Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (725. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: xmen3 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 13 Misafir (4 Mobil) - 10 Masaüstü4 Mobil
5 sn
16.137
Cevap
427
Favori
867.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 723724725726727
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nuroum V11 PC için mikrofonlu web kamerası, Full HD 1080P/60fps, 1440P/30fps, gürültü azaltma/90° geniş açı/kapak/ışık düzeltme, 2K web kamerası USB tak ve çalıştır Mac/Laptop Zoom/Teams için
    amazon
    Nuroum V11 PC için mikrofonlu web kamerası, Full HD 1080P/60fps, 1440P/30fps, gürültü azaltma/90° geniş açı/kapak/ışık düzeltme, 2K web kamerası USB tak ve çalıştır Mac/Laptop Zoom/Teams için
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09ZV2KPXB?ref=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_RCHGW06503W66DDWB8JV&ref_=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_RCHGW06503W66DDWB8JV&social_share=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_RCHGW06503W66DDWB8JV&starsLeft=1&skipTwisterOG=1

Mikrofonlu ve tripodlu web kamerası, 1080P web kamerası, PC dizüstü bilgisayar masaüstü için, video görüşmesi ve kaydı için USB bilgisayar kamerası, ders çalışma, web konferansları, HD web kamerası,
    amazon
    Mikrofonlu ve tripodlu web kamerası, 1080P web kamerası, PC dizüstü bilgisayar masaüstü için, video görüşmesi ve kaydı için USB bilgisayar kamerası, ders çalışma, web konferansları, HD web kamerası,
    https://www.amazon.com.tr/dp/B089LTY8X7?ref=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_WMPQ4GM13YQDZ3KBHFNW&ref_=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_WMPQ4GM13YQDZ3KBHFNW&social_share=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_WMPQ4GM13YQDZ3KBHFNW&starsLeft=1&skipTwisterOG=1

İkisinden birini alicam hangisj uyum saglar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• deppechemode45 D kullanıcısına yanıt

Gördüm hocam beni akakce yaniltmış.

Halkın algısını çözdüler  

Hep böyle yapıyorlar çünkü müşteri bitmez.

Sadece TLC başlığında 100-300 kişi biliyor takip ediyor aldı alıyor aldırıyor diyelim.

Türkiye'de daha ohoo ne Tv alacak değiştirecek potansiyel müşteri var.

Yüksekten fiyatı görecek araştıracak forumu yorumları keşfedecek almaya karar verecek.

Fiyat olması gereken rakama kısa süre kampanya adında düşecek.

Almayacağı varsa bile satın alma algısı oluşacak ve ta daa müşteriye satıldı  

Tcl'nin, bayinin, bilkomun, Samsung'un Lg'nin vs. umrumda olan ürünlerini müşterisine satmaktır o kadar.

• AXIM X51V kullanıcısına yanıt
    TV ekran resmi olarak duvarkağıdı mu ne kullanıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PES_21_Murat kullanıcısına yanıt

Galiba evet... Zira başka açıklaması olamaz...

Diğer satıcılar fiyat arttırmaya başlamaz umarım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vendetta29 kullanıcısına yanıt

65C755 bakıyorum 40 bin altına düşmezse almam diye inat ettim. Bu ara sadece Trendyol düşürüyor 41500 oldu en son. Diğer satıcılar uçmuş 48-60 arasına çıkarmış. Daha düşer mi kararsız kaldım ama yeni yıldan sonra sanırım bu fiyatları bulabilir miyiz zor gibi.

• paradise37 P kullanıcısına yanıt

Hocam bende aynı durumdayım 75C755 50k ve aşağısı olsun diye bekliyorum ama zor gibi, şimdi bunlarda fiyat artırırsa sıkıntı olacak

Valla ya sinir oldum sözde Efsane Kasım'da düşer dedik bir cacık olmadı. Önce yükseltip sonra aynı fiyatlara koydular. 75 inç ben de almak isterim de hedef 45 bin altı verirdim, en fazla 47500'e düştü. Şimdi 55K olmuş. Nasıl bir kâr marjları varsa kafalarına göre yazıp çiziyorlar. Bu fiyat oynaklığı diğer markalarda var mı acaba?

• buton mapper olayını çözen var mı ?

62 bin olmuş hocam yeni kriterin 60 bin altı olacak bu gidişle.   

Gerçi Trendyolda daha ucuz, Akakçe yanıltabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradise37 -- 2 Aralık 2024; 16:22:8 >
  • paradise37 P kullanıcısına yanıt
    Trendyolda fiyat aynı hocam.

53K dan 50K ya düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vendetta29 -- 2 Aralık 2024; 16:58:24 >
  • 85C855 ne zaman satışa çıkacak? çıkarsa tahmini liste fiyatı ne olacak? indirim dönemlerinde 80-90 civarına düşer mi?

var mı bu konularda fikri olan çok şey istiyorum biliyorum ama :)

75c755 gönlünüze yattıysa Trendyoldan 50K fiyat ile alınabilir durumda görünüyor.

• tonmaister T kullanıcısına yanıt
    Hocam sipariş verdim teşekkür ederim, Maximuma 1k puan verdi 49k ya gelmiş oldu ama 18:30 da yapılacak olan trendyol live indirimi olursa diye de bir bakacağım ekstra en kötü iptal eder tekrar alırım.

• 75C755 kasım boyunca ara ara düştü diye hatılıyorum.

45bine de satıldı, 47bine de.

tabi sürekli durmaz böyle indirimler belli stok sayısı için yapılıyor takip etmeniz lazımdı.

@Vendetta29

Hayırlı olsun hocam 49K'da çok iyi sayılmaz gerçi ama ne olacağı da belli değil. Keşke şu 65c755'de düşse de alsam. Nedense bir bu düşmedi sağlam.

• gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Hocam akakçeden 47’yi görmüştüm bir ara ama 45’e hiç denk gelemedim.

• Merhaba arkadaşlar , C 745 modeli için en güncel görüntü ayarlarına nereden ulaşabilirim acaba ? Youtube üzerinden baktım ama net bir sonuç alamadım.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 723724725726727
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.