Şimdi Ara

TCL Robot Süpürge (Sweeva 6000/6500) Kullanıcılar Kulübü (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.087
Cevap
72
Favori
90.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arçelik istasyonlu robot süpürgelerin toz torbaları uyumlu hocam, ben daha önce arçelik servisinden temin ettim

• Son 2 gündür sürekli harita siliyor. Nedeni nedir, çözemedim ... Çok sinir bozucu. İnternet en hızlısı her şey yıllardır aynı ama kafayı harita ile bozdu.

Çözüm önerisi olan var mı ? Sürekli her yeri temizletmekten bıktım.

• foxryum kullanıcısına yanıt
    Şarj istasyonundan temizliğe başladığında mı siliyor hocam?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • jayjay_83 kullanıcısına yanıt

Fark etmiyor. Odaya göndermeye çalışıyorum "Haritalandırma hatası" deyip gitmiyor. Sonra gelip haritaya bakıyorum, yerinde yeller esiyor.

Ah TCL bizi neyle sınıyorsun TCL Robot Süpürge (Sweeva 6000/6500) Kullanıcılar Kulübü .. Kaç yıl oldu bi tane güncelleme yayınlamadın hayin TCL Robot Süpürge (Sweeva 6000/6500) Kullanıcılar Kulübü 

Sorma hocam bulaştık bir belaya uğraşıyoruz

Bende de harita gittiği durumlar oluyor. Özellikle iki senaryo sizdeki sorun olabilir:
    1. Senaryoda aleti başka bir odaya kendim götürüp başlattığımda bazen o odayı tanımıyor, ya kafası tam basmıyor yada eşyaların yeri değiştiyse "biz nire geldik ağam" diye düşünüp yeniden haritalamaya başlıyor. Bu durumda eskii kaydettiğim haritalardan bir tanesini geri yüklüyorum. Ama o eski haritada da kendisi şarj istasyonunda olduğundan kafası karışıyor belki paralel evrende olduğunu düşünüyor yine yeniden haritalamay başlıyor. Farklı yöntemler deniyorum bir şekilde çözüyorum.
    2. Senaryo en sevdiğim ve sizin sorununuz da bundan dolayı olabilir belki. Örneğin son yaptığı temizlik sırasında koridoru temizlerken çocuk odasının kapısını kapattık. Sürekli anlık haritalama yaptığı için o odayı artık kapalı algılıyor ve haritada kapısına çizgi çekiyor. Bir sonraki temizlikte eğer ilk olarak çocuk odasına gönderirsem, temizliğe başlar gibi istasyondan çıkıyor ama 15sn kadar sonra hatırlıyor "yahu en son ben temizlerken o oda kapalıydı ben ne yapıyorum kendine gel sen TCL markasının güzide bir teknoloji harikasısın" diye kendine kızıp söylene söylene şarj istasyonuna dönüyor, hatta dönmüşken bir de "bağırsaklarımda gaz birikti galiba" diye düşünüp bi boşaltım yapıyor, yada belki yanındaki kablolu süpürgeye caka satıyor kendince bilemedim. Yazılımcılar bizim makineye düşünme payı vermişler çok enteresan başka hiçbir makinede yok
    Kısacası ağam bizlen eğleniy

• chatinchewik kullanıcısına yanıt

eyvallah hocam çok teşekkürler.

• jayjay_83 kullanıcısına yanıt
    Ben bu durumda odanın kapısının önünde bölge temizliği yaptırıyorum, kapının açık olduğu haritaya yansıdığında oda temizlemeyi başlatıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba Bende toz istasyonlu versyon var. Şarj istasyonunda şarj olmuyor. önceleri elimle tuttuğumda şarj oluyordu şuan şarj olmuyor. pili bitti ve sürekli düşük pil uyarısı verip kapanıyor. Nasıl çözüm sağlayabilirm? Başına gelen var mı?

