Apt.izin vermedi ilginç geldi, sanki Apt.dakiler herseyi dört dörtlük yapiyorlarda. Balkonlarini cam ile kapatan var mi ? Binada is yeri var mi ? Apt. Genel kurulu toplantisi ve alinan kararlar, bunlarin tebliği kanuna uygun yapiliyor mu ? Alinan aidatlara makbuz kesilmiyor mu ? Aidatlar ayti bir banka hesabinda mi toplanıyor? Toplanan aidatlarin harcamaları faturali/makbuzlu mu ? Vs.vs gormek istedikten sonra bir sürü sey bulunabilir. Anladın hocam🙂 |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (731. sayfa)
-
-
@frekans76 hocam tcl soundbar geldimi senin?
-
Geldi hocam, kurdum, harika oldu.
-
Servis şimdi gitti ama bende ki nasıl bir şans ise artık bilemiyorum panel kırık çıktı kutusu pırıl pırıl ama içi kocaman bir kırık😃 rapor düzenlediler -
Çok geçmiş olsun hocam, üzücü bir durum.
Ayni tedirginliği ben de yaşamıştım.
-
Geçmiş olsun hocam. Normalde destek köpükleri harici önünde de kalın bir karton var. Kırılması gerçekten zor pozisyonda. Umarım kısa zamanda problem çözülür. -
Teşekkür ederim arkadaşlar -
quote:
Orijinalden alıntı: enderhey google güzelmiş... tv nin dilinin ingilizce olması gerekiyormuş çalışması için ama !!!
onu nerden aktif ettin hocam?
bi ara telefonda kulnadım ama şarjı yiyior. mic sürekli açık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 3 Aralık 2024; 21:8:45 > -
Telegram’daki v412 sürümü için güzel yorumlar var. Birazdan indirip Update edelim bakalım. -
Test versiyonunda arayüzde iyileştirme olduğu söyleniyor ama denemek için çok erken :)
-
Hocam V420 çıktı, bilginize
-
Onu indirmiştim ilk olarak v412 yorumları daha fazla ve olumlu görünce bunu deneyeyim dedim. Şimdi yüklendi test edelim biraz -
Hocam hakkını şöyle yemişim geçen haftalarda x937nin. Ses çok az geliyordu arka kitlerden. Hatta 1 metre sağ ve soluma yakına koydum bi süre. Sonra kaliteli içerik mevzusuna daldım hocalarım sağolsun. İnanamadım. Arka kitler bangır bangır işini yapıyor. 2şer metreye koycam duvara arka kitleri :) -
Hocam ben de kulak hizasında 50 cm ile 1 metre uzaklikta koydum, gayet iyi duyuyorum.
-
Netflix prime disney seslerde yakın daha iyi evet -
Cloudstrem ve Stremio - RD uygulamalarını az önce kurdum. Kurmayı düşünenler varsa tercihlerini mutlaka Stremio’nun RD entegrasyon üzerinden kullansınlar. İçerikler muazzam. Özellikle 4K içerikler çok çok iyi. -
Hocam RD nedir?
Bende de Sterimo kurulu da, ek bisey yapacaksam, iyi olur, bizi aydınlatirsan memnun oluruz.
-
Hocam merkezi anten eski model uymuyor ne demek çok saçma oyle birsey yok. Harici uydu alicisi varsa evde onla deneyin yada komsularinza sorun sinyalleri varsa sizdede sinyal olmasi gerekir.
-
Sinyal var 100 görünüyor.tkgs de güncelleme de yaptım.kanal tarama yapıyorum tüm kanallar çıkıyor.televizyonu kapatıp açıyorum sinyal yok hatası aliyorum.ya hata var TV de. servis söylemiyor saklıyor.harici bir uydu cihazı ile kullanıyorum.cozum bulamadım kısacası.servisde çözemedi.yazilim yükledim belki yazilimdandir dedim ama malesef yine aynı.iyice sıkıldım.tv nın uydu alıcısını yok farzettim.bu arada cevabınız için teşekkür ederim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X