyor maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frekans76 -- 2 Aralık 2024; 11:7:26 >

• deppechemode45 D kullanıcısına yanıt

Aynı şekilde 59K'ya sattıkları 65'i de 77K yapmışlar. Ülke serbest piyasa ekonomisi anlayışında çiftlik olunca, at koşturması da kaçınılmaz oluyor haliyle.

• frekans76 kullanıcısına yanıt

Hayır 125.000 tl Hocam

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konumediamarkt
    TCL 75C855 75 inç 189 Ekran Premium QD-Mini 4K LED TV Fiyat & Özellik | MediaMarkt
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_tcl-75c855-75-inc-189-ekran-premium-qd-mini-4k-led-tv-1239443.html
  • Tam bir rezillik . İsteyen istediği gibi at koşturuyor

• 
Sayfa: önceki 722723724725726
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.