• Opteron kullanıcısına yanıt
    Batarya bitmiş bile olsa şarj ediyor demesi lazım bildiğim kadarıyla. Şarj istasyonunda sorun var gibi sanki

• İlk mesajda yedek parçaları revize ettim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TCL Robot Süpürge (Sweeva 6000/6500) Kullanıcılar Kulübü
    Bu seti 480 TL ye aldım. Lingrup diye bir dükkandan. Ankara sıhhıyede dükkanları. Dükkanda değil depo diyelim. Ben gidip ordan teslim aldım. Tüm alışveriş sitelerinde satışları var. Kendi internet siteleride var. İnternette biraz daha pahalı tabiki kargo ve komisyondan dolayı. Bana baya uygun geldi fiyatı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba TCL 6500 toz hazneli modeli sorunsuz kullanıyordum. Fakat bu sabah cihaz şarjı %100 olmasına rağmen süpürmek için üniteden ayrılınca hemen kapanıyor. Garantisi bitti cihaz arıza yaptı.

• chetyner kullanıcısına yanıt
    Sitelerinde sadece 6000 için var görünüyor. Siz hangisini aldınız ?

• Bugün sürekli döner fırça sıkıştı hatası alınca, garantisi de bittiği için youtube da fırça motorunun temizliği videosundan kısmen faydalanarak süpürgeyi söktüm.

Süpürge alt kısmındaki vidaları söktükten sonra tırnaklara dikkat ederek sökmeye çalıştım.

Üst kapak ile alt gövdeyi ayırırken baya zorlandım. Bu ikisi arasında 3 adet soket kablo var, az daha kuvvetli çekmiş olsam kablolar kopabilirdi. Bu yüzden sökecekseniz çok dikkatli olun.

Söktükten sonra fırça motorunun vidalarını çıkarıp motorun dönderdiği kayış kısmını açtım. İçi saç, toz yumağı ne ararsanız vardı. Bunları temizledikten sonra motoru taktım.

Üst kapağı oturtup vidaları takmadan önce süpürgeyi çalıştırdım ve çöp kutusu takılı olduğu halde çöp kutusunu takın uyarısı verdi.

Kabloları koparmış olmanın korkusuyla tekrar açtım, soketlerden birini hali hazırda cihaz kartının üzerindeki boşta olan farklı bir yere takmışım. Doğru yere takıp montajı yaptıktan sonra hata vermedi.

İşlemin ardından 4 oda süpürdü ve şimdilik sıkışma hatası vermedi.
    Sürekli fırça sıkıştı uyarısı alanlar için umarım bu bilgiler yardımcı olur.

6500 modeli için döner fırça ve filtre satın almak için linklere açığım.

Benim süpürgemde 6000 hocam Mopsuz model. Ben 6000 için olanı aldım. Ama ellerinde moplu model içinde vardı herhalde. Çünkü çok çeşit vardı. Sitelerinde iletişim numarası var. WhatsApp tan yazıp bilgi alabilirsiniz.

• xmen3 kullanıcısına yanıt

Cihazı sıfırlamayı deneyin modem bağlantısı vs yeniden yapın. Nasıl yapıldığı kitapçıkta yazıyor olmalı.

• C4H1T kullanıcısına yanıt
    Cihaz şarj ünitesinden çıkınca kapandığı için sıfırlama yapamadım. Ama zaten yeni bir batarya aldım ve taktım şuan sorun kalmadı.

• xmen3 kullanıcısına yanıt

Bataryayı nereden aldınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: xmen3

Cihaz şarj ünitesinden çıkınca kapandığı için sıfırlama yapamadım. Ama zaten yeni bir batarya aldım ve taktım şuan sorun kalmadı.

Öyle ise çok çabuk bitmiş batarya, nasıl kullandınız ki en son güçte Max çekişte mı kullandınız? Bir yerde okumuştum o şekilde kullanınca batarya çabuk ölüyor denmiş. Ne kadar doğru bilinmez, ama ben orta ayarda sadece halı da güçlü çekim modunda kullanıyorum. Hala da ilk günkü gibi, tüm evi süpürüyor %70-80 batarya dolu şarja gidiyor. Nazar değmesin kaç sene oldu, kedi var diye aldım kedimiz toprak oldu, bu roobot beni de gömer gibi TCL Robot Süpürge (Sweeva 6000/6500) Kullanıcılar Kulübü 

• Night Hawk kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada dan aldım

https://app.hb.biz/dABE0WtxzYXD

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.