Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (732. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ertangund , ertangund Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.110
Cevap
426
Favori
864.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 730731732733734
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İlgin için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frekans76 kullanıcısına yanıt

Bir nevi aracı aslında. Onlarca farklı steaming servisinin içeriklerini aylık 4 euro karşılığında sunuyor hocam. Aşağıdaki linkte detaylı kurulumu var. Takıldığınız yer olursa yardımcı olurum.

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konuinceleriz bilinçli tüketici forumu
    Stremio + Real Debrid Rehberi
    https://inceleriz.com/forum/konular/stremio-real-debrid-rehberi.2218/

• rune R kullanıcısına yanıt
    75c855 Bende merkezi anten de kullaniyorum hic bir sikinti yok guncelleme araligi esnek secin her acilis kapanista kanallari guncelleme yapmasin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İki haftalık TCL 55C745 kullanıcısıyım parlaklığı ben kısıyorum o kendi açıyor.Açılmasını tetikliyen bi ayarı felanmı var ?

• Rica ederim ne demek. Çanaginizda sikinti yok muhtemelen yazilimsal bir sikinti .

• Tekno seyir güzelce inlemiş 85c855 i.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 3 Aralık 2024; 23:11:47 >
  • el_chancho E kullanıcısına yanıt

Hocam ekşide oranin kapandigi veya kapanmak uzere olduğu iel ilgili en son yazılanlar var.

Bir de X deki bir paylaşım var, suan sorunsuz izlenebiliyor mu ? Bir çözüm bulmuş mu ?

• Peerless kullanıcısına yanıt

üstad yükseltilen sürüm tekrar düşürülebiliyormu? beğenmezsek yada sıkıntılı olursa önceki sürüme döndürebiliyormuyuz

• srknzr S kullanıcısına yanıt
    Denemedim hocam ama muhtemelen eski versiyon imaj dosyası ile olabilir. Şu an benim yüklediğim sürüm gayet sorunsuz, akıcı görünüyor. Gözüme çarpan olumsuz bir durum söz konusu değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Kapanma durumu kuvvetle muhtemel üstad. O yüzden aylık paket aldım ben. Şu an sorunsuz olarak izliyorum. Tercihim alt yazılı olduğu için işimi fazlasıyla görüyor. Özellikle 4K içeriklerde ses ve görüntü muazzam. Kapanana kadar deneyimleyin bence. Ücreti neredeyse 1 bardak kahve parası zaten.

v420 bende hata verdi tv kapanıp açıldığında güncelleme yarıda kesildi diye hata mesajı iki kez denedim. aynı sorun oldu. 420yi usb den yükleyebilen varmı? flash belleği fat32 şeklinde formatlayıp dosyayı attım.

• deta53 kullanıcısına yanıt

ben usb ile tek seferde yükledim bir sorun olmadı. dosyayı tekrar indirip usb yi tekrar biçimlendirip baştan deneyin

• savcı963 kullanıcısına yanıt

hocam yarıda kalır tv açılmaz diye korkuyorum. hata verdiğinde hata ekranında kaldı ne kapandı ne açıldı. tv nin logosunun altındaki tuşla anca açabildim. birisi usb de yazılım güncelleme vidosu yapsa o zaman deneyebilirim.

hocam subwoofer tvnin yanıda mı koydum yoksa arka küçük hoparlörlerin yanında hangisi daha doğru ve uygun olur

• deta53 kullanıcısına yanıt

hocam usb de sorun olabilir farklı bir usb iel deneyiniz veya bir önceki mesajdaki yazdıklarımı deneyin.

ben tek seferde yaptım usb yi hazırladım tv ye taktim menüden ayarlardan ilgili alana geldim usb ile güncellemeye bastım oldu bitti. videoluk bir durum yok yani

• rune R kullanıcısına yanıt

Benim tvde kurulduktan sonraki gün sinyal yok uyarısı vermişti merkezi sistem var. Tvyi yeniden başlat yaptım düzeldi sorunsuz çalışıyor. Muhtemelen bu yöntemi denemişsindir diye düşünüyorum işe yaramadı mı? C755 model var bende.

