Bu dosyayı yüklemeyin güncelmeden sonra sorun yaşarsınız, v626 image veya normal update dosyası öneririm Ayrıca dosyayı açmadan zip olarak USB içine atacaksıniz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 12 Nisan 2025; 17:7:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (854. sayfa)

-
-
Arada 25000 fark var Teknosa da C755 fiyatı 51000 C855 fiyatı 75000 arada 24000 fark var onla PS5 alırım oğlana hediye arada ben fark göremedim ne fark var sizce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dediklerinizi yaptım hocam teşekkür ederim ilginiz için
-
trendyol.com
TCL 65C855 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Premium QD-Mini LED TV - Fiyatı, Yorumlarıhttps://www.trendyol.com/tcl/65c855-65-165-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-premium-qd-mini-led-tv-p-855792778?videoEnabled=false&boutiqueId=678155&merchantId=968&adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&CampaignId=678155&MerchantId=968&utm_source=share&adjust_adgroup=855792778&utm_campaign=855792778&utm_term=45162551&adjust_creative=45162551&utm_medium=mweb_product_free&adjust_campaign=mweb_product_free&adjust_tracker_limit=999999999
C855 Trendyol’da çok daha uygun fiyata var, bakabilirsiniz…
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
TKS kanal listesinde bir çok kanalı bulduğu halde göstermiyor. Hazır kanal listesi elinde olana paylaşabilir mi?
-
Maç yayınlarında,spor mod ile hangi ayarları kullanıyorsunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
50.000 tlye tcl 65c755 mi
65.000 tlye tcl 75c755 mi
65.000 tlye 65c855 mi almak mantıklı ?
boyut ve fiyat farklarına göre sizce en mantıklısı hangisi çok kararsız kaldım yardımlarınızı bekliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
C755 55" Siparişi ile az önce aranıza katıldım ürün geldiğinde yapmam gereken ayar veya güncellemeler için kullanabileceğim platform vesaire önerileriniz varsa açığım.
-
C855 pişman etmez. En yüksek seri sonuçta. Arkanıza bakmazsınız
Arkadaşlar merhabalar, babamın yaklaşık 15 yıllık Philips TV'si bize veda etme kararı vermiş. Günlük ortalama 15-20 saat kadar çalışacak, karasal yayın izlenecek %99'unda bu sürenin. Çok devasa bir ekran olmasına gerek yok, önceki televizyon 42 inç'ti diye hatırlıyorum, 55 işimizi görür muhtemelen, salon çok büyük değil. Şimdiki televizyonlarda ekran kapalı çalışma özelliği var mı bilmiyorum, ama geceleri ekran kapalı şekilde uyurken kullanıyor sadece ses için. Bütçe 20-30 civarı tahminimce. Önerileriniz, tavsiyeleriniz benim için çok değerli.
75 inch zorunlu ise 755 de olabilir. ama 65 inch alacaksanız 855 gayet iyi
-
Dostlar C755 e 2 ayrı bluetooth kulaklık bağlanır mi ayni anda ses alıp film izlemek mümkün olur mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boras06 -- 14 Nisan 2025; 21:29:39 >
Bende bu soruyu 855 için merak ediyorum
Tcl serüvenim son bulmuştur. Amazon üzerinden 3 kere şans vererek tcl 55t7bg modelini satın aldım. Her gelen TV de ölü pixel çıktı. Hele hele son gelen TV de belli başlı yerlerde kocaman dairesel şekilde ışık patlaması mevcuttu. Üstüne konuyu danışmak üzere 3. TV kurulmadan önce tcl Türkiye telegram sayfasına yazdım hani yaşayan vs var mı diye. En son ki mesajımdan sonra gruptan ban yedim. Yazdığım mesajda şu "3. TV de de sorun çıkarsa lg bir TV alacağım." Dedikten sonra ban yedim ilginç fanatik bir yöneticisi var. Başka markadan söz eder etmez ban yedim. Umarım sizler benim yaşadığım durumu yaşamaz, cihazınızı iyi günlerde kullanırsınız. Ben tecrübe ettim bir daha da bulaşmam gibi gözüküyor.
Merak etme hocam yanlız değilsin , telegramdaki arkadaş kafasına göre bamlıyor(ben neden banlanmışım onu bulamamıştım :) ) burdan da oraya ara ara mesaj atarak telegrama gelin gelin mesajları veren yancılarıda var. :)) neyse ...
Geçmiş olsun arkadaşım arka arkaya 3. tv de de pixel sorunu çıkması enteresan olmuş. c855 aldım çok şükür hiç bir pixel sorunu çıkmamıştı. yola onla devam.
-
Trendyol’da 55C745 31899 TL’ye inmis.
Ozellikle PS5 Pro icin tavsiye ederim.
Kalibrasyon ayarlari yapildiktan sonra konsolda show yapiyor tv.
Stok firmware ile kullaniyorum beta guncellemelere ihtiyac duymadim ama belki daha da iyi oluyordur goruntu kalitesi.
Henuz konsolla ilgili baska yorum yapan cikmadi.
Ayarlarimi tekrar paylasirim ihtiyac duyan olursa.
Güzel günlerde kullanın hocam memnunsaniz sıkıntı yok bana böyle denk geldi yoruldum valla. Kargocuyla ayrı arkadaş olduk servisteki arkadaşla ayrı arkadaş olduk. 3 defa git gel yoruldum artık :)
İlk gelen TV deki ölü piksel ortada siyah bir nokta var(içine toz kaçma da olabilir bu)
İkinci gelen TV deki ölü pixel siyahta ve düşük parlaklikta belli olan yeşil nokta.
3. TV deki tam rezalet köşede ışık sızması bellli noktalarda daha parlak pixel falan
Şans diyelim artık. Umarım sizler benim yaşadığım sorunları yaşamazsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben düz game modda kullanıyorum , özel bir ayar yapmadım.
-
Bendede aybi tv var, ps5 var bende konsol icin ayar ariyorum benle paylasirmisiniz, onceki msjini kacirdim tesekkurler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprak12345 -- 15 Nisan 2025; 9:12:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X