Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (727. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.126
Cevap
427
Favori
866.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 725726727728729
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam bu güncellemeler auto düşmüyormu cihaza manuel mi yapmak gerekiyor?

• O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt

Tmmdir hocam yarın yazarim inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ender E kullanıcısına yanıt

Bu güncellemenin nasıl yapılacağını gösteren bir video filan var mi ?

Şu ana kadar gözüme çarpan böyle bir durum olmadı hocam. YouTube’dan 4k HDR maçlar filan açtım gözüme çarpmadı bir durum. Yalnız BeIN yayın rezalet kötü Yan taraftan bakma durumunu denemedim henüz ama benim oturma düzeninde çok sorun olacak bir açı yok gibi geliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • basis35 kullanıcısına yanıt

Hocam mevzu 1-3k değil sadece. Sözde efsane Kasım kampanyalarında indirim yapmışlar gibi gösteriyorlar. Halbuki gerçek bir indirim yok. Aynı televizyonu sabah 70 bine satıyorlar gece 55 bine mesela. Nasıl olsa indirim var sanıp alan çok biz de geçirelim kafasındalar. 2 saat önce Trendyol 2000 lira indirim yaptı. Canlı yayında açıklanıyor kupon 2 dakikada bitiyor. İşimiz gücümüz yok canlı yayın takip edeceğiz. Yapacaksan adam gibi üründe yap indirimi. Bunlara gıcık olduğumdan almadım o fiyatlara.

• savcı963 kullanıcısına yanıt

Hakkaten şu güncellemelerin nasıl yapıldığının bir videosu falan var mı acaba? Tv takip edip seçmekten tv'nin güncellemeleri nasıl yapılır hiç takip edemedim. Bu güncellemeleri neden elle yapıyoruz. Otomatik gelmiyor mu cihaza?Telegram falan da hiç kullanmadım. Telegram mı indirmemiz lazım?

• tonmaister T kullanıcısına yanıt
    Projeksiyon olayı ayrı bir dünya.

Yıllar önce çalıştığım firmada bakımlarını yaptığım 12 bin lümen Barco projeksiyonları biliyorum nit fışkırıyordu, böyle bir parlaklık yok inanılmaz.

Peki şimdi 855 planından projeksiyona geçtinizde nit ne olacak?

855 yanında aldığınız Viewsonic X1 nit farkı oldukça düşük kalmazmı?

Birde inç açısını büyüttükçe iyice parlaklıktan kaybetmeyecekmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 2 Aralık 2024; 21:15:31 >
  • pocemonmutlu kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam.

• Digiturk kutudan Tv uydusuna geçiş yaptım. Karasal yayınlar gayet güzel. Boyut/mesafe dolayısıyla sorun olur mu diye düşünüyordum ama şimdilik gözüme çarpan bir durum olmadı. Yalnız Tkgs menüsü çok zor açıldı. Burada bir tuhaflık var anlamadım. Belki de manuel güncellemeleri yüklemek gerekiyor. Tv yazılımı baya farklı Telegram grubu ile.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • savcı963 kullanıcısına yanıt

telegram en iyisi eger haberin yoksa boş

• deta53 kullanıcısına yanıt
    Bunlar manuel yapıyorsunuz.
    Bize gelene kadar aylar geçiyor. Ben cihazı Mayıs ayında aldığımda 098 idi eylülde 135 oldu. Oysaki 142 çoktan çıkmıştı.
    Çok basit sayfada ki linkte ota yazaını pc ye indirin.
    İçi boş Fat32 formatlı usb bellek içine zipli hali ile kopyalayın.
    Usb'yi Tv'ye takın.
    Ayarlar bölümünde Sistem/Hakında/Güncelleme yerinde usb ile güncelleme tıkla şıp Tamam. 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • se_runtome kullanıcısına yanıt

Emeğine sağlık

hocam beta sürümler olabilir mi cihaza bu yüzden geç geliyordur. manuel güncellemeden sonra fabrika ayarlarına falan dönmek gerekiyor mu?

• kumanda üstünde kısayol tuslar var. netfilx tcl medya vs...

bunlara indirdiğimiz başka uygulamarı ekleyebilirmiyiz? direk açılsın.

• deta53 kullanıcısına yanıt
    Beta olanlar başka. Zaten kodlarıda farklı. Ben sürekli buradan yapıyorum. 👍

• paradise37 P kullanıcısına yanıt
    Valla ben sırf şu kargo korkusundan internetten televizyon sipariş vermeye korkuyorum. O ürün eve gelene kadar aklım gider herhalde 😁 oysa ki evdeki ürünlerin %80'ini internetten almama rağmen. İşin içinde tv olunca yok, cesaret edemiyorum

Bu televizyonlar eve geldiği zaman hiç internete bağlamasak, üzerindeki yazılım ile kullansak olmuyor mu?

• basis35 kullanıcısına yanıt
    İnternet olmazsa tv nin ne anlamı kalır???
    Ha kullanırsınız görüntü amaçlı uydu yayınlarını ama tv'nin google özelliği sonuç olarak internet olmadan çalışmaz.
    Siz ayarlar kısmından otomatik güncelle kısmından kapatırsınız. İlk açtığınızda yüklü olan versiyon ile çalışır.

sırf bu yüzden geldiğinde sıkıntı yaşadım. internet kötü şimdi neti hızlandırmanın yolunu arıyorum. :)

• 
Sayfa: önceki 725726727728729
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.