Şimdi Ara

TCL Robot Süpürge (Sweeva 6000/6500) Kullanıcılar Kulübü (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.090
Cevap
72
Favori
91.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
Giriş
    aldığım günden beri Max ayarlı ve hergün çalıştı. 2 senede bu batarya idare etse artık ondan sonra yeni bir robot süpürgeye terfi ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xmen3 kullanıcısına yanıt

Max kullanım da batarya çabuk pert oluyor, bence yeni batarya da aynı akıbeti yaşamadan, sadece halılar için güçlü emiş ayarını açın. Parkeler de orta ayar emiş gücü fazlası ile yeterli, dediğim gibi cihazı 3-4 sene olmuştur kullanıyorum. Dediğim ayarlar ile tüm evi süpürüyor ve bataryası %70-80 dolu çöp istasyonuna geri dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4H1T -- 24 Aralık 2024; 12:29:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, döner fırça sıkıştı hatası için süpürgeyi servise götüren var mı? Servisle uğraşamaya değer mi yoksa videodaki gibi içini söküp temizlemek mi lazım?

• ebangelia E kullanıcısına yanıt
    konuda bir arkadaşın mesajı vardı. makinanın alt kısmında 2 adet yay var. o yayları daha sert bir yay ile (tükenmez kalem içindeki yayı biraz keserek) değiştirerek sorunu çözdüğünü söylemişti arkadaş. ben de bunu yaptım ve aylardır düz halı üzerinde durduk yere döner fırça sıkıştı hatası vermedi. yukarılara doğru ararsanız arkadaşın mesajı vardı nasıl yapacağınızı gösteren

• roniee kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim

• Merhaba. 6500 modelinde E20, Lidar sensör arızası alan oldu mu? Lidar sensör tıkalı arızası alıyorum. Halbu ki sensör tertemiz.

TCL Robot Süpürge (Sweeva 6000/6500) Kullanıcılar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 10 Şubat 2025; 21:38:48 >
  • xmen3 kullanıcısına yanıt
    Her gün çalışan cihazın max ayarda çalışmasını çok doğru bulmuyorum, bence standart modda çalışmalı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim cihaz max. ayarda çalışıyor tam 2 sene 1 ay oldu hala tüm evi temizleyebiliyor. Hala temizlediği alan 115 m2.

Tek şikayetim çevrimdışı oluyor arada sırada.

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.