Bildirim
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (8. sayfa)
3 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (3 Mobil) - 11 Masaüstü, 3 Mobil
44 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
23. Sırada
bugün en iyi #3
Giriş
-
Haftasonu teknoloji marketlerde 5500 civarındaydı 55C715.
PP615'ler normal panel direct LED
C815 QLED panel edgeLED
X915 QLED direct LED de olabilir dual LED de olabilir ama 8K
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeronics -- 21 Aralık 2020; 14:50:9 > -
X915 zaten bambaşka seviye -
Arkadaşlar şimdi 5500tl civari tcl c715 almak mantıklı mi ne diyorsunuz? Kullananlar yorum yaparsa sevinirim deneyimi nasil vs vs
Siyah renk performansı hoşuma gitti uzun araştırmalar içindeyim bu fiyata başka tv alınır mi bu kalitede hiç sanmıyorum ve fazla da bütçe veresim yok siz ne diyorsunuz? Bunun bi alt yeri vestel oluyor galiba :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet177 -- 21 Aralık 2020; 21:33:45 > -
5500e kalmadı -
-
Ben hergün daha çok seviyorum bu TV yi bence gayet kaliteli inceleme videosunu ilk aldığımda çekmiştim şimdi ayarlarla daha güzel görüntü alıyorum -
Ben ilk başta videonuzu izlemiştim gayet güzeldi beğenmiştim :) -
Neyse bir indirim göreyim hemen alacağım inş -
HEPSİBURADA da dün 5600 lerdeydi -
Malesef kaçırdım onu keşke alabilseydim 30dk sonra amazonda indirim baslicakmis onu bekliyorum kaç tl olacak acaba -
Hocam şimdi 5700e amazondan aldım amazonun garantisini çok beğeniyorum -
Hayırlı olsun hocam güle güle kullan. Amazon iade konusunda üzmez ama garantisini TCL müşteri hizmetleriyle görüşüp yere anlaşmalı l servislerden alacaksınız bunu bilerek alın. -
Biliyorum tcl ile görüşürüz bi gelsin hele tv umarım sağ salim kullanılırız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet177 -- 22 Aralık 2020; 0:25:59 > -
Hocam bu arada servisin gelmesi için biz mi arayıp konuşuyoruz yoksa kendileri bizi arayıp geliyor mu -
TV size ulaşacağı gün TCL müşteri hizmetleriyle görüşüp servis talep etmeniz lazım -
Teşekkür ederim aybi gün geliyorlar mi? Gerçi sanırım video da anlatmıştiniz -
Servisin yoğunluğuna göre değişebileceğini düşünüyorum. Benimkini 2 saat içinde gelip kurdular. -
tvye nasıl farklı ekran koruyucu yükleyebiliriz bilgisi olan var mı ? servisdeki elemanlar bunu bile bilmiyormuş.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X