Benimde 2 haftadir sorunum devam ediyor siz düzeltebildiniz mi? Cihazi silip tekrar kurmayi denedim ama buluta bağlanamıyorum.Providyo teknik servisi aradım serverdaki problemin geçen hafta çözüldüğünü söyledi ama sorun devam ediyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TCL Robot Süpürge (Sweeva 6000/6500) Kullanıcılar Kulübü (51. sayfa)
-
-
Bu konuyu ve yaşanan sıkıntıları artık Adem Helvacı abiye havale etmek gerekiyor, sosyal medyada providyo ve tclnin bu rezilliğini gündeme hemen getirecektir eminim. Vaktim olsa ayrıntılarıyla beraber kendisine yazacağım ama bizim ufaklık hiçbirşeye fırsat vermiyor. Vakti olan bir arkadaş kronik sıkı tıları kısaca bir toparlasa da kendisine iletse harika olur. Sadece elektrik gidip geldiğinde gecenin köründe yaşadığımız korkunç gürültü bile başlı başına rezillik. Küçük bir yazılımla halledilebilecek şu ciddi sorunu çözmemeleri büyük sorumsuzluk ve vurdum duymazlık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sizin yaşadığınız bağlantı problemlerini ben yaşamadım hiç. Sadece sistemden logout yaptı beni, tekrar girdim kaldığım yerden devam ediyorum.
Elektrik kesintisi problemi hele gece olursa gerçekten korkunç oluyor. Döner fırçası da yüksek halıda sıkışmasa ben razıyım cihazdan.
-
Tclden dönüş yapıldı mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Değerli arkadaşlar, elektrik gidip geldiğinde ana ünitenin vakum yaptığını gösteren çok kısa bir video yükleyebilir misiniz? Fişi çekip takmak da yeterli olacaktır. Adem Helvacı abiye ulaştım, kendisi sağolsun ilgileneceğini ve sosyal medyada paylaşacağını söyledi. Hiçbirimiz bu rezilliğe katlanmak zorunda değiliz artık gerçekten çok can sıkıcı. Donanımsal sorunlar bir yana bu çok basit yazılımla halledilebilecek bir durumken inatla çözülmüyor. Ben memlekette olduğum için süpürge yanımda değil videosunu çekemiyorum. 5-10 saniyelik bir video yeterli olacaktır. Şimdiden teşekkürler.
Çok teşekkürler hocam 🙏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Yanlış hatırlamıyorsam bizim makinede böyle bir durum yok🤔 yazlığa geldik şimdi ama valla merak ettim. Bir de bizimki toz toplamaya başlıyor falan da demiyor. Bundan eminim.
Hocam ben de hatırlamadım o uyarıyı ama çocuktan dolayı konuşma sesini kısıkta tuttuğum için olabilir. Elektrik gidip geldiğinde vakumlama yapıyor ama, çok geç saatlerde korkuyla uyanıp çocuğun odasına koştuğumuz çok oldu. Sizde vakumlama da mı yapmıyor elektrik gidip geldiğinde?
Kıymetli arkadaşlar Adem Helvacı abinin tüm forum üyelerine selamı var. Kendisi konuyu sosyal medyaya taşıdı. Özellikle şu elektrik kesintilerinde yaşadığımız vakumlama kabusuna ait @roniee hocamın gönderdiği videoyu da bu akşam paylaşacak. Twitter instagram vs herkes destek verirse bazı sıkıntıların düzeleceğine inanıyorum. Yaşanan sıkıntıları yorum olarak tüm platformlarda bombalayalım👏🏻 twitter linki aşağıda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
İçini açıp fırça motorunu temizleyince fırça sıkıştı arızası gitti.
Arkadaşlar sosyal medyada gündeme getirildi. Yaşadığımız kronik sıkıntıları dile getirirsek çözüme kavuşacağını düşünüyorum. Twitter linkini paylaşmıştım. Instagram linki de aşağıda. Burada kendimiz çözüm aramak yerine artık yorum yapıp sesimizi duyuralım ve firma bir zahmet artık harekete geçsin. instagramAdem Helvacı on Instagram: "TCL ile ilgili müşteri mağduriyetleri ve şikayetleri ne yazık ki ilgisizlik anlamında devam ediyor. Toz toplama istasyonu robot süpürgedeki bir yazılım hatası nedeniyle her elektrik gidip geldiğinde ortaya çıkan ses , tüketiciler için sorun teşkil etmekle birlikte 2 senedir çözüme kavuşturulamadığı belirtiliyor."https://www.instagram.com/reel/C9FvfSuMG30/?igsh=bHYyb285NngwYTN6
-
Valla ya bizim gece elektrikler hic gitmiyor ya da bizim cihazda olmuyor cunku gece yarısı falan çalıştığını hiç duymadım bugüne kadar.
Hocam fişi çıkarıp takarsanız belli olur
Yazlığa geldik artik dönünce ilk işim:)
ARKADAŞLAR UYGUN FİYATLI BİR SÜPÜRGE almak istiyorum. viomi v5 ve bu var aklımda şimdilik. tavsiye eder misiniz.
-
Kronik sorunları geçmiş sayfalarda yazıyor en barizi gece elektrik gitti geldi uyuyorsun vakum sesine yataktan fırlıyorsun sence alınır mı sen karar ver. Ben olsam fiyat performans ama ürettiği malın arkasında duran bilindik firmaları tercih ederim.
Eyvallah hocam ben de Katya Z aldım bakalım nasıl olacak yorumların hepsi çok iyi Türk malıymış burada üretiliyor çok para vermek istemediğimden Bu ürünü aldım bütün ticaret sitelerine baktım hepsi memnun kullanıcıların Ben de sorun yaşayacağımı düşünmüyorum.
Sadece şu yer silme olayı ne kadar pratiktir bu tarz aletlerde onu düşündüm yani yeri bezle siliyor ama obez kirlendiği zaman bütün evi o bezle mi devam ettiriyor anlayamadım onu
Yer silme olayı bildiğin paspas işte elle yapılan temizlik gibi elbette olmaz. Yani mevsim yaz havalar sıcak cam kapı her taraf haliyle açık. Süpürge ne kadar da süpürse de o zemine sinen ince toz kalıyor. İşte paspas sanırım o ince tozu alıyor ne kadar temiz olur hiç paspas olmamasından iyidir. Paspası da önden bir kaba temizlik gezdirirsin işi bitince hoş kokulu zemin sıvısı ile 2. bir tür attırırsın mis gibi olur. Artık robot süpürge için de bu tür sıvılar üretiliyor.
Eyvallah hocam benim aldığımda normal deterjan kullanılabiliyormuş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X