• Tekno Seyir uzun ve akıcı anlatımı ile iyi bir inceleme yapmış ama eksik kalmış.

Mesela her türlü detay paylaşılıyor ama nedense TV görüntü ayarları gösterilmiyor ve aradaki fark belirtilmiyor. Gelişmiş görüntü ayarı nedir, seviyeler kaçta, izlediğimiz Videoda gördüğümüz görüntü hangi seçenekte bilmiyoruz.

Diğer bir hususta, TV güzel ve harika siyahlar ile kaliteli bir görüntü sunarken bazı ufak detaylar can sıkıyor. TV incelemeleri ilk çıktığı zamanda burada paylaştım. Belki kimse dikkat etmiyor fakat oyun esnasında TV en düşük gecikme ile en yüksek kare hızına (144 HZ) çıkmasına rağmen resimlerdeki gibi görüntü işlemede sıkıntı çıkarıyor.

Özellikle futbol maçında topa vurulduğu zaman oluşan çift görüntü hoş olmuyor. Bunun, hareket netliği ayarında yazılımsal sorundan kaynaklandığı söyleniyor ama daha 1 hafta önce incelemesi yapılmış bu cihazda hala aynı şey devam ediyor.

Çok futbol maçı ve film izleyen biriyim. Bu gibi ufak detaylar can sıkıyor. Alan kisiler Hareket netliği AÇIK ve KAPALI şeklinde bu sorunu test edebilirler mi acaba zahmet olmazsa.

Birde filmlerde hareketli sahnelerde bu netlik kaybı ve çift görüntü ( Ellerde, kafalarda, hızlı geçişlerde ) yaşanıyor ise hepten keyfi kaçırır. Herşey siyah başarısı değil.

Birde uydu kanal geçişleri neredeyse 3 saniye gibi aşırı uzun sürede oluyor. Bu çok fazla ve rakiplerine göre dezavantaj. Birde işlemci yetersizliği mi, ekranın büyük olmasından mı bilmiyorum ama, upscaling ( görüntü yükseltme ) işinde başarısız olduğu yazılıp söyleniyor. Bu konuda da kullananlardan net bir fikir duyamadım.

Her şeyi ile kağıt üstünde çok iyi görünen ve bırakın muadil rakipleri, OLED paneller ile kıyaslanan C855 in fiyatının uygun olması açıkçası tam tabiri olmasa da, "ucuz etin yahnisi" sözünü getiriyor aklıma.

Umarım alan herkes güzel günlerde sorunsuz bir şekilde güle güle kullanır. Amacım cihazı kötülemek değil, kimse yanlış anlamasın. Uzun zamandır incelemelerini ve ülkemize gelişini beklediğim bir modeldi. Bu ufak tefek sorunların ne kadarı tolere edilebilir ve düzelme eğiliminde diye merakımdan kullanan kişiler ile fikrimi paylaşmak istedim.

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt

Bravo hocam iyi yakalamışsınız ben de çok maç izleyen birisiyim maçlarda böyle olacaksa çok can sıkar. Ben c755 almayı düşünüyorum onda son durum ne bilmiyorum ama bu mevzu arada konuşuluyordu.

• savcı963 kullanıcısına yanıt

sizdeki tv de 75c855 mi? güncelleme dosyası linkini paylaşırmısınız bide öyle deneyeyim

• paradise37 P kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Aynı durumu bir kaç ay öncede ilk incelemeler geldiğinde paylaştım burada. Sorun yazılımsal bile olsa hala düzelmiş değil.

Birde bu olay oyun esnasında olan bir durum. Maçlarda ve film/dizi izlerken durum aynı mı yoksa farklı mı bilmiyorum. Cevap arıyorum yardım eden olursa

• 
Sayfa: önceki 730731732733734
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.