Trendyol ve Hepsiburadada 75 c855 in fiyatını 102.000 Tl ye çekmiş. Akıllarına geldikçe yükseltiyolar fiyatı piyasa bu kadar başı boş |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (730. sayfa)
-
-
Alacaksan hala uygun linkler var
www.pttavm.comTCL 75C855 4K Ultra HD 75" 190 Ekran Uydu Alıc - PttAVM.com - 2024https://www.pttavm.com/tcl-75c855-4k-ultra-hd-75-190-ekran-uydu-alicili-google-smart-miniled-tv-p-1088117541 -
Çoğu kişi bu kadar pahalı ürünleri bilindik yerlerden almak ister.
Açıkçası izonline adında bir satıcıdan almaya elim gitmez.
Öte yandan Tcl ürünlerine normal satıcılardan baktığımda fiyatlarının uçtugunu gördüm. Oledle yarışıyor, bu fiyatlardan Fp ürün olmaktan çıkar nitekim dolar hiç artmadı bile nedir bu zamlar...
-
hocam dün aksam kayıt açtırdım bugün sabah 10 da gelip kurdular. 0850 li numarayı arayım direk servisin numarasını alıp arayın ben öyle yapmıştım belki o sebeple hızlanmıştır işim..
-
kurdum ama ne gibi yenilik geldi bilemem :D
-
Tamamda Tcl Tv'ler türkiyede montajlanıp bayilere vs. dağıtılıyor.
Nereden geldiği belli olmayan kaçak göçek paralel ithal vs. ürünler değilki.
Muhattap Bilkom, Tv sorunlu ise Servis açtığında değişim veya iade bitti.
-
Az önce aradı servis geliyorlarmış, anmasam gelecekleri yoktu :) -
Bende merak ediyorum gelen yeni değişiklikleri
-
arayüz vs değişmedimi ?
-
75c855 televizyonum bugün geldi aynı gün servis gelip kurulumu yaptı. ses seviyesi yükseltip alçaltma nasıl yapılıyor kumandada ses tuşu yok. fazlada bakamadım evden çıkmak durumunda kaldım.
-
Cumartesi günü teslimatı sağlanan 55C845’in kurulumu bugün (2 iş günü) sağlandı. İlerleyen zamanlarda cihaz ile ilgili deneyimleri paylaşacağım. -
:)) kumandanın yan tarafında ses tuşu
-
:) bakacam kanka eve gidince. acele çıktım. tşk
-
Burada lokal karartma kapalı muhtemelen. Bu tv nin böyle siyah vermesi teknik açıdan imkansız arka ledleri kapatıyor. -
İlgili kareye baktım da burada zaten siyah ekran geçişi yok. Ekrandaki renk doğru. gri mavi bir geçiş ekranı var. -
Banada filtre katmanlarının düzgün olmamasından kaynaklanan hata gibi göründü.quote:
Orijinalden alıntı: O.o.spawn.o.O
İlgili kareye baktım da burada zaten siyah ekran geçişi yok. Ekrandaki renk doğru. gri mavi bir geçiş ekranı var. -
C755 te sesli asistanı açabilmek için bildiğim kadarıyla dili İngilizce yapmak gerekiyor. hey google komutundan sonra Türkçe algılayıp konuştuğunu söylüyor kaynaklar ama bende ingilizce anlayıp İngilizce cevap veriyor. Bunun bir ayarı mı var? -
Servis şimdi aradı yeni geliyorlar ama 65c855 i duvara asmayı önermiyoruz arkasında bas var diyor duvara asan var mı arkadaşlar -
İyi akşamlar arkadaşlar bende 85inc c645 model tcl TV var.servis ilk kurulumu yaptı uydu alıcısı çalıştı sonra kapattık ertesi gün açtık sinyal yok hatası aldık.ne yaptıysam duzeltemedim.2 kez servis geldi onlarda merkezi anten olduğu için ayar tutumuyor dendi hatta merkezi anten eski bir model olduğu için TV ile uyumlu degi deyip gittiler.bende harici bir anten takayım deneyeyim dedim ama apartman izin vermedi balkona takayım dedim ordanda sinyal alamadım.yani merkezi anten kullanıp sorun yaşayan varmı? Teşekkürler
-
75C855 duvara kurulum yapıldı bir sorun yok açıkçası.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X