İlgin için teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (732. sayfa)
-
-
Bir nevi aracı aslında. Onlarca farklı steaming servisinin içeriklerini aylık 4 euro karşılığında sunuyor hocam. Aşağıdaki linkte detaylı kurulumu var. Takıldığınız yer olursa yardımcı olurum.
inceleriz bilinçli tüketici forumuStremio + Real Debrid Rehberihttps://inceleriz.com/forum/konular/stremio-real-debrid-rehberi.2218/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
75c855 Bende merkezi anten de kullaniyorum hic bir sikinti yok guncelleme araligi esnek secin her acilis kapanista kanallari guncelleme yapmasin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İki haftalık TCL 55C745 kullanıcısıyım parlaklığı ben kısıyorum o kendi açıyor.Açılmasını tetikliyen bi ayarı felanmı var ?
-
Rica ederim ne demek. Çanaginizda sikinti yok muhtemelen yazilimsal bir sikinti .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam ekşide oranin kapandigi veya kapanmak uzere olduğu iel ilgili en son yazılanlar var.
Bir de X deki bir paylaşım var, suan sorunsuz izlenebiliyor mu ? Bir çözüm bulmuş mu ?
üstad yükseltilen sürüm tekrar düşürülebiliyormu? beğenmezsek yada sıkıntılı olursa önceki sürüme döndürebiliyormuyuz
-
Denemedim hocam ama muhtemelen eski versiyon imaj dosyası ile olabilir. Şu an benim yüklediğim sürüm gayet sorunsuz, akıcı görünüyor. Gözüme çarpan olumsuz bir durum söz konusu değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kapanma durumu kuvvetle muhtemel üstad. O yüzden aylık paket aldım ben. Şu an sorunsuz olarak izliyorum. Tercihim alt yazılı olduğu için işimi fazlasıyla görüyor. Özellikle 4K içeriklerde ses ve görüntü muazzam. Kapanana kadar deneyimleyin bence. Ücreti neredeyse 1 bardak kahve parası zaten.
v420 bende hata verdi tv kapanıp açıldığında güncelleme yarıda kesildi diye hata mesajı iki kez denedim. aynı sorun oldu. 420yi usb den yükleyebilen varmı? flash belleği fat32 şeklinde formatlayıp dosyayı attım.
-
ben usb ile tek seferde yükledim bir sorun olmadı. dosyayı tekrar indirip usb yi tekrar biçimlendirip baştan deneyin
-
hocam yarıda kalır tv açılmaz diye korkuyorum. hata verdiğinde hata ekranında kaldı ne kapandı ne açıldı. tv nin logosunun altındaki tuşla anca açabildim. birisi usb de yazılım güncelleme vidosu yapsa o zaman deneyebilirim.
-
hocam subwoofer tvnin yanıda mı koydum yoksa arka küçük hoparlörlerin yanında hangisi daha doğru ve uygun olur
-
hocam usb de sorun olabilir farklı bir usb iel deneyiniz veya bir önceki mesajdaki yazdıklarımı deneyin.
ben tek seferde yaptım usb yi hazırladım tv ye taktim menüden ayarlardan ilgili alana geldim usb ile güncellemeye bastım oldu bitti. videoluk bir durum yok yani
-
Benim tvde kurulduktan sonraki gün sinyal yok uyarısı vermişti merkezi sistem var. Tvyi yeniden başlat yaptım düzeldi sorunsuz çalışıyor. Muhtemelen bu yöntemi denemişsindir diye düşünüyorum işe yaramadı mı? C755 model var bende.
-
Bravo hocam iyi yakalamışsınız ben de çok maç izleyen birisiyim maçlarda böyle olacaksa çok can sıkar. Ben c755 almayı düşünüyorum onda son durum ne bilmiyorum ama bu mevzu arada konuşuluyordu.
-
sizdeki tv de 75c855 mi? güncelleme dosyası linkini paylaşırmısınız bide öyle deneyeyim
-
Merhaba,
Aynı durumu bir kaç ay öncede ilk incelemeler geldiğinde paylaştım burada. Sorun yazılımsal bile olsa hala düzelmiş değil.
Birde bu olay oyun esnasında olan bir durum. Maçlarda ve film/dizi izlerken durum aynı mı yoksa farklı mı bilmiyorum. Cevap arıyorum yardım eden olursa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X