< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (728. sayfa)
-
-
alt yapı anca 40mb kaldırıyor :(
-
Ben televizyonu sadece görüntü amaçlı kullanacağım. Bana asıl görevi olan görüntüyü güzel versin yeterli. Mibox kullanıyorum. Evdeki televizyonumu bir kere bile wifi bağlantısı yapmadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam zaten kutusu hasarlı falansa teslim almazsınız. Kutu sağlam ama ürün kırık çıkarsa da sizlik bir şey yok. Servis açacak kutuyu, değişim olmak zorunda. Tabi yine de can sıkıcı bir durum yorumlardan anlaşılan çok yaşanıyor kırık çıkması.
-
Dostlar TCL garantiden Tv anakart değiştirdi fakat yazılım eski sürüm var içinde. Güncelleme kontrol ediyorum fakat güncelleme de gelmiyor. Bunun negatif yanı ise eski sürümde tkgs güncellemesi olmadığı için kanallar karma karışık. Telegram da TCL gurubunda güncel yazılımlar devamlı paylaşıyorlar fakat yükleme olayını beceremedim. Güncelleme hakkında bilgisi olan veya nasıl yükleyeceğim konusunda yardımcı olacak kimse var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam p725 var bende güncelleme yükleyeceğim tkgs için özelden çok kısa bir şeyler sorabilir miyim müsaitseniz?
hangi model ne kadarlı kkulalnımdan sonra ne oldu hocam?
-
Arkadaşlar wifi 5g ile tv de hızı düşen var mı? Telefonda 95 alırken tv 70 80 arası anca alıyor. Normal mi bu?
tv nin normal kumandayla resource tuluna basınca altta gelen menünün en sağ kısmı recent degil mi?
-
Size goruntu ayari vereyim. Birde öyle deneyin tv yi
Sinema modu
Hareke netliği kapalı
Dinamik hızlanma kapalı
Dinamik kontrast kapali
Dinamik parlaklık kapalı
Renk ısısı 0 normal
Diğerleri yuksek
Renk alani ana dil
Dinamik kontrast kapali
o zaman iyi siyahalrı kaybeder ve en başa döneriz?
-
Real debrid var all debrid var.
bu neydi hangisi içindi hocam Cloudstream için mi?
download yapabiliyor muyuz bu arada?
ben hala eski usul blurayremuxları torrenlterden indiriyorum.
BEnim en büyük derdim, Çocuk filmleri için "Türkçe SES bulmak"
var mı bilenn
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 3 Aralık 2024; 3:49:0 > -
Bunlar stremio için. Cloudstream de öyle bir olaya gerek yok. Türkçe dublaj çok var çocuklar için içerik çok var. Android tarafında daha iyi bir alternatif yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
buda iyi sağol
Ben digitürk için kullanıyorum kutu yerine modül satın aldım
Tcl 55c755 modelini efsane cuma indiriminden media markt'dan 31000 TL aldım cts kurulum olacak soruları alabilirim
En sağ kısmı ayarlar recent görmedim
Var hocam tam yazdığım gibi ama neden ayarlar yazdın ki Ben öyle bir şey yazmadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 3 Aralık 2024; 9:23:7 >
TRENDYOLDA 75c855 in fiyatını 77 DEN 95 bin e çıkarmış şaka gibi
-
Tum teknoloji marketleri fiyatlari artırmış. Samsung fiyatlari da ucmus. 75c755 fiyatına 55c755 satiyorlar
Modül tvde yok mu ayrıca mı almak gerekiyor? Bende de tivibu var, modül olursa kutuyu ben de kullanmam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X