Nethouse'dan aldım. Ben aldığımda en ucuz bu satıcıdaydı. |
TCL Robot Süpürge (Sweeva 6000/6500) Kullanıcılar Kulübü (5. sayfa)

-
-
Satıcı Nethouse. İade için MH ile yazıştım. Analiz amaçlı iade talebi açarız dedi. Analiz edip eğer dediğim gibi ise iade imkanı olabilirmiş.
-
Hocam isterseniz tüketici hakem heyetine başvurun yasal iade süreniz geçmeden
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Günlerdir heryeri okuyorum indirimden aldım kutuyu açmadım çoğunluğun yaşadığı sorunlar yüzünden belki düzelir yazılımla diye ama kolay olmayacak anlaşılan şikayetler artmaya başladı, ya gözü kapatıp yazılımı bekleyeceğim yada iade edeceğim ama sanırım bu seçenek daha ağır basıyor istemesemde 😞
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam çok ilginçtir ki birbirinden uç yorumlar var. Ben de şüpheye düşüyorum okudukça yorumları ama yani 1 haftadır kullanıyorum burda bahsi geçen şikayetlerinin birini bile mi yaşamam.. Artık paranoyak oldum günde kaç kere süpürgeyi çalıştırıp acaba takılıcak mı acaba şarj istasyonunu bulucak mı acaba toz bırakıyo mu vs diye peşinde geziyorum valla okumayacağım konuyu bundan sonra 😄 Şans faktörü mü, evin büyüklüğü/küçüklüğü mü, internetin gücü mü, ios/android uygulama farklılıkları mı etken her neyse bilemiyorum ama herkesin kafasını karıştırdı belli ki
Bizim süpürgenin reklamları Fenerbahçe maçında panolarda dönüyordu. Reklama cidden sağlam yatırım yaptılar umarım yedek parça tedariğini ve servis ağını da genişletirler en kısa zamanda.
-
Arkadaşlar ilginç bir şey bu akşam dikkatimi çekti. Manisa'da oturuyorum. Telefon hattım turkcell ve ev internetim superonline. Son 10 gündür superonline rezalet. Turkcell ise bulunduğum bölgede yıllardır rezil durumda. Bir kaç saat önce izmire gittim. Hem mobil veriden hem de ttnet altyapılı wifi üzerinden süpürgeye bağlandım. Her ikisinde de çok hızlı bir şekilde bağlandım ve daha önce kaydettiğim yaklaşık 40 tane harita çıktı karşıma. Manisa'ya döndüm ve hem wifi hem de mobil veriden bağlanmama rağmen sadece tek haritayı görebiliyorum.
Superonline "dns leak test" yaptığımda (https://www.dnsleaktest.com ) normalde burada superonline veya turkcell yazan server adresleri ve yanında Türk Bayrağı resmi olurdu. Bu akşam eve gelince yaptığımda 6 tane isviçre-zürih yazıyordu ve hiç superonline yoktu listede. Harita sorunu arkadaşlar acaba evde superonline kullanıyor mu merak ettim. Yazabilir misiniz?
-
Bağlantı sorun yaşayanlar internetin 2.4ghz olduğunda Emin olsun. 5ghz sorun çıkarıyor.
-
Eskişehir’de yaşıyorum. Superonline fiber kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım.
Süper haber! Teşekkür ederiz hocam
Fırça içinde yazalım bir yerlere fırça çok pahalı
Haritada doğru bilgileri görmek için tcl home ana menüsüne geri dönüp tekrar süpürgeye tıklamak gerekiyor. Haritalama konusunda diğer odadaki yatagın ayakları kısa diye görmemişti sonra yükseltip altına manuel sokup gezdirdim haritaya ekledi. Manuel gezdirirken takılsada ben takıldım demiyor siz zorladıkca oda zorluyor. Demekki yazılımda çok kendini zorlama ayarlı bu ufak hatalar düzeltilirse gayet iş gören bi alet.
-
-
Selamlar,
Ürünü 2 gündür kullanıyorum ve çok memnumum. Şu ana kadar odaları bölme hariç bir sorun yaşamadım. Alet sebepsiz yere hiç takılmadı. Az önce farkettiğim bir detayı sizlerle de paylaşmak istedim.
Süpürgenin lidar sensörünün evdeki kameranın gece görüşünde gözükmesi:
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Selamlar arkadaşlar bende ürünü kullanmaya başladım. Bir önceki kullandığım model Viomi SE Vacuum idi.
Kısaca bir kaç deneyimimden bahsedeyim. İlk haritalama beklediğim kadar korkutucu olmadı hatta kolay bir şekilde yaptım. Viomi SE'de daha fazla zorlanmıştım. Hız ve kendini koruma anlamında daha iyi bir cihaz, gidip pata küte kafamı çarpayım modunda değil yüksek oranda sınırlara gelip 1-2 cm kala duruyor.
Yazılımsal olarak net problemler var ama direkt olarak ürünün işlevlerinin yerine getirilmesinde bir engel oluşturmuyor. Cihazın yazılımsal olarak akıllanması gerekiyor. Her evine varışında deposunu boşaltması eksi bir özellik, ufak bir alanı bile süpürtseniz gelince illa yoğun bir sesle boşaltım yapıyor. Bunun seçilebiliyor olması veya en azından 3-4 seferde bir boşaltım yapması olarak güncellenmesi gerekli. Bir kaç kere cihaz offline olarak göründü biraz bekleyince düzeldi.
Genel deneyimlerim olumlu, yazılımın çok daha işlevsel ve akılcı olması gerekiyor.
-
Ben de yazılımsal sorunlar hariç bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar aslında. Ama insan duydukça işkillenmiyor değil. Yukarıdaki bir arkadaşın dediği gibi, olmasa da her an bir sıkıntı olacakmış gibi bazen peşinde dolaşıyorum:)) Lidar sensör gerçekten güzel çalışıyor. Alçakta kalan engeller hariç hiçbir şekilde çarpmıyor sağa sola. Çok dar alanlara bile giriyor.
Yakın zamanda bukadar satıştan sonra güncelemeler olacak diye bekliyorum ben de. Her seferinde istasyonda vakumlama yapması bence de çok gereksiz. Kesinlikle olması gereken güncellemelerden biri.
▶️Yazılımla ilgili ortak hata/öneri/eksiklikler ilk mesajda madde madde güncellenebilir, biz de uygulama içi geribildirimden sürekli bu maddelere bakarak ara ara mesaj göndererek yüklenebiliriz. Uygulama içi geribildirimin çok fazla olması güncellemelerin hızlıca gelmesine etkili olabilir diye düşünüyorum.
Yazdığımız bazı şeyler bizim çözebileceğimiz konular değil sonuçta. Burada sadece kendi aramızda paylaşmamız da birşeyi değiştirmeyecek.
-
Temizleme fırçası robotun alt tarafında çöp haznesini çıkarttığımızda görünüyordu sanırım, bende ilk gördüğümde bu ne la dedim bıçak filanda var 😃😃
